dan n night i toss and turn i keep stressin' my mind

vi ha sjukt kul, leker lekar och sjunger singstar. Vi hörs nästa år people, puss

hejdå 2010

GOTT NYTT ÅR FOLK :DHar 2010 varit bra?

Har inte tyckt det tidigare men nu, ja okej. Men långt ifrån det bästa.
Höll du några utav dina nyårslöften?
Hade inga
Tror du 2011 kommer bli lika bra?
Bättre får det lov att bli
Har du förlorat någon kompis detta år?
nä inte riktigt så, men vi har inte samma kontakt som förr känner jag
Vad spenderade du mest pengar på?
kläder och moppen
Finns det någonting du ångrar med 2010?
ja lots
Blev du kär i år?
Kär, nej. Gillat någon mycket, ja
De bästa nya människorna du träffade?
Mina klassmates som jag inte kände innan.
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Det gjorde jag
Dog någon som stod dig nära?
nej? eller? nja tro inte det
Vilka länder besökte du?
suecia endast
Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
ursviken ganget, kärleken
Vad var din största framgång 2010?
håhå hemlis
Fick du sparken under 2010?
njet
Största misstaget?
stort
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Haft en redig släng halsfluss men annars bara små förkylningar och några stukade fingrar
Gjorde någonting dig riktigt glad?
JA
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om år 2010?
* batcountry- avenged sevenfold
* magic- b.o.b, rivers cuomo
* bullet for myvalentine låtar, in flames, three days grace
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ledsnare
Hur tillbringade du julen?
hemma med mamma joel och markus
Favoritprogram på TV?
greys
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
ja, nä hata är ett starkt ord..men ogillar mycket
Bästa boken du läste i år?
åh tricky one, jag vet inte. Har läst så många bra
Största musikaliska upptäckten?
In flames musik, lyssnade inte på det förrän joel visade mig en låt
Något du önskade dig och fick?
ja
Något du önskade dig men inte fick?
alldels för många saker, eller inte saker..utan mer abstrakta saker
Årets bästa film?
jag vet verkligen inte, ha sett många kung
Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
jobbade som ett djur och fikade med maria hos mig
Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
ja
Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
min stil? öh
Vad fick dig att må bra?
vänner, musik, familjen

forward

På väg. Framåt. Någonstans leder vägen mig. Jag vet bara inte vars.


utvärdering av 2010 del 3 av 3

September:

Har ingen bild från september, förutom cambilderna då men de känns ju lite torrt. Ja september, vad hände då? Det var fortfarande relativt varmt, jag och emma lät skoldagarna gå med att sitta bara vi och garva oss genom dagarna. Jag började träna taekwondo. Det hände inte så mycket, det mesta stod stilla kändes det som, men jag led inte av det.

Oktober:


Elviras bild
Vi hade haloweenparty hos elvira. Typ halva oktober, från mitten til slutet var jag hur glad som helst. På mitt bästa humör, men trots det väldigt förvirrad. Blev en riktig hurtig sak, levde för träningskvällarna.

November:


Julias bild
Första halvan av november var också kung. Jag va skitglad. Började prata mer liksom betydande med mitt lilla filmteam. Julia agnes och frida alltså. Vi drog till sjöbotten på äventyr och började närma oss slutet på filmningen. Andra halvan på november höll på att göra mig galen. Jag stod inte ut med mig själv eller livet.

December:


Det blev jättemycket snö, det blev jul. Halva december gick jag runt och kände me värdelös. Sen blev det julafton, fick världens bästa julklappar och hade en mysig jul. Efter det blev jag den oförskämt glada lilla ungen jag är fortfarande. Jag är sprallig och glad hela tiden. Nu taggar vi att fira nyårs ikväll, tror det kommer bli toppen avslutning på detta år.

utvärdering av 2010 del 2 av 3

Maj:


Jag köpte min yellowfellow älskling. Grillkvällarna kom igång igen och snön försvann. Oftast var det jag och maria som triggade igång folket. Jag kände ett ansvar att dra ihop ursvikarna så jag försökte hitta på saker varje helg för att hålla ihop oss. Vi for den 21 till storhamn och campade, grillade och myste. Det var helt awesome. Det var som i maj jag började leva igen.

Juni:


Vi slutade 9an, vi forsrände, jag fyllde år, jag började på mitt sommarjobb och det blev plötsligt midsommar och jättevarmt ute. Min födelsedag sög, var på kurs, jobbade i verkstan, jobbade på fritidset och det enda som förgyllde dagen var när maria komme med alla mumisiga godissnören och fikade med mig. tack

Juli:Det var varmt som tusan. Jag och maria var mycket och badade och solade medans elvira var i stugan. Stadsfesten var och vi åkte sjukt mycket karusell och såg bra artister. Jag och emma tog upp kontakten igen. I slutet av juli for jag och maria till elviras stuga och njöt i fulla drag. Var mycket med nadja.

Augusti:

Skolan började. Hade inte höga förväntningar, men klassen..jag älskar er! Det regnade asmycket så man var ful varje jävla dag på skolan.

utvärdering av 2010 del 1 av 3

Januari:

detta var i januari, som ni nog förstår. I januari hängde jag mest med dessa härliga människor. Vi hade just firat nyåret tillsammans, det var kung. Annars så flöt januari som hela hösten 09 hade flutit, med världens bästa människor.

Februari:


I februari var jag och maria i princip med varandra nästan varje ledig stund. Jag var ganska obrydd om det mesta, och det var jobbigt. Det var det verkligen.

Mars:

Mitt hår blev rött, det tog slut mellan mig och rasmus, maria fyllde år. Allt sög, minns inte mars alls. Kändes inte som att jag fanns med, dagarna gick men berörde mig inte.

