yeye wow wow


alltså, i 7an häh stora barn. Men visst fan hade vi roligt

that's not real to me

förresten kommer jag blogga mke mindre framöver, alltså den kommande veckan, eftersom jag är hos mamma och där finns inga bilder på datorn och den hänger sej hela tiden så de känns ba jobbigt. Men ska göra mitt bästa
nu ska ja se tv sen gitta till mamma
pz out







thanks for nothing

well , den här dan har sugit hårdare än allt annat . Dels för att jag varit hungrig hela dagen pga äckel korv till lunch , och massa annat. Nae jag orka fan inte mer. Men matten  gick bra idag och det är plus men engelska provet sög jag röv på så det bidrog bra till helvetes dagen.
Men iaf, när jag åkte buss hem efter skolan me josse så kom de på en kille som va lite retarded och hade fan världens längsta tunga som han slicka sej i näsborren med , hahahahha usch
nåja, ikväll ska jag till elvira och fetta jävel . Bli bra ujaaa
och imorrn blir det bio , shutter island. tagga typ

vilken konstig bild, tänker ''ko'' direkt av nån anledning haha

nytt

as i said , vi shoppade igår. Men ändå va de billigt , känns bra me lite nytt iaf.
kofta 49:- Gina tricot

långärmad tröja 99:- HM

Diadem 39,50:- Lindex

Grönt nagellack Åhlens 15:- , hittade i realåda vid tidigare tillfälle,
men har inte visat det ännu så here it goes.

Hårspray nivea volume , 55:- Cubus

och så armbanden jag hittade i lördags 30:- sammanlagt från bikbok

it's a hole in the wall, it's a dirty free for all

engelskan går åt helvete rent utsagt, fatta fan inget av The informer texten så jag få lust att slita ut alla blad och stampa på dom sen tända på skiten. Nu ska jag göra ett nytt tappert försök , dock komemr jag vara nådigt förbannad sen men de är ok , vem fan bryr sej om de egentligen hah only god knows


lite trigga livet musik, vill dansa när ja hör den.


ready for the result ?

well de är en pretty scheeten bild men jag såg ut som en nagelsax i ansiktet


all we got now is ..

..lots of fun , hm sant? nja


when it spins ,when it swirls

kom nyss innanför dörren, är förbannad idag and it's not unusual heller. Men iaf, sitter och se på tv samtidigt som ja bänkar mej här framför datorn. Måst egentligen dammsuga och städa som fan eftersom de se ut som skit i mitt rum så de få väöll bli se nefter middan eller någe. Spanska provet och so förhöret gick typ bra men engelska provet imorron kommer bli en helt annan femma. Nåja, är som sagt förbannad idag och jag ha väll mina skäl kan man säga. Fast jag vet inte om jag är förbannad ,less eller båda och. Vill helst inte vara något av de så ska styra upp dedär,det suger verkligen.
Men well, nu ska ja äta lite mellis sen bli de att ta tag i livet.

Mitt hår blev väll inte riktigt som tänkt kanske, skulle bli koppar rött men det blev hm ja vad blev det?
De få ni se när jag hunnit ta någon bild ;)


elviraluJAO och marius !

halåeh , sitter med elvira och maria i mitt rum , dock i närkontakt med maria eftersom jag sitter i hennes knä. Vi va på stan efter skolan och ja vi shoppade mer än tänkt, blev hårfärg,en kofta,en tröja , hårspray och ett diadem för min del. Ska färga håret när vi kommer till elvira. Vi ha nyss tonat hennes hår och de blev bättre men inte så stor skillnad som vi trodde. Käkade pizza till middag och känn mej fatcat , men de är nice. Som sagt snart hämta elviras mamma oss sen ska vi plugga hos elvira och vame makkie hade vi tänkt. Btw slutade vi 10 i 1 idag och de var gudanådigt skönt. kärlek till spanska malin heh
nu ska ja gitta haeeeeej

nu längtar folket att få färga mitt hår och vad kan jag säga? de gör jag med och så få elujao klippa me lite oxå
PERFAAAAAAAA
visar sen

as a time so wonderful

nu skriver jag som allra hastigast , ska snart borta gaddarna och sen fixa till håret om de gå sen ska jag nog gå till bussen, om inte papap hämta mej och skjutsar ner mej. Men jag vill verkligen verkligen inte gå till buss saten nu eftersom de är 28- här på moröhöjden DRA ÅT HELVETE VINTER
bli fan sjuk i skallen av den här kylan. Men som sagt nu ha ja ingen tid att wastea här , skriver då jag kommer hem. wie tagga gympa första timmen !

