inte k på den

kvällen blev, hm...inte som tänkt. Filmen gick ju på kanal 9 och ingen hade den kanalen så alla vart helt snea i skallen och börja lacka ur på varann. Sen hämtade vi shutter hos elvira, men sen blev de krig och elvira och amanda tog filmen och drog med ida. Alla va snea och stämningen sög rent utsagt anal . Blev bättre sen, fast de sög at tvi inte bara kunde få ha en lugn jävla kväll . oh well, ja orka inte lägga mej i allas bråk så ja satt typ vid sidan av och var trött på allt. Sen såg vi hide and seek iaf, aja. Tycker de är jättekul att umgås me alla dom där, men vi kan ske ha träffats lite för mke på senaste tiden. jag vet inte, men de kändes som att ingen orkade med någon ikväll.

Alla låg fan och kaxa som jävla små jibber_96or gör i chatten på apberget.. de va lol

Nu ska jag sluta va på så pissigt humör och se fram emot halloween festen imorron. Blir nog bra med en tjejkväll och prata om en massa. pussssss
 
verra ny låt YEYE WOW WOW..hm njet

the shining

tjalå , ska skriva ett litet inlägg innan jag packar ihop mej och drar till urs igen. Ska och se film hos rasmus, en standard eller snarare en klassiker ni vet. Har inte gjort annat under lovet. Vi ska iaf va typ 12 pers minst och se the shining och yes, ja kommer vara livrädd och flennaaaaa. Ja men de bli nog ball, ska nu göra mej klar,snabb duscha och åka till urs vid 7. Sen bli det att träffa hm, typ elvira,honken,amanda,ida,makkie och kanske nån fler på korre. Sen dra vi oss mot en säker död på brödrahemsgatan 56....

pusshej dö eller ej ( HAHAHAHAHA VILKEN BÖG)

ser fan i mej nice ut , eh nej . FLÄNS

hold me when i'm scared

alltså, fick en sju helsikes blogglust. Frågan är bara vad jag ska skriva. Kan börja med att berätta om min kväll ,
började med att träffa elvira och matilda, vi gick med hunden till konsum och där mötte jag maria och morén sen drog vi upp till rasmus och började se sagan om ringen men ingen själ orkade engagera sej så vi sprang ut i skogen och lekte istället, sen gick vi in och såg 1408 , trodde inte att en fegis som jag skulle palla den men de gjorde jag, sedär sedär. Rasmus visade ingen nåd , så han skrämde mej ett ex antal gånger.
så kortfattat, min kväll slutade som vanligt i rasmus källare,med mke folk så man satt packad som en sill,och en film. Oh well, jag gillar de.

du vet inte vad det betyder att stå och bara titta på stjärnorna med dej.
du vet inte hur de känns att sitta bredvid dej.
kan bara säga det på ett sätt, fantastiskt.

here we are now,entertain us!

hej faglords, sitter och risar kotte i stor tshirt , tufs frilla och inge smink. de tycker jag inte om :(
ska styra upp lägenheten lite så mams bli gla i ansiktet , sen ska jag styra upp mej själv sen styra upp fifa 95 hahaha nytt spel yes. Nämen , jag ska äta nåt oxå . igår va vi på lan hos rasmus haha, ja eller det va typ makkie och tj som lanade och resten dvs (jag,maria,rasmus,moren,simon,oscar,honken,alle och kanske nån fler? ) satt och såg titanic , ja den va vell bra. Har inte sett den förr eller så , men de va nice .

Nu tänker jag gå och ta tag i mitt liv, kanske träffa nån ute en sväng oxå. Eller duscha...
ikväll bli de gaykväll med nåra, ska bara vara allmänt fula och lira twister , busplinga och nå mer. Precis som fula ungar gör, bli BRAAAAAAA AJO

pussn ha en bra dag

 fuck ye

risbuske

hej kommer inte blogga typ nå i veckan, orka inte LOV FFS.
nu är ja allmänt ful i skallen och inte speciellt fin annars heller, sitter och funderar om jag ska vara min egen kompis ikväll eller om jag ska fara till rasmus och joina deras lan i stället. det återstår att se...
igår såg vi bara film hos maria,trevligt. Nu ska jag ta mej i kragen, fast jag inte har någon, och göra nå vettigt.
pussssssssssss

btw, tack för kommentaren amanda. följ hennes exempel småbarn!

now we're talkin


ny låt-FUNKA


i wanna love you

HALÅ , igår va vi massor hos rasmus och såg film. Slutade med att jag valde smala sussie och ja, jag uppfattade det som att de flesta tyckte det valet var helt ok. Nämen de va roligt, imorron bli de som sagt nytt film lan. Typ se shutter,dead snow,day after tomorrow och nå mer randoms PERFEKT på en fredag då skolan är slut-.