April:


Det var jättemycket snö i skellefteå, typ 2 meters höga drivor och i stockholm ingenting, där gick vi runt i skinnjacka. Som sagt, jag och maja peaceade iväg till stockholm för att shoppa och komma bort ett tag. Det var skönt, men jag minns inte mycket från april heller. April påminde om mars, jag kände inte att jag orkade bry mig om nåt.finally, i'm free from you

Jag känner en tung, konstig känsla. En känsla som just slog ner som en sten i magen. Jag känner den, men jag påverkas ändå inte riktigt så mycket. Den där känslan kan lika gärna vara lättnad, jag vet inte, för samtidigt som den kom så andades jag ut och blev glad. Jag vet inte, jag känner att det är synd, men lika bra. Jag känner att det är lite svårt fortfarande, men det är fortfarande bäst såhär. Men nu är det trots allt okej. Det är okej för dig, och ja nu är det okej för mig, så jag fixar det. Jag fixar det här.

I JUST WANNA SCREAM

orkar inte göra 30 dagars utmaningen idag, få bli imorrn eller övermorrn.

men listen up y'all cause this is it..typ. Fan nyårsafton imorron, känns bra med nytt år, nya möjligheter men detta år har sannerligen sprungit iväg. Mycket har hänt, mycket dåligt men också när jag tänker efter mycket bra. Ska nog göra en utvärdering av månaderna år 2010 med bilder och text imorron om jag orkar och hinner. Men nu möter vi iaf 2011 med ansiktet framåt.

Kommer, som ni redan vet, fira nyårs med bästa tjejerna i världen. Jag sitter och taggar för mig själv och lyssnar på partymusik, dansar runt half naked i min handduk och sjunger för mig själv. Jag är fortfarande på bra humör, aaaaah och nu ska jag faktiskt spela herkules på ps1an hehe gonatt!

i wanna know your name

300 spänn rikare efter bara en timmas kneg. Det är så värt.
ayah, nu ska jag städa lite sen he mig mot ursviken och träffa las brudas. Måste planeras lite mer för imorgon, nyårs fifan. Kommer bli jätteroligt med alla lekar, singstar, och alla uppklädda gals

drip drop


jag i detta nu, känner mig gosh so fikus med såna här lockar. really
men anyways, ska lasta i mig lite bränsle sen brumma iväg till verkstan för att jobba. Sen ikväll hade jag tänkt hinna med linda, amanda och träffa emma. Dock ska jag också hinna med att packa väskan till mamma, städa mitt rum, duscha och kanske färga håret och välja klart outfit till nyårs. fuuuuuuuck


dag 22- det här upprör mig

Liers- seriöst, ge er. Speciellt när ni ljuger om små saker som ni lika väl kan skippa att ljuga om. Ska man ljuga ska man göra det rejält. Ljuga så mycket att det blir otroligt och spårat too much. Ljug när ni kanske behöver det haha. Men med det säger jag inte att det är okej, men nån gång kanske ärligheten inte ens ser ut som en möjlighet.

Folk som är, kort och gott, dumma i huvudet-
Människor. Vilket konstigt släkte. Men iallafall, människor som är så dumma att dom aldrig förstår att dem gör fel må ju vara en sak som gör mig vild av ilska. Ni tror att alla era handlingar uppfattas på samma sätt av andra som ni uppfattar dem. Det gör dem inte, hur kan ni tro det? Framförallt, hur kan ni vara så blinda att ni inte ser vad ni gör? Att ni inte ser den damage ni orsakar?

Skitsnackare- Ja helt enkelt, ni suger. Ni är värdelösa. Jag, om någon, borde ju veta allt om att snacka skit. Hela mitt liv, från förskolan tills 9an snackade jag skit. Om dem jag kände, om dem jag inte kände, jag spred saker vidare och jag framställde mig själv som en patetisk idiot. Men så, sommaren mellan 8an och 9an insåg jag nånstans att jag var för mycket. Insåg liksom varför inte så många tyckte om mig. Så jag slutade snacka, och höll jag med när någon snackade skit så knep jag igen. Valde att vara neutral och inte ta ställning. Nu känner jag inte ett behov längre, känner inte ett behov av att trycka ner andra. Känner mig så jävla kung för det.


hejdo

ni få 30 dagars utmaningen när jag kommer hem ikv. Ska till ida babe och ha spa kväll och bada bubbelbad. Kommer bli så sjukt mysigt. Höres

din existens är ovärd

svar till emma: kan du alltså inte unna mig att jag fick komma på det? :( täskigt (even though jag vet att jag inte var den förste)
svar till nadja: haha jag orkar inte hålla på och kommentera hit och dit, men ah lördag kanske funkar då. För imorrn skulle jag göra nåt vet jag, som jag inte minns just nu men.

hemma från en nästan helt vanlig kväll i ursviken. Men bara nästan helt vanlig eftersom vi fick ett nytt tillskott i umgängeskretsen, nämligen vår egen agnes! Vi chillade hos kim, såg film och tryckte chirre utan dirre dock. Sen bussade jag och agnes hemåt. Nu är jag typ lika trött som en förbannad gnu så jag ska hoppa i säng och se film tänkte jag. pusspuss

i'm still surprised


Uhh.. det var nog längesen jag var this mätt. Krängde en 30 cm sub, en kaka och en läsk på mindre än 20 min. Min kagga släpar fan i golvet, kommer ha skrapsår på den.. Nämen det var värt att köa i ett år för att sedan trycka som fan med joel och pappa. Känner dock att jag ska komma igång med hemmaträningen efter nyårs. He bli ju av, man ha ju blivit rikigt hurtig på sista tiden.

nu måste jag få tag i agnes och se vad som gäll, vad som styrs eller vad som helt enkelt sker ikväll. Och för extra information kan jag säga att jag är lika oförskämt glad idag också, what up liksom. Känner mig bara så, fri. Fri för första gången på länge.

hej hå, hej hå, vi till vårt subway gå

håhå, snart bär det av till subban (subway) för att käka. Kom på dedär smeknamnet i skrivande stund, jag är ju för fyndig alltså. Nämen jag och joel har, med våran enormt oemotståndliga övertalningsförmåga, lyckats övertala pappa att fara dit me oss och käka. Känner typ hur jag dreglar. Dock ser jag ut som en skit idag, det vill säga, som alla andra dagar. Så helst vill jag inte vistas i allmänheten idag men det må ju vara.