någon av dessa färger blir de att kirra efter skolan , kommer med resutlatet sen oxå




l o v e

å jag älskar dead by aprils gamla låtar

and you don't care about your own faults


have you been high today?

heheh den här lyssnade vi på på SO lektionen idag, vi skrattade gott så enjoy.
den är inte fager nånstans

cause baby you got gympan burning burning

tjatja ,
alltså idag ha de sugit ganska bra på skolan. Men den började bra med att lovisa och hennes pappa dök upp from nowhere och hämtade mej på busshållplatsen där jag stod och frös. Men den lyckan varade ju inte så länge, blev direkt spanska och de sög som vanligt sen är tisdagar helvetes dagar då vi går till halv 4.
Btw så blev de händelserikt på gympan då vi stod som vanliga svennar och hoppade långhopprep började brandlarmet låta och alla trodde de va brandövning men icket , nej det brann på tjejernas omklädningsrum.
Alla fick panik och börja skrika, jag oxå vad annars. Men pontus jaga ut oss i bara sockar utanför gympan och alla vrålade och skrek över att vi ville ha våra saker, jag hade varit smart och lagt min jacka och väska i minisalen så dem är de ingen fara med. Eller det är väll ingen fara med någon saker förutom att dom luktar grillad korv, fried chicken bränd gräsmatta u name it. Iaf så släcktes branden som orsakats av att nån idiotjävel tänt på papper på golvet som sedan spred sej på bänken och efter väggen. Kan säga att de va pretty hard att andas i den där bygnaden sen och vi stod och kraxa på killtoan , hehe vi bytte om där istället.

oh well, sen fick vi igen bokrecensionen och jag vill inte bli missnöjd för ett vg men det blir jag. Begriper inte vad hon väntar sig av mej, helvette. Jag bli arg och fattar inte vad hon menar med att på vissa ställen är recensionen helt fantastisk men på andra ställen är den medioker. Förbannat är de enda jag tänker.
Ja min dag ha varit ovanligt jobbig och nu ha jag massa plugg som ska göras så vi hörs sen
haej

hahahah ja flännar

vet att jag la in den här nyss men ja måste bara få visa hahahahahah

jag nu (ikväll)


jag i 7an , seriöst kan man se mer förjävlig ut?
Nä ja skoja ba jag va sexig , skulle vilja se ut sådär igen :(
skojade igen, men nån förändring kanske ?!


gladgubbe


and i said no no no

nu ska jag göra nån lista för en gång skull. bli en nej lista idag
( och sånt här kommer jag inte orka me ofta kan jag säga)


till dessa grejer säger jag NEJ

gitarrspelande familjemedlemmar om kvällarna- jag blir tokig, bokstavligen. Där ligger man och vrider och vänder på sig med täcket över skallen för att sova och under tiden hörs plingplongandet. Med väggar tunna som jävla papper så låter det som att någon kört in gitarren i örat på en och lirar där inne och inte som om personen sitter i tv rummet. Spela hur mke ni vill på dagarna , men let it be på kvällarna.

''jag har er som reservkompisar okej?'' och de är väll helt alright? nej klart fan de inte är.
Man gör inte så,alltså byter ut gamla kompisar mot nya och hänger med dem nya ständigt och så fort man lessnar på dem eller de är borta från skolan eller busy med annat så kommer man travandes och förväntar sej ett öppet välkomnande av de gamla igen, no no så spelar vi inte.

spara pengar- nej, dubbelt nej. Visst det är jättebra att spara pengar och alla har väll hört ordspråket :
den som har , hon har right?
fast enligt vissa låter det såhär i stället :
den som spar,hon har. Fast inte särskilt roligt.
det passar ju så mycket bättre, spara pengar suger . Shoppa och slösa pengar är det bästa som finns!