Komme hem  vid kvart över 3 och satte mej då och nötte matte , nu ska jag fortsätta på min recension om linas kvällsbok. känner peppen näfan, men nu måste jag plugga skiten ur mej annars tjänar jag inge pengar och de skulle ju suga anahl.

nämen här få ni ett smakprov på min jävla ''måste göra ikväll'' lista :

1.plugga no till provet imorron (kan absolut inget)
2.plugga matte till provet imorron
3.skriva en flera sidor lång recension med massa egna reflektioner så åsa bli nöjd till imorron.
4.städa, dammsuga mitt rum och plocka undan.
5.packa väskan som ska med till mamma imorron.
6.leta filmer som ska med imorron till lanet, och alla är spårlöst borta.
7.duscha


njet bli med garati inte ett enda mvg på nån av uppgifterna...shame on me

jag vill bli din, okejejejej?

hej tjalå, ska skria snabbt för jag är akut pissnödig. Måste plugga efter jag lyssnat på lite mer musik och uträttat mina behov. Idag va vi och såg getaren, den va ganska gay men funka så mke bättre än skola aiiiight.
Var inte direkt fin i håret ida ghaha back slick deluxe men palla, snart är veckan slut och de känns skönt.
bli nog filmkväll på fredag och kanske lovisa på lördag. Nu ...vet jag itne vad jag ska skriva.

ikväll bli de nog ursviken kanske, om nån vill vara med mej SÅ ALONE
puss

mmmm donera mat åt mej dirrrrrrrrrrr

since your paperheart stop beating

Tonight I've fallen and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you
I can just look up
and know the stars are
holdin' you, holdin' you, holdin' you tonight
..

hej gays, börja de 3 idag som sagt och va på skolan till 7, lugna puckar där. Va på stan innan med ida och elvira, fick ju barnbidraget idag men ville inte slösa bort alla pengar på en gång. Men kände att jag behövde en sjal nu när de börja bli så kallt, så jag köpte en svart stickad mysig sak på cubus. love it
Nu ska jag duscha, sen plugga no och läsa linas kvällsbok, oh well i have to , fast egentligen ville jag se film med rasmus makkie och maria men icket. Det få vänta , aja nu ska jag dra mej
PUSSAR
nahe nu gå de inte att lägga in bilder så jag säger bara fuck u till blogg.se

heihahahahiah


MAT

kalla mej tjock , men jag är så hungrig ! Ni ska bara veta vad jag drömmer om just nu, haha de vill säga
POMMES gemej nu tack . herregud så gott, hade linda varit med mej hade vi säkerligen gått och kastat in ett lass fritte i ugnen men nu är jag alone så de orkar jag inte.

jag tycker om dej,okej?



fagflag

hej tja cha sha daska pung. Nej låt bli det förresten, ja sitter och mobbar rasmus för hans dumhet och han förstår inte ens vad vi pratar om så de blev fail :(
Nu ska jag fortsätta jävlas en sväng till, sen ska jag hjälpa till em middan och börja läsa en bok , så svenska bögen bli glad.
Imorrn ha vi fettma sovmorgon till klockan 15.00 för vi ha nå öppet hus shit, så de bli stan sen skolan sen då.
lite gay, men mirakulöst skönt. ajo elvira är min faglord
ahahahaha orkaaaaaaaaaaaaaa

haha

alltid ska de spåra ur.

kul kväll

hej, kom hem från elvira för ca 2 timmar sen efter 6 timmars sömn.
men jag är konstigt nog inte trött, ha nyss duschat och fräschat upp mej en anings.
Marie och oscar komemr nsart och ska fika med oss , sen komemr min kusin lite senare. Igår träffades vi ganska många och grillade och ja , det va kul iaf. sen drog vi till makkies lan där de va ganska slött sen gick vi hem till elvira vid halv 1 kanske? sen komme rasmus och tj igen och såg yes man me oss till 4 på morronen. Hahaha herregud vad trött jag var, till slut drog dom och vi låg och pratade om massa shit. bara elvira vet vad höh.