Ikväll ska jag hänga me aggeliten, dock vet vi inte vars, inte när, med vilka, eller hur så det återstår att se!
enjoy

SIX

Jag. Från juni till december. Ett halvår. Förändringar.

juni

juli

augusti

september

oktober

november

december

Lite man har trott i camen. Oj sa jag trott?
Menar förstås tror, för det gör jag ju fortfarande.
haha så en fråga på kvällskvisten, varför sabbar jag alltid mina snygg perioder? Helt plötsligt se man ut som skit igen, ack ack.

!!!!!!!

ch ch ch check it out bitches!
Vem blir inte glad när den plötsligt ser att ens spotify är uppdaterat till premium? Ser ni, mitt solskenshumör vandrar stadigt vidare. Vars ha jag helt plötsligt fått flyt ifrån?


för datorn den är jättejätte het (ja het het, het het het het) jag spelar mycket då bli man fet (ja fet fet, fet fet fet fet)

kvalla så he skrik om de
en gullig liten facelook som togs för ungefär 1 minut sedan. Nu gör jag mig redo för en hemmkväll innehållande tv spel, myskläder och mobilen i högsta hugg. Pussar!


dag 21- old times

old times.. kära gamla tider.

Ingalill tiden: När jag och emma vid ca 2-4 års åldern gick hos samma dagmamma. Det är bra old times det.

Skolan när man gick i förskolan-mellanstadiet: Åh så roligt det var. Vi bråkade hela tiden, vi slogs på rasterna, alla var ihop med alla och alla snackade skit. Men kul hade vi när vi kutade runt som småknattar på skolan och rände ännu mer på discon varje fredag, nervösa och uppklädda. Det var tider det. Men det visste man ju inte då, att det faktiskt var kung. Det är något man inser senare.

9aaaaaan: Ja, alla som läst min blogg ett tag vet att jag älskade 9an. Verkligen hårdälskade. Speciellt hösten då, såklart, när allt var så jäkla bra så jag inte trodde att det var på riktigt. När jag alltid vaknade med ett leende på läpparna och tyckte det skulle bli roligt med ännu en skoldag. Och kvällarna, när alla 9or hängde tillsammans lite här och var, när vi drog ihop grillkvällar och bara myste framför en film. Varje dag var en spännande upplevelse, can u believe that? Det kommer inte hända igen så ja, detta är old great times.

kladhestjag är på bra humör. Oförskämt bra humör.

som emma skulle sagt, viva la vidaa

 


MIN NYÅRSAFTON

Jag tror, att detta kan bli en riktigt jävla kung nyårs. Förra årets tyckte jag också var riktigt bra men i år kör vi brudar, endast. Visserligen kommer jag inte vara med elvira osv i år, vilket känns lite tråkigt men. Jag tror att det kommer bli så jäkla roligt.
Orsaker?

- Alla uppklädda i klänning
- En evighets fixande med smink och hår innan så alla kommer va delicious
- Laga nåt gott med amanda innan alla kommer
- Pynta, sockra glas, tända ljus och göra det mysigt
- Leka lekar, köra tävlingar
- Dunka musik och dansa


fat lip..fat mouth?

Jag har stor käft. Ofta öppnas den och släpper ut oljud.

- jag kommenterar det mesta, ibland blir det bra, ibland blir det lite mindre bra
- jag öppnar truten innan jag tänker, för tja.. hjärnan min är ju stor right, men munnen är twice the size.
- jag pratar alltid för högt, så saker som inte allmänheten borde höra..hör alla ändå.
- jag säger onödiga saker som låter bra i huvudet men sämre när det kommer ut i open air.
- jag är värdelös på att pejla av stämningen när det är dags för att hålla mun.


Så förlåt, om jag säger något nedvärderande, om jag pratar lite för högt eller om jag på nåt sätt ställer till det för er med hjälp av min alldeles för stora käft. Ni vet att jag inte menar något illa. Haha vilken bög man är.


dag 20- den här månaden

Den här månaden är det december. Jag har kämpat med julstämningen och pluggat som ett svin denna månad. Nu har jag jullov och nu steker jag som fan, är glad var dag och taggar inför nyårs. Finns inte så mycket att säga, det är snö som in i helvetet och kallare än helvetet definitivt, eftersom helvetet ryktas vara ett rätt hett place.


på vift

nej nu ni, nu är jag hemma från ursviken. Ska nog till stan sen med elvor? Eller ja, då måste jag lägga på ett kol och styra upp mig själv, annars blire inte gött. Ser ut som fuck alltså. Jaha, annars då? Livet leker, thanks to u♥

vem är stekaren?

i fucking älskar mina hörlurar ♥♥


nu tagga jag, gudN herself, till ursviken för att hänga med gobrudar.

alltså, jag är på galet bra humör..och jag vill typ springa runt och dampa pga det.

Men det har jag inte tid med, måste gitta..peace


dag 19- detta ångrar jag

Jag ångrar ganska mycket.
Egentligen är det onödigt att sitta och ångra massa saker för det gör ingen skillnad när det redan är gjort. Man mår inte bra av ånger. Egentligen skulle jag vilja rycka på axlarna och säga, jaha? Sen låta det gå. För inte hjälper det mig eller någon annan att sitta och regreta. Ibland är ånger bra, om man har sårat någon och ångrar sig.. och så visar man det på ett sätt som gör att den andre förstår. Men annars, vad ska man med ånger till?