vinterfan

tjalå
kom nyss innanför dörren trött och less, kom på mej själv att svära långa ramsor ute på vägen hem från bussen. Jävla skit väder , snöa och är kallt och jävligt. Jag orkar verkligen inte.
Men iaf, jag gilla måndagar de är bra lektioner och vi gå som sagt inte så länge och så bruka vi inte hinna få plugg, men idag är de en jobbig måndag såklart , ska plugga som en slav till proven och skriva på engelska uppsatsen och sen städa i verkstan och de känns så opepp de bara kan bli , men pengar är pengar och pengar kommer alltid vara något jag älskar och behöver så lika bra att få de gjort. Blir runt 5 det så innan dess ska jag bara ta de lugnt och läsa på no grejen sen börja laga middag.

På onsdag ska jag på stan me marius och elviralujao så de bli nice, ska köpa hårfärg denna gång och sen få elvira färga. Bli roligt, se ju ut som fan själv i min blaskiga hårfärg jag ha nu. Idag ha ja flänna över mitt hår som negra och va stripigt som fan så dusch bli av sen kan ja lova haha fräsch ja är.
Nä nu måst jag cleana lite i mitt rum se ja , vi hörs sen
pussn

it still was good

breakdown

ja just ja, vi håvade ju in varsin bio biljett idag så jag fundera på att se shutter island med elvira och nadja om dom vill och om jag inte chicka ur . Den verka bra , nån som sett den ?

i have no idea what i want

helå
idag vakna jag tidigt så jag va jävligt trött sen och är det nu oxå, skulle egentligen ha varit me makkie idag men de sket sej pga plugg och jobb så det ska bli av på onsdag annars få ja PMS i skallen, nåja for som sagt på rotan vid halv 1 och höll i fiskedammen med elvira medans nadja underhöll barnen med en tjock ponny. De gick helt okej fast vi jobbade 2 timmar längre än jag fick veta att vi skulle så de sög ju kamelsvans men well, blev inge kneg i verkstan idag. Blir imorron kväll istället , skönt, då ha jag tid att plugga och virka min jävla halsduk som vägrar bli klar på slöjden. I veckan se vi fram emot läxor och prov i engelska och spanska happy hour.
Nämen snart ska vi käka , bli tacos sen ska jag plugga och tvinga joel och pappa att spela micro machine spelet som är underhållande att glo på eftersom jag inte kunde köra själv. Vädret ute kan kissa på sej själv, seriöst 23 minus och snöstorm , så härligt not
Nu ska jag dra
hejs

åh vill ha så jävla snyggt


we're gonna light it up

linda drog för ett tag sen. Sant att jag är trött nu, jisses jag sitter i mjukiskläder med huvan uppe och dunkar three days grace men orkar egentligen inte sitta här. Ska snart tvätta bort smiket och sen slagga ,skönt
Imorrn blire kneeeeegar dag för hela slanten ,kill me
gonatt

hah ja avlid

right

snart kommer linda hit, bli ica och film och säkerligen en massa massa snack men de dela vi inte med oss av , privacy vet ni.

Förresten, på tal om gamla persienner som vi inte ens talat om..eh , så måste jag fan färga håret snart. Några säger mörkare i en ton som går åt rött hellre än guld och andra säger ljusa slingor men jag vet inte, skulle typ känna mej genomtråkig i det fast fan jag vet inte. Men jag färgade ju håret brunt i november vare right? ja och nu är de inte brunt...det är M E L L A N B L O N T av nån anledning :o
så vad blir det?

•mörkare brunt med ton åt röd/koppar
•mörkare brun med ton åt guld (fast då blire ju sån här färg efter ett tag iallafall)
blonda slingor i mitt redan mellanblonda hår (hittade ingen bild)