IDA <3



du kan ta ditt pick och pack och dra

nu äre food som gäller , sen ursviken. SNAJS

hahaha varför så sne?
elvira vill att jag ska fucka henne like i hated her eller nå .
hon sjunger det hela tiden så det ska bli !

i gotta feeling...

...that tonight's gonna be a good night
hell ye


du leker med döden som nekrofilen.

vaknade jävla tidigt idag , typ halv 9 tror jag. Och nu är klockan inte så mke vilket känns prima, ska som ändå bara ta de lugnt idag. Steg upp och åt frukost, tog ett långt varmt bad , sen hjälpte jag pappa att bära ner skrotmöbler som åker i bingen. Dagens motion kallar jag det att springa 4 gånger upp och ner för våra tre trappor och samtidigt bära halvtunga grejer. haha , nu ska jag typ fortsätta chilla fan sen klä mej och fixa mej en anings, sen åker jag till ursviken och hem till elvira, ska förbi mother oxå. AOP bli nog nice.

pussar


DÖDA MEJ INTE!!!!! :(:(:(:((:

fetto

nu ska jag träffa elvira, sen blire ica sen tjocka

LITE UMEÅ PICS







de är dags för fredagsmys

jag är på piss humör, få fan lust att ge nån på käften. Nä eller jo men mamma gjorde mej så jävla arg nyss , visst hon bad om förlåtelse för att ha anklagat mej när jag är oskyldig. Men hur som helst, så börja det gå för långt när jag känner mej jagad hela tiden av min egen mamma.
Sen bli ja less för att jag ska användas som en mellanhand och sköta allt åt alla men skit i det, det är inte därför jag lackar ur som klotterfärg.

ikväll bli det inte mke alls, ska nog va hemma. Ja de ska jag nog, och typ ligga och fetta och se film med elvira kanske. Aiiiiit , nämen jag är så jävla less just nu. Imorron blir de ursviken, jättekul :)
Vet inte vars vi ska vara eller vad vi ska göra, men de bli alltid nåt helt okej.

nu ska jag ner på icaaaaa, elel rnae vänta på elvira tro ja. Sen blire fan i mej :

FREEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAGS MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYS

SCHNEEE

winter


jackaroach

oj jag känner mej inte speciellt aktiv, men ball när datorn är helt cp.
Nae men nu sitt ja hemma och borde verkligen plugga, vilket jag ska typ snart. Ikväll händer intemke mer, igår va jag ich linda hos rasmus och vi såg låt den rätte komma in, visst funka fast ungen såg ut som johan palm :(:(:(
Hahaha eh a , nämen nu vet ni att jag lever. har bara inte tid för bloggen hela tiden

pusssssssssssssss

MAAAAT

heiilå , kom nyss hem. Nu ha jag egentligen ingen tid till att sitta här, jag ska duscha nu eftersom jag luka rök från igår. Sen ska jag helpa min familj me pizzan, sate vad gott. Sen ska jag ringa till min vän linda och se vad som blir, sen dra vi till rasmus hoppas jag.
/josse

rätta takter

hemma igen, åh fyfan vad jag frös om fötterna när jag komme in. Alla såg så dystra ut där uppe och de va inte så hög stämning men de funkar som vanligt, better than nothing. Ja jag luktar grillad korv ..eller ja grillad nånting iaf. aja vi va typ jag,elvira,makkie,rasmus,linda,bullen,maria,emma,carl . Sen komme alle kippe och nån random förbi en sväng oxå. kanske nån fler men jag satt nog och gungade då :)

Nu ska jag sluta svamla om skit och gå och lägga mej för jag är förbannelse så trött, imorron ska elvira bort
CUT PÅ HENNE så då bli de mina kusiner på dagen och typ makkie,rasmus och linda på kvällen , bli bra !

gonatt
/ josse



R.Ö
 
aha orisig..

grilla nu

kan inte skriva så mke nu, ha ätit middag kommit till ursviken och pälsat på mej kläder.
Ska snart bege mej me elvira till makkie sen bär de ut och grilla, eller bara sitta vid brasan och ta de lugnt. Skönt såhär på en fredag då skolan är over äntligen. Nej nu ska jag leta min mössa sen drar jag till little KG

puss

jag är sne, du me

hemma nu, ska städa ur lite till som jag inte hann igår. Fast egentligen orkar jag inte men jag ska visa mej strong och fortsätta. Hm är lite comfused över en sak, vars fasiken är min mobil? Ska leta noga så jag inte få panik i förtid.
fast ack så de sprack paniken börja redan smyga sej på mej. Fast egentligen vad är deför mening? den ha ju damp och slå av sej hela tiden + att den är utan pengar och gratis sms så den kan hoppa i sjön.
Ikväll tror jag att det blir ursviken , får ju fara ut ikväll. WIE

nu ska jag emoa mej ett tag över städningen sen bli de väll middag sen , hoppas jag, ursviken.
PUSS3