Men ja, jag ångrar mig mest när jag betett mig dumt mot någon i onödan. Eller så kan jag ångra små saker som jag gjort som bara jag tänker på, fast andra inte ens reflekterat över att jag gjorde nåt onödigt. Svårt att förklara, men jag ångrar småsaker ofta. Men ja, annars ångrar jag inte ohälsosamt mycket i livet. Bara småsaker, egentligen.

dag 18- min favoritfödelsedag

Jag vet faktist inte and that's it. Säkert nån gång när jag var liten och bjöd hem alla små homo homiesar på kalas och lekte lekar, käkade fika i mängder och klädde mig i klänning och lackskor. Sen, nu på senare år, har födelsedagen liksom inte varit så mycket wow. Det är okej att fylla år, helt enkelt.

super

i julklapp fick jag:

bed head superstar schampo och balsam
loreal expert intense care hårinpackning
spotless tvättserien
1000 spänn
granatäpple bodylotion
versace bright crystal parfym
mintgröna hörlurar
örhängen
biokort
maria nila värmeskydd till håret
duntofflor
chai te
en bok
hårborste
mascara
chokladask
sockar
en massagegrej
och sist, men absolut inte minst :
min xperia x10 mini med bra abonemang, fri surf och gratis spotify premium. Kan jag vara mer nöjd med julklapparna? hm...njeta

25 DECEMBER

jJulafton igår alltså? känns pretty overkligt. Hade väll ingen kung julstämning alls men på det hela taget blev det en riktigt bra julafton. Vi käkade massor, delade ut julklappar (som för den delen överträffade alla mina förväntningar), käkade ännu mer, såg julfilmer, spelade landhockey osv. Det var jättetrevligt, och julklapparna...oh julklapparna..ack så awesome.
Nu ska jag försöka sparka igång helvetes surfport i ny mobben och se hur det funkar, sen ska jag ut och traska med amanda. Eller ja, en kortis till konsum dock men. Vi hörs sen, då får ni veta vad jag fick i julklapp :)


försöker desperat fånga julstämningen


Ja idag har jag glidit jao på stan me bruschan. Hatar fan stan runt jul.
Nu ska vi göra oss klara sen ska vi iväg på uppesittarkväll på sunnanå typ. Sen ska det kanderas äpplen nanting, pynta granen och jag tror jag ska ut och träffa amanda som fyller 16 bast idag. Grattis girl ♥


dag 17- mitt favoritminne

Jag har ganska många nu när jag tänker efter, så det får bli några minnen:

Forsränningen- när alla ursviksskolans utgångna 9or bussade i spöregn och surväder till vindeln för att ränna nerför älven i gummibåtar. Vi frös, vi var skrämda från vettet och vi slog varandra i ansiktet med paddlarna. Jag var bokstavligen skräckslagen, men när vi  hade tagit oss hela vägen ner utan att välta med båten så var jag glad. Och nöjd som fan att jag vågade.

Altid när man är kär/tycker om någon- det säger väl sig självt? Det är underbart att vara kär eller gilla någon, mycket. Det pirrar, det bultar, allt är nervöst och man kollar mobilen varannan sekund för att se om något sms kommit. Varje gång jag varit så kär har det känts så, och dem minnena håller jag nära hjärtat som fan.

Hösten 09- åh, kära hösten. Finner nästan inte ord för denna underbara tid. Det var så jäkla kung. Tack vare folket, alla från ursviken. Tack allihop för att ni gjorde omstarten på urs skolan till bästa tiden i mitt liv.

Finns så många fler, men kan verkligen inte räkna upp alla nu. Kommer inte på nåt annat för tillfället just nu.
last christmas

'

ja gott folk, förra julen hade jag julstämning. Såm ycket att jag till och med försökte framhäva det genom foton, dock kan jag ju inte fota så he blev som det blev. Men vars fan ha stämningen löpt detta år?


dag 16- min första kyssuh, fet chans att jag kommer ihåg det. Vi sprang fan runt och pussade alla när vi va småttingar. Så det kan faktist ha varit vem som helst. Men vi säger såhär, den första riktiga, alltså den som liksom räknades med som något värt, var med rasmus förra året då vi var tillsammans. Före det hade inget annat betytt så det var väll då, hösten 09 som den första ''riktiga'' kyssen kom. Aja, det var det det, nu måste jag stressa vidare!

fyfan

räknar ner dagarna. 2 dagar kvar till jul, då alla ska vara glada. Jag är inte glad, jag är stressad och utpumpad. Ingen gran har vi fått in ännu, inget julgodis har gjorts och inte en endaste liten sketen julklapp har inhandlats. Jag förstår inte, tiden har sprungit iväg och nu har vi helt plötsligt bara ikväll och imorgon på oss att beta av allt som borde gjorts för mer än en vecka sen. Så ja, jag har vettiga anledningar att stressa som en snorre.

Ikväll: hugga julgran, pynta den, städa upp hemma, koka knäck, göra pepparkakshus, kandera äpplen och se sunes jul.
Imorgon: stiga upp tidigt som fan och köpa julklappar, dyka i snön med joel, fara på uppesittarkväll.

Känner att jag måste tvinga fram julstämningen, känenr att det måste gå undan också.

dag 15- mina drömmar

hähä...lite personligt kanske? Eller? Ja vad vet ni egentligen. Kanske inte ska dela med mig av allt men, ja jag vet inte. Jag har egentligen ingen dröm som hängt med länge. Utan de byts ut lite då och då för att jag är så ombytlig.
Jag vill så mycket med mitt liv. Men för tillfället ligger mina drömmar främst på att, hitta killen som är perfekt för mig. Bli bättre och bättre på taekwondo och få långt fint hår haha, tro mig, det är det enda jag ber om just nu. Fast enda och enda egentligen, det är inte så simpla saker att önska som det may låter. Få jobba på detdär...


dag 14- mina fem favorit plagg

det är enkelt.

första plats: stickade tröjor
andra plats: tights
delad tredje plats: mina kilklackar och mina uggs
fjärdeplats: stora mysiga tröjor
femte plats: jeanstights