kommentera please ungar

now she's using it


minnen sommarn-08


with no direction

kom just hem från stan, vi ha glidit runt rätt länge och vi hann även vara less på alla affärer väldigt länge.
Blev inget av att hitta nåt klädesplagg , så köpte istället två rosa pärlarmband på bikboks smyckesrea för 30:- tillsammans och ett nytt puder på HM för 50:-. Så de rök inte mycket pengar och de är skönt och bra för den delen.
Just ja, vi gick och fikade på kitchen oxå och elviras bankatomat kort (haha) , laggade och kaxade så jag var räddaren i röven på den fronten och cashade för henne oxå , dock payback senare.
Blev en kladdkaka och en banankaka för oss. Och ja, va hände sen? Vi gick till ica köpte fette sen satt vi oss på varsin buss hem. Nu laga pappa go midda , typ nå kyckling som är heaven för mej och efter de händer inte mke. Bli en skön helg hemma förutom imorrn då de är städa verkstan och jobba i skehamn. Fast kanske kanske att jag far till urs ikväll och är me elvira och sandra om dom skulle göra nå, annars orka jag inte för om ingen hör av sej till mej så anta jag att dom inte är så sugna på att leka med just mej ikväll :) riiiight
nae nu ska ja gosa me mina fiskar på facebook
häh häjdo

happ funka int att ladda upp bilder så få bli sen
blogg.se är retarded

stan

sitter nu och funderar över msn med elvira va vi ska göra, ska upp och äta frukost nu sen duscha. Bli gudanådigt skönt. Vi funderar antingen på att gå på stan bara eller om vi ska på kanal skolan kakbuffé oxå haha fetton (L)
Men nu ska jag dra mej , hörs seeeeeeen

jävla skit

alltså.. jag vill verkligen hård flänna och blir helt slut i hela kroppen när jag titta på bilder från hösten och tänker på att gymnasiet komemr närmara. Jag vill aldrig i hela mitt liv lämna ursviken , snacka om att älska ett ghetto men de är så sant. Alla kontakter man vill hålla ihop med kommer ändå hamna långt bort , det bli aldrig samma sak. Och nu håll ja på att börja grina för att allt kommer bli åt helvete med det gamla man älskade så mycket.
Nu orka jag knappast leva , kan int gymnasiebögen dra åt helvettes skitanal?

orka

visst i fan va elvira söt ?!?!
och allt ljus på mej...döda näsan

yummi

bonaqua emotion persika och aloe vera och läkerol tuggummi raspberry licorice fick följa me mej hem från ica
kände mej inte alls sugen på chips och läsk som pappa och joel köpte , fast jag lovar jag kommer bli haha.
nu ska ja hämta bonaquan och börja se sex and the city
ha en trevlig kväll




we're apart


hehe den här minns jag
flenna

rub my eyes

hejsan hejsan , ha nyss kommit till pappa och fy och fan va kallt de är ute. Kollar på termostaten och ser hela 23-c ?!?!?!?!
helvette vad jag bli emo, kallt och jävligt. Men men , ikväll ska jag gotta mej med sex and the city the movie under täcket och bara må gött som aldrig förr. Imorron tro jag att jag ska städa verkstan sen kanske de bli stan me elvira eller nå annat? Få se om de där. Snart ska jag daddi och joel dra ner på ica och då få ja nytt schampo och balsam ,wiho . Ska designa om mitt akvarium på happy aquarium oxå om jag orkar haha. På söndag ska jag och elvira jobba med nadja nånstans i ske hamn och hålla i fiskedammen , får en biobiljett för det så det är givet att jag gör det. Sen skulle jag typ vame makkie på söndag kväll :)
over and out

raorw

alltså, jag är så less på plugg nu. Kommer ingen vart med recensionen atm så de känns ba onödigt at sitta och krafsa ner massa skit som inte gå hem hos lärarn och som inte ens jag bli nöjd med. Orka inte, ha skrivit ganska mke ¨så få bli nya tag imorron på den. Nu ska jag se om nån vill göra nåt ikväll , eller så säcka jag ihop och emoar mej i soffan. Få se hur de bli med dedär , sorry att mina inlägg är tråkiga som fan men vid min brothers dator finns inge bilder så fine...
KAN SKOLAN DÖ ORKA INGE MER