BROTHER (L)


i loved you first


den här påminner mej om början av 2009 ,
då det bara fanns uppförsbackar på jag och elviras vägar.
Och ljuset i slutet på tunneln kom från ett mötande tåg.


vilka små emokids vi var , haha rise and shine småttingar

let me hold you

slutade tidigt idag så nu är ja hemma, ska vara duktig och städa ur 70% av alla skitsaker jag äger , då bli pappa glader. Sen måste jag plugga som en jävla geek annrs bli de inte bra på de kommande 4 proven.
Va egentligen tänkt att jag  och elvira skulle söka prao sen vame rebecca , men jag FÅR inte fara nånstans ikväll. Nej för jag måste plugga och städa ikväll.. BALL LIKSOM

igår va jag ida och linda med makkie och rasmus , de va så jävla kallt ute så vi drog till rasmus och såg hip hip hora, pinsam rulle dedär. Haha men de funka , sen utbröt ett vildsint kuddkrig när ida for hem och sen ja då skulle ja me bussen hemåt.  trevligt ändå :)

nu sitt jag och punka gammal disco musik haha ,
vart nästan sugen på att dansa då jag hör den här gamla idiotlåten




hey dude, i can see your asscrack

hei jag förstår inte riktigt min rubrik till de här inlägget men vafan hahaha, nu bli de ett snabb inlägg, ska kuta till bussen i regnet snart och jag är så PEPPAD
mja eller inte. Vad är de här för slags sovmorgon? få ändå stiga upp 07.20 och de kalla jag absolut inte sovmorgon.
direkt på morron ha vi gympa från helvetet... och de kan ju burna in hell för jag är sjukt lat på morron.

well , kunde inte sova så gott inatt . Så jo jag är lite trött  men hejdå

Ge dom ett finger och värm min hand,
i ett iskallt
ikea land.


från elviras blogg.
haha fan så naw , gulli nadja :D

tjingtjong hoeeeeees

nu ta jag mitt pick och pack och packar mej till ursviken. Ska träffa ida sen hoppas jag att vi ska vame rasmus och makkie, men jag kan itne kommunicera me dom via sms pga mitt handikapp. dvs,slut gratis sms.

well vi ser väll, elviralujao skulle då geeka ikväll så henne kan vi inte räkna med.

mhmhmhmhmhmhm HAMSTER KANSKE

älska ursviken


hata moröhöjden , no friends no fun

ge dom ett finger

förresten 1, haha får klagomål här att jag inte kan hitta egen musik, och nej de kan jag inte . Jag är ruskigt wannbe elviraluJAO på den fronten , jag ger henne skulden för det här ! :)

förresten 2,och ett till btw sådär i förbi farten, rasmus ville ta åt sej äran för att ha fällt trädet. Jag såg typ inte vem som gjorde de haha kan vara makkie, men tycker att vi ska unna pojkstackarn titeln som skogshuggare-09


näe , men nu är jag hemma igen. Fyfan vilken dag, dryg och jag mådde illa. Sen fick ja sitta och redovisa ett skitjobb. Ikväll vill jag till ursviken, kanske kanske jag kan tigga skjuts av pappa men nja..känns inte som de kommer gå nå vidare så jag tro de bli att bussa dit. Vet inte vad jag ska göra där ännu , kanske fälla träd me
dom manliga eller nåt annat wierd0000 ..nja jo de bli nog bra
hm nu känn jag att ja babbla om massa shiet ingen orka läsa inte ens jag, hör av dej om du vill göra nå

BTW SLUT GRATIS SMS PUNG

vilken liten fikus


checka hur mke jag trodde där höh...