JULFEST

Gårkvällen var freakin' awesome. For på sooshims julfest med julia. Där åt vi julbrd och efterrätt sen blev det utdelning av 2010 achievements award. Var, till min feta förvåning, en av de 3 nominerade till årets rookie. Vet inte vem som nominerade mig men jag satt bokstavligen och fattade ingenting. Dock kammade jag inte hem priset, men jag är nöjd ändå haha! Sen dansade vi, pratade med massa gött folk och hade det hur bra som helst. Var way to tidigt att fara hem 1. Thanks allihopa, jag hade en grym kväll!Dag 13- denna vecka

ja jag har inte planerat något, tja..inget annat än att jobba med julstämningen då.
men jag tror vi gör såhär,

måndag: skola> koka mintkola och göra knäck. Bygga pepparkakshus.
tisdag: dundercupen> julklapps shopping> pynta granen
onsdag: kort skoldag> kandera äpplen och göra marsipan godis. Hjälpa mamma med julmat sen åka madrass med emma och dricka glögg och varm choklad i backen sent på kvällen.
torsdag: julklapps shopping, fetta ihjäl mig på julgott och dunka julmusik. Uppesittarkväll och julklappsspelet.
fredag: julafton
lördag: juldagen
söndag: annandag jul

mm låter faktist ganska bra när jag tänker efter, idag har vi julpyntat som galningar och shoppat upp hela ica maxis utbud av julgott. Snart blire käk, sen ska jag dricka glögg och träffa amanda. Pussar

dag 12- i min handväska

I min handväska finns det så jäkla mycket så jag orkar inte räkna upp det. Men vi kan deala och göra såhär istället, det som borde finnas i min väska är:

min mobil
min börs
nycklar
mina hörlurar
diverse skolarbeten
busskort
pennor
smink
hårborste
spray
tuggummi


though. i'm not golden

Vår 2010.. en evighet sedan.

Då var det jobbigt, det mesta sög. Försöker minnas hur hårt livet var då, måste minnas att jag klarade mig genom det. Måste minnas, så jag slipper känna det som att jag inte kommer klara mig hel ur det här .


FUCK VÄRLDEN

Det blev en dålig dag idag som jag befarade imorse

När vi stod på stan och inte trodde det kunde bli värre...så blev det såklart det. Vi sa, det kan aldrig bli värre. Men man ska aldrig säga aldrig för efter det gick allt som kunde gå åt helvete, åt helvete. Jag och amanda va på vårt sämsta humör när all snö från ck taket flög ner över oss och dök ner i mina varma uggs och gjorde dom piss värdelös kalla. Ursäkta mig gud eller vem fan som styr över allt skit men, fuck you.

och du, lämna mig ifred nu

some shitty shit

missa bussen, hilarious

denna dag har inte börjat bra. Måtte den sluta bra annars vet jag inte vad jag gör. Neh nu måst ja rusa, annars missa ja nästa också.


awake

Varför sover jag inte?
Varför är jag vaken?
Har inget att fundera över som kan ändra något.
Har inget av värde att göra vaken.
Känner att en ohejdbar ilska är på väg upp i kroppen.
Vill slå, vill sparka, vill skrika.
Och jag blir trött på det. Jag blir trött av att känna, blir trött av att se.
Jag är trött, helt enkelt.
Så vad gör jag vaken?

wonder what's on your mind

Känner mig ful som stryk. Självförtroendet ligger och bubblar på botten just nu, känneri nget annat än usch och katastrof när jag kollar i spegeln. Så nu ska jag ge mitt nylle och mitt hår en omgång de sent ska glömma. Sen ska jag plocka mitt monobryn som börjar ta över mitt ansikte. Vi i spmj1 är inte så snygga som vi ser ut på avstånd, ledsen att göra er besvikna. Sanningen gör ont, sanningen är ful.


peace down och hare gött lillsnorrar

Dag 11- Mina syskon

Jag har bara ett syskon. Nämligen big bruuushan Joel som är kungen i djungeln. Han bor dock i umeå nu och det är inte kung för när han bor hemma har vi sjukt kul. Han är född 1990 och är därför 20 år gammal. Han läser till socionom och pluggar som fan. Han är, tro det eller ej, ganska smart och har bra hand med andra människor. Vi kan prata om allt. Vi har exakt samma humor, lika kung med andra ord och båda har gett sig fan på kampsport. Han tränar kickboxning 3 ggr i veckan och har stora ambitioner i livet, som att gifta sig med Christina Aguilera eller Jessica Alba och bli världens rikaste man.Det är inte som det ser ut, haha joel är verkligen inte nöjd sin fina nuna på den här bildenDag 10- det här hade jag på mig idag

Hann inte blogga igår så vi kör dubbla idag, detta skulle egentligen ha publicerats igår.

Igår hade jag på mig

jeanstights- vero moda
svart basic tröja med spets i ryggen- bikbok
kilklackar- monki

for sure


dag 09- speciellt datum

Ja att minnas datum är inte riktigt min grej. Det finns liksom inget viktigt i datum. Vissa dagar blir kung, men då kan jag minnas att det exempelvis var en onsdag på hösten men inte riktigt vilket datum det var. Men ja, kan säga att det är något med den 8e november varje år. Det är något med just det datumet som alltid gör mig förbannat glad. Oh 8e november, det händer alltid något speciellt den dagen verkar det som. Det är sjukt, men något är det med det datumet som jag inte riktigt kan förstå!

lala love life

Okii dagen har bjudit på planeringar inför nyårs nämligen. Alla ha varit så fuckedup och inte kunnat bestämma nåt så vi började spåna lite plans.
Bli en brudnyårs så , brudar brudar alla gillar brudar!
Vore så himla kul om det blir nåt av men vi få se lite mer under veckans gång.

Ja vad mer har hänt? Jag har fått min hand bandaschad, heh skoj4 men jag fick den lindad med bandage hos skolsyrran. Och jag begriper faktiskt inte alls hur jag ska kunna göra 30 armhävningar på uppvisning på graderingen imorron med en tumme som inte går att rubba utan att vrida sig i plågor. Ja sen ha jag varit allmänt ful och äcklig. Nu måste jag göra matte kewl
i'm so ashamed of what i did to you

I hate you when you're gone, I hate you turn me on,
I hate the way I need you when I don't know where you are.
I love it even more, when I find you on the floor.
I know you think you hate me, but I will always hate you more.

you hate everything about me

Sådär carefacemama känner jag mig nu.