men fan

and yes we do miss it , yes


load up your guns

JAG BLI SÅ FÖRBANNAD !!!!!
hade skrivit långt och så försvinner texten bara sådär, och den här datorn sitter jag inte vid i onödan kan jag säga för den är inte snabb för fem öre. Aja orka inte , ha nyss duschat och ska snart torka håret och lägga upp en plan för hur jag ska skriva min recension. Imorron börjar jag på en gång efter skolan och skriver som en galning.
De är ju fettis dag idag så där passar jag in när jag satt och tryckte en semla. Förresten kan jag inte låta bli att känna mej något livlös eftersom jag inte varit med mina homies på några dar , vad gör jag istället? jo tackar som frågar, jag pluggar och slukar bok efter bok och lägger mig sedan i tid innan klockan 10 och känner mig riktigt nöjd med mej själv. Men de är inte utan en gnagande känsla som säger att jag borka hooka ihop lite kompisar och göra något,få faktist en jävlig ångest. Visst låter de pretty nördigt men vafan, de är så mke i skolan nu dom 3 kommande veckorna så jag vet inte vart jag ska sno mej. Måste nöta och geeka tills dess sen äre SPORTLOV . I veckan ska jag börja med ett syslöjdsjobb, plugga spanska och engelska och så måste jag ju skriva den där förbaskade recensionen. Vill inte ens tänka på de nationella proven som kommer.... men nog om det nu
.
Filmen jag och rasmus såg i söndags va ganska bra , det va kul att se den med han iaf.
vi hade ett mål att trycka i oss en mega popcorn tillsammans och varsin fettma läsk...tyvärr gick de inge bra me popcornen , kände att jag kunde presterat bättre. Haha nej vi tog de inte så allvarligt som de låter.
Imorrn bli de sovmorgon och tack gud för de
Nu ska jag gå min väg och aldrig komma tillbaks
puss


you're my valentine

ja vad ska man säga? glad alla hjärtans dag eller what?
Vaknade skaplig tid och låg och slukade en bok sen bakade mamma scones till frukost och sen gick vi ut och solade på ett ställe, komme en katt som VÄLDIGT gärna ville hänga me oss så de fick den. när ja kom hem hade rasmus lagt en ask med chokladhjärtan i min brevlåda tack ! Och jo , vi hade samma plan på vad vi skulle ge den andra haha men de är snyggt jobbat. Blir bio kvart över sex , det ska bli roligt .
Nu ska jag sminka mej sen vet jag inte vad jag göra, läser vidare kanske ?
puss
 


elvira skriver




BALL, mars förra året. HÄJDO:*

äre så

sitter hos elvira med maria,  vi fettar vindruvor och jag och elvira va nyss och solade i ske hamn. Idag föll jag och elvira i trappen på skolan så mitt knä är helt mongo. Imorrn ska jag till linda, puss

äre så

sitter hos elvira med maria,  vi fettar vindruvor och jag och elvira va nyss och solade i ske hamn. Idag föll jag och elvira i trappen på skolan så mitt knä är helt mongo. Imorrn ska jag till linda, puss

sugar , we're going down


ja gilla fan mitt halsband mer än dej haha

another morning glory

jag far snart till linda, payback för att hon gjorde en heroisk insats och komme hit i veckan. Haha nä men de bli nog bra, få se vad vi hitta på. Ha alltid massa att snacka om så. Haha jag är skitful nu , fulare än vanligt av nån anledning. Se ut som ett skatbo svinto bög i håret och ha fula kläder haha men deal with it.
puss

put on a careface

hello
va helt galet trött imorse , tänkte på massa anledningar till varför jag skulle kunna stanna hemma men visst själv att de inte skulle gå så jag blev självmordsbenägen nästan. Sen va de självklart kallt som fan ute så jag kände hur mke jag inte orkade med skolan, men nu lyser solen iaf. Hade ett till nationellt prov idag , typ uppsats prov där jag skrev om nåt konstigt . Men de fick funka, slutade tidigt oxå eftersom vi alla är så trötta efter natinella, haha enligt lärarna då men funka för mej ;)
Ska snart ta en låååång dusch eftersom jag är väldigt ekkli idag som vanligt, ikväll få jag se vad de blir. Ska plugga lite so sen kanske jag åker till urs och är me maria eller nåt, ska höra med henne.
Nej nu ska jag först rosta lite mackor , sen duscha sen se på tv. Åh skönt som tusiken(?)
Vi hörs sen puss

jag är tamej tussingen söt HAHA

