sluta hoppas, vi kommer inte tillbaks igen :D

sitter här och punka lite låtar, var av en jag och elvira ha planerat att sjunga på skolavslutningen nästa år :) bli nice tro ja..vi ha planera lite väl mke som vanligt men det skada aldrig att vara prepared fast de aldrig bli som vi tänkt oss men ok.
Vet ni vad vi va på beachen idag oxå och ja brände mitt ansikte så jag ser ut som tja vad ska vi kalla färgen? låt oss säga att den är mörkare än brandbilen iaf..LÅTER INTE BRA :(:( men sen bli man brownie iallfall.

just ja, vi kommer inte tillbaka ..nej vi skojar inteskolavslutningen? :)

counting all the assholes in the room...2 ST

hähä sitter med elvira , vi ha fetta ben å jerrys :(:(:(:( och sett film
idag va vi på playan och stekte jävel och plaska runt i de stora blå..eller ja de va väll mest grön brunt pga alla föroreningar.
Vi hade ett harang av små tjocka barn runt oss som knapra på kakor och sprätta sand på mej..de va INTE kul.
jag bytte plats för att slippa ungjäveln , och gissa vad? då kom en ny och kuta runt mej :O detta händer inte!

Aja sen skrattade vi en timma eller två åt bullar som låg och svettades i en påse..enligt elvira iaf.
nu ska vi väll punka lite music sen kanske lana film. Imorron blire beachen ( boviken ) igen NAJJJJS
jeha här vare bra musik

pungkrossar,skrapsår och kvaddad cykel

well ännu en dag har gått ( nästan ) som vanligt gassade vi i solen hos elvira fast de sög för man satt typ och fick värmeslag så vi gick in. care.. jag ah ändå fått lite färg fast jag vill bli mer brownie ! Tyvärr bo vi i fucking ursviken så de finns inte en strand nånstans och moppe ha ja inte heller än. great ja slösa bort mitt sommarlov på att sitta ute i solen och torka ut kul nae . på fredag kväll bli de inte tråkigt,ska ut me ida amanda och elvira och busa sen bada på kanot wihoeh berätta mer sen om våra planer gick i lås.

!aha igår va jag och elvira me amanda och ida vi hitta nån killcykel som vi försökte pressa ihop oss 4 på tyvärr slutade det med skrapsår,skrikande brudar och pungkrossar ( tja om vi hade haft pungar så hade dom defenitivt varit helt söndermosade nu) vi fortsatte nåra tappra gånger i olika ställningar (hah) att cykla men de ville sej inte. så till slut gav cykeln upp och bakdäcket vek i hop sej som en slö gammal kärring. Vi fick med sorg säga adjö till den blåa cykeln.


15 ÅR HEJDÅ FJORTIS

asså jag få inte ge upp min stakkars blogg.. de är synd om den :(
men ja ha ba så lite tid..ska försöka va bättre i sommar men nu pausa ja lite för just nu är de så mke. resor,sol bad och födelsedagar osv. FYLLER 15 IDAG FÖRRESTEN SÅ DU KAN SÄGA GRATTIS NU HAHAHA du är fan snål om du inte säger de :)

ska sen vame eve och elvira se nåra hyrfilmer och äta tårta typ, skriver kanske ikväll puss

RSS 2.0