Lyssnar på hatmusik på emelies begäran.
Körde hårt som fan på träningen och nu ha jag stukat tummen, misstänker att den planerar att inta en blå ton tills imorron. Fan va najs. Aja nu blire hopp i duschn sen plugga koreanska som sagt, fan.vad.najs?


värd0

hm tror bestämt att emelie memme karlsson rapeade min blogg tidigare..eller var det amanda? no one will ever know. Nu ska ja glo vidare på mysteriet på greveholm haha det är ju för awesome. Sen blir det träning. Beachbody 11 och beefN incoming

Whut up?

HEEEEJ VÄRLDENS COOLASTE JOSSE <3

KAN NÅGON SÄGA MIG...

...VAD FAN SOM HÄNDE ÅR 2009?!

okei, this is some awkward shit
jag tror jag dör nu, satan i gatan. Jag sa: Jag hatar fjortisar
Men kolla på hur du själv var josefin HAHAHA


wishlist 2010

Mamma och pappa och tomten.. för all del börja inte agera än. Måste planera vem jag önskar mig vad av.
So here we go, önskelista för i år :

-Mobil xperia x10 mini eller experia x8

-Versace bright crystal parfym 30 ml

-Spotless ansiktstvätt från apoteket

-L'Oréal expert intense repair hårinpackning

-Pengar

-Hörlurar, vet dock inte vilka ännu.

dag 08- på mitt sminkbord

Jag äger inget sminkbord kan jag ju säga er. Sitter lite varstans och sminkar mig. Men ja, kan säga vad som finns i min necessär iaf:

- 2 mascaror, en rimmel och en maybelline
- ett tattigt hm puder
- maybelline foundation som är typ gul, gör mig till en chinese
- en fet ögonskuggepalett från hm
- en hm ögonbrynspenna
- en pincett från kicks
- ett läppbalsam från kicks
- en svart kajal från viva la diva
- en svart eyeliner från fleur de santé
- en concealer från makeupstore
- applikatorgrejer från hm och makeup store
- 2 rouge, ett från body shop och ett random

använder dock inte allt, ha way to much saker i min necessär.

it means that you have to forget

Vad gör man när inget känns naturligt att göra längre? Vad gör man när det blir fel hur man än vrider på det? Blir fel att försöka glömma, blir fel att försöka sluta tänka. Blir fel att bara se det gå ifrån en, blir ännu mer fel att tro att man kan göra något åt det.

christmas

Idag har jag och pappa pyntat julgranen och fixat här hemma. Vi sprang ner på ica och köpte ett lass apelsiner, ingredienser till knäck, glögg, mandlar, ljus och choklad. Sen gjorde vi en spotify lista med jullåtar. Ja, det luktar jul överallt och ljusen är tända sen ska vi dricka glögg. Så det är jättemysigt, men det som är så tråkigt är att jag inte kan njuta av det riktigt. Har så mycket plugg, så mycket träningar, så mycket jobbiga tankar och så jäkla lite tid att spela på. Jag vill hinna få lite julefrid innan självaste julafton, jag är inte klar med önskelistorna och jag ha inte köpt en enda julklapp. Stressen ligger på som bara den, men jag försöker tänka att efter den här veckans slut så finns det bara lugn kvar.


Jag som brukar ligga så bra till i julshoppingen och allt. Det finns inte ens med på kartan i år att ta det lugnt och bara njuta, men efter den här veckan ska jag fan celebratea att det värsta äntligen är över. Jag älskar verkligen julen, när man väl får slappna av till den.

dag 07- min bästa vän

Om man säger såhär, min bästa vän som jag dock inte träffar så ofta längre är Elvira. Hon vet nog mest om mig och vi har känt varandra sen 7an. Efter det var det självklart att vi skulle hänga ihop men nu separerar ju fucking gymnasiet på allt. Ah det här är elvira iallfall för er tardies som inte noterat :

Elvira, Elvor, Lurrevurre, Elu, Elujao, Elviralujao, Elvojra, Elvi, Elvis, Tap, Mongo..ja listan kan göras lång med hennes smeknamn. Alla lika charmiga. Hon är skorpion, född 16 november 94. Hon har en fin katt och en ful, svartis och gråis. Nu ska jag käka hähä HOJ

åren har nog slitit hårdare på mig

Jag är som Håkan, du är som Lars.
En salig poetisk blandning när vi slår oss ihop Agnes.

it started out as a feeling

It started out as a feeling.
Which then grew into a hope.
Which then turned into a quiet thought.
Which then turned into a quiet word.


dag 06- min dag

Är hemma nu. Hade en sjukt mysig gårkväll och natt för den delen med brudarna och åh dom får mig att må så himla bra så creds till dom. Natten bjöd på sjuhelsikes mycket humor.

Ja vi åkte in till stan tidigt idag och jag och agnes traskade runt och sen satt vi och pratade länge, tack agnes hade jag varit lagd åt homo hållet hade jag nog haft en crush på dig haha inge skämt alltså. mähä lol

Nu ska jag köra lite styrketräning sen duscha, ikväll blir det typ att vara med amanda och nå guys, få kolla upp dedär. Så ungefär så ser min dag ut i guess.

ahha

vi ha flännat floder ikväll, alla fyra. Sen ha vi sett film, fettat, legat i böghög och garvat som fan också. Ha varit mysigt, få se va som hittas på nu..alla verka trötta sen blire sleef time

@ julias place

sitter hos jullanbullan, nytt stiligt smeknamn där, med hon och hanna. Sen kommer agge aggelito få en cykel på köpet också. Vi ha lagat tacos och nu ligg vi och snacka om allt och inget. Det är lovely och precis vad jag behöver. Nu häng min kagge över byxkanten så jag ska luta mig tillbaks och låta den slätas ut en aning. pussar
kasefjase

dag 05- vad är kärlek

Kärlek mellan mig och någon kille är för mig någonting svårt. Nåt stort, men så jäkla svårt att hantera. Jag har fått uppleva den på ett bra sätt och på dåliga sätt. Kärlek är härligt, kärlek är det bästa som finns. Men jag kan inte med den, har man fått den är den svår att hålla kvar. Jag är kär i kärleken, tycker det är så galet vackert men det har sina mörka sidor. Jag börjar nästan tro att svek, smärta och tårar hör kärleken till. Nu låter det som att jag inte tror på den alls men det gör jag. Kärlek är, som jag tidigare skrev, något svårt och jobbigt men också fint och inget kan få mig att må så bra som den. Men fan den har krossat mig, den har byggt upp mig och krossat mig igen så jag vågar inte riktigt lita på den helt enkelt.