and you make breaking hearts look easy

jag blir mobbad här hemma för att jag håller i mobilen i ett fast grepp, inte trevligt. Och imorrn äre slut gratis sms, FAN FAN FAN OCH ÅTER FAN . haha ska fråga pappa om han vill sponsra med en hunka till gratis sms, fast jag tro snarare han hoppar av glädje att jag inte kan smsa mer :(:(

och så sitt ja här på moröhöjden utan en endaste aktivitet att underhålla mej med förutom just, sms.
Nej ja bli helt fuckad av att vara här . Vill helst att pappa ska flytta till urs igen men it aint gonna happen
Nu vet jag inte vad jag ska göra, blir troligen att sitta kvar här och emoa mej med vassa föremål eller lägga mej och tjura för att jag har tråkigt..



kändes inte som att elvira hade spelat den här för mej , så jag hann bli glad att jag hitta nåt bra, fast å andra sidan tro jag att hon ha visat mej den vid närmare eftertanke. jag säger bara en sak om de, BÖG

dingdång

sitter här i mitt nyomjorda rum och snurrar runt runt på min stol, you spin me right round baby right round..
haha nej, eller jo de gör jag men palla.
Ska snart käka sen måste jag va hemma ikväll, men imorron blire urs garanterat !
jag är redan less på att vara här, stod och väntade på bussen i 30 min i morse och det var allt annat än hett.
mina händer fick till och med sprickor av kylan, då är det inte okej.

nu ha jag huvudvärk deluxe så ja ska gå och dricka vatten sen äta middag.
pussar
/josse

men slå mej

jaja ha haffat pappas dator en sekund eller två, nämen den laggar ju oxå :O är verkligen skitig .
JAG SAKNAR MIN UHU (U) heartbreak
men min är typ fullproppad med virus så den är inte k för tillfället. Nu ska jag avnjuta lite musik och kommunicera med nån och se om den vill komma hit och joina moröhöjden. Här suger de dille utan kompisar så jag är i desperat behov av nån.
Nu ska ja sluta tjata och göra nå vettigt, dvs: lyssna på musik

/ josse

GULLI

mayhem


gammalt är k

de manliga takes over

asså mitt internet hos pappa ha damplagg så jag kan inte blogga på ett tag, om vi inte lyckas fixa felet då.
ja nu vet ni ju de
Igår drog ja ut me maria,makkie,rasmus och tj för alla andra loodisar skulle till lappkåtan som typ är 8217493793482 mil härifrån och grilla. Så vi gjorde upp en egen eld i lilla kåge. och sedär 1 timma senare kunde inte många motstå frestelsen att joina oss. ÄGD LAPPKÅTAN
det va sju helsikes kallt men brasan höll sej vid liv hela kvällen, det var riktigt kul tycker jag :)
Sen skulle ''de manliga'' fälla ett träd bara för att visa hur manliga dom var , tack och lov fick ingen stor sata björken i ansiktet. Well , sen lira vi sanning eller konka och ja de va lite konstiga saker.

Nu ska ja till pappa , pussn

my heart goes tingalingaling

yey

HAPPY


when i'm emo in a hotelroom

FITT TOMAS !

nej , nämen är hemma från ume nu. Köpte trots allt inte så mke, bara en klänning ett linne och en basic tröja.
och så lite småtjafs. Hotellet va helt ok förutom att man stektes där inne . Seriöst, att sova i 25 grader är lite för varmt för min del. Sen ville alla sova astidigt och jag satt vaken själv. emokid in a hotelroom
har under gårdagen och idag käkat , thaimat , frasses sen pizza. Å jo de är nice att fetta sönder :D
Nu ska jag se om makkie kommer hem snart så vi kan dra ut me rasmus , sen ser vi om vi joinar the movement och grillar. MM AJO BAJ HEJDÅ TJA

/josse


UMEÅ bom bom bom

gemej mat, ahah nä men ja är hungrig. va ingen höjdar mat i matan, typ fiskpinnar fast inte eller ja..
Är hemma tidigt, håller på att packa och dunkar britney. Bär ju av till ume om nån timma , kommer dock hem imorron :) bli shoppa shoppa shoppa och bo på hotell me lovisa och våra mors

nu ska jag se om vi ha nå ätbart , sen ska jag tagga vidare med packningen.
SMSA SMSA SMSA SMSA SMSA SMSA för då bli ja glaed
imorron kväll kanske jag är med makkie och rasmus och nå fler , elvira skulle tydligen vame vikk3 tror jag

men hörni , vi ses när ja kommer hem.
säger hejdå med ett sista ord, SMSA !

/josse♥

breath you out , breath you in


kärlek till den oja

RSS 2.0