Kärlek till vänner känner jag när jag blir så jäkla glad och taggad av att umgås med dem. När de ger mig energi. Känner stor kärlek till många av mina vänner. Till dem som är närmast och visar att de bryr sig.


they say i'm psycho i should be put behind bars

Vet ni vilken låt rubriken komemr ifrån? Just de, mustasch- bring me everyone.
Det är min hjälplåt, funkar att lyssna på när jag är glad konstigt nog, men funkar absolut bäst när jag är ledsen och inte vet vad jag ska ta mig till och alla låtar som kommer ur min spotifylista verkar bygga på deppigt skit. När andningen går upp och paniken kommer krypandes stressar jag fram denna låt och drar på full volym. Den hjälper så otroligt, kan nog inte gråta till den och paniken trycks ner igen. Det som kvarstår är ilska men det kan jag ta. Fan vad jag är tacksam att det kommer en låt med så mycket hat i, i want it and i definetely need it!

really want to be with you

I think i'm different from the others. Can you handle it?
Maybe you always get what you want but not what you need?
And the real question is, do you want it that way?

dag 04- det här åt jag idag

Vilken care, vem fan bryr sej vad jag stoppat i mig idag egentligen?

men anyways,
frukost: 2 mackor och ett glas apelsinjuice
lunch: pannkaka med sylt och två glas mjölk
stan: godis
middag: pizza
efter det: ett stort glas vatten

Jag har inte varit nyttig idag alls, men orkar inte agera friskus varje dag. Blir jag hungrig blir det kyckling till kvällsfika, mohah fet och go som jag ju är.

du har inget liv


DÅLIG DAG

Jag tränar och pluggar, tränar och pluggar.
Mitt psyke mår inte ok av att inte umgås med folk.

ikväll har jag:
-räknat matte
-tränat taekwondo
-tränat styrke hemma
-pluggat koreanska
-skrivit engelska grejen om en jävla porslinsask

imorgon kväll ska jag:
-jobba i verkstan
-plugga engelska glosor
-skriva ett CV
-börja läsa på LPL till provet
-styrketräna
-plugga koreanska

Dag 03- mina föräldrar

Mamma heter Anita Nordin och hon växte upp i klutmark station. Numera bor vi i Ursviken men där vill hon nog inte bo egentligen huhu. Hon är kort, mörkhårig och har glasögon. Alla säger att vi är lika som bär, så tänk er en äldre version av mig för jag har ingen bild på henne. Mamma brukar få städryck hemma men det är lika stökigt igen nästa dag. Mamma lagar kung mat och har alltid nåt gott i skafferiet att trycka när blodsockret ligger kritiskt lågt. Hon är kort sagt en snäll liten mamma.

Pappa heter Stig Westin och han bor jag med på moröhöjden. Vi har flyttat 3 gånger med pappa sen han och mamma skildes för 11 år sedan. Pappa ser ut som sina bröder Hasse och Ola, ja dom är väldigt lika. Svart krull på skallen ja ni fattar. Han är en fixare och ska ordna allting, även det som inte går. Han är tidspessimist och blir tokig när det är stökigt hemma eller när han får svaret ''jag vet inte''. Han är bra på att laga mat och spela gitarr.

Mina päron är helt enkelt bra. Lite snurriga, men jäkligt bra!

SOUND OF MADNESS

Helt plötsligt fick jag enorm lust att radera bloggen, lust att radera facebook. Jag är less på min blogg, ingen kommenterar, jag skriver bara onödigt skit. Jag är less på facebook. Fan inte vet jag, är sugen på att radera världen. Ska det vara såhär svårt hela tiden? Nope, jag överanalyserar, tänker och oroar mig för mycket. Shit det kommer äta mig levande om jag inte ger mig. Nu måste jag sova innan jag vältrar mig själv i madness!

that smile, oh boy, that smile..


dag 02-min första kärlek♥

Hmm, this is a tricky one. Jag är faktist inte helt säker.
Räknas den oskyldiga lilla ''kärleken'' som när man var liten och frågade chans och allt var mest på kul så är det nog Elias Åkerlund som var min första crush när jag var ett litet barn. Fast det var mest på skoj, svårt att kalla det kärlek när man inte ens visste vad det var. Och det vet jag typ inte riktigt 100 nu heller, men jag har fått uppleva det på ett riktigt sätt iallafall. Men snackar vi mer seriöst, typ när man började vara kär på riktigt allvar så var det Rasmus i 5an som räknas som första. Visserligen var jag liten då också, men då var jag kär som fan minns jag. Haha jag kan vara ute och cykla eller ha tappat några pommes ur min låda nu men vad jag kan minnas, så var det någon av dem. Beroende på hur man räknar liksom.

dead

Den här dagen kommer inte visa någon form av nåd känner jag. Jag tror jag dör nu, är så förbannat trött så det finns inte.

i really wanna see if you can go on with a girl like me

Känner mig som en mysig liten teddy. Fattas bara någon som kramar mig, hello where are u?

nu ska jag iväg och träna till halv 10, burna lite stockholmsflärre. Sen blire hopp i duschn och försöka åstadkomma musik på gitarren igen. Lycka till josefin som sovit 2-3 timmar inatt.

 


FRÅN OCH MED NU

Jag vill bli galen. Jag känner mig fastkedjad, på något sätt sitter jag fast. Sitter fast i något som inte riktigt räcker till för mig. Jag vill göra så mycket saker, jag vill uppleva. Jag vill göra helt freakade saker utan att känna någon ånger efteråt. Jag vill göra saker man minns för all framtid. Jag vill vara dum i huvudet och känna att jag lever. Vill ta min soulmate som känner precis som jag i handen och springa mot livet. Vill lägga bekymren och oron på hyllan och handla utan att tänka och analycera så mycket. Jag vill ta det jag kämpar för och se mig som en vinnare. Jag vill uppleva jakten och sedan brinnande kärlek. Jag vill vara fri som vinden, och när jag blivit gammal och rynkig, ja då vill jag kunna titta tillbaka på min ungdom och se ett enda stort äventyr.

dag 01- om mig


inser nu att jag borde börjat med detta 1a december men he carea jag ju lagomt på
Jahapp vad ska jag säga?

Jag heter josefin westin nordin, mitt namn rimmar så det svänger om det. Jag föddes 21 juni på skellefteå bb som de flesta andra schelleftehbor. Med 3 ord skulle jag beskriva mig själv som ärlig, ironisk och drivande. Jag tycker själv att jag är fruktansvärt och ohälsosamt rolig ibland. Jag är oväntad som ett sommarregn, ena stunden är jag glad och taggad för att i den andra bli ett stoneface försjunken i tankar. Jag är en tänkare helt enkelt. Får ofta höra att jag är svår att lära känna inpå livet och att jag är en ganska skön prick. Jag är alltid hungrig och dagdrömmer om käk så ofta att det borde börja påverka min kropp fysiskt.

Jag tycker mest av allt om drag med mina pärlor till vänner eller mys hemma med film och någon man tycker om. Och jag avskyr mest när folk ljuger, sårar eller inte kan kompromissa på något sätt. Ah jag vet inte, det där sammanfattar mig rätt bra. Skulle kunna skriva i evigheters evighet men med risk för ett milslångt inlägg så sätter jag punkt här.

amen vi kör right?

den omtalade listan ska även jag köra

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – På mitt sminkbord
Dag 09 – Speciellt datum
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina fem favorit klädesplagg
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Old times
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – 5 favorit saker
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Så ser jag på min framtid


girls girls girls

Känns bra att vara hemma igen, har saknat många gobullar från klassen och jag fick ett varmt gulligt mottagande. Jag älskar er tjejer.


Nu ska jag dö på datakunskapen, vi hörs hemma. over and out


by the time i come home, i'm already stonedjaha ni, så är våran lilla semester snart över.

Dagen började med amerikanska fluffiga blåbärspannkakor med glass och banan hos maria, sen har vi druckit te och tittat på film. Ingen shopping idag vilket är lika skönt det. Snart ska vi ta tuben till centralen och se om vi hitta nåt ställe som vi kan käka vår sista middag på.

Ja, resan har varit lyckad. Men känns ändå ganska soft att ta en dusch ikväll sen hoppa på tåget och åka 12 timmar till lilla kalla skellefteå igen. Ser fram emot att toppa in lurarna i öronen och sova kartigt. Jag längtar efter min musik, jag längtar efter mina vänner där hemma, jag längtar efter kontakt med folk och jag längtar efter att träna. Så det känns inte så hemskt att komma hem igen, förutom plugget då men det får ju funka. Livet är inte en semester hela tiden.

Nu ska jag överlägga med mina damer vars vi ska äta ikväll. Vi hörs när jag står stadigt i skell igen.
Pussar

 

 


DON'T BLAME IT ON THE BOOBIE

idag har det varit humor på hög jävla nivå, eller så kan det ha berott på den helt vilda tröttheten

- vi sprang ikapp med en barnfamilj och alla skrattade som glada idioter, kände gemenskapen flöda ahih.
- jag sprang in i en pelare och slog mig, hårt.
- jag och maja upp altan dörren och skrek skellefte aik heja ramsor åt några fulla, bögiga djurgården fans som faktist började hela kriget, sdom stod utanför oss och brölade med pubertets stämmor sen skrek vi ju som sagt tillbaka och ja...dom blev surkartar
- blame it on the boobie

aja imorron kväll går tåget hemåt, så snart är vi tillbaks i norrland igen. Känns väl, sisådär. Inte helt rätt och inte helt fel men i guess att man måste resa för att veta vars man hör hemma.
puss


2 bilder från pepparkaksbaket

visst är man då bedårande fin? gosi gos..nä kräks...

observera min ''ginger mohah lol'' kaka. Tyckte det passade så bra med tanke på det engelska namnet för just pepparkakor. Nu ska vi fuckin' äta tårta fat as we are. PUSS


det smärtar att säga men...

...vi saknar heletti helvetti en liten bit

chaachaa bloggen
sitter hos min faster med mycket släkt, ska snart käka något jag inte kan uttala eller stava så det kan bli spännande. Sen ska vi dra oss tillbaka mot vår lägenhet och basta och duscha sen slappa jävel. Har ränt på stan i princip hela dagen och bränt pengar på fasktisst bara saker jag behöver. Helt awesome hur jag lyckats med detta mirakel. Tdigare idag bakade vi peppercookies i stora lass. Imorron blir det upp med tuppen för att dra till stan och stanna där hela dagen lång. Hörs imorron kväll people.

update från stockholm

vi steker stockholm.  Tågresan tog ca 11 timmar, vi däckade ganska snabbt efter en massa tjusiga ginger skämt. Vi har det helt enkelt sjukt nice, nu blire käk viva la vida jao

du är för ful för mig

Nu ha vi hål
Snart ha vi engelska
Lite senare har jag träning
Efter det ska jag duscha och packa handbagage
I afton åker vi till maja och käkar
Ikväll åker vi till stockhooooooolm fuck yeaaaah

Imorgon kommer vi fram
Resten av veckan ska vi leva livet


morrn

så det är 1 december huh? Det är bara konstigt. Tiden springer men går samtidigt så jävla sakta. Aja nu ska jag styra upp mig sen fara till skolan, sen träna. Ser inte mitt hem igen förrän efter 7, känns ju lagomt bra nah. Sen blire stress duscha och packa handbagage sen dra jag pronto till maja sen far vi med tåget.

att lämna skellefteå nu, ja det är obeskrivligt hur skönt det ska bli att slippa detta ett tag!

RSS 2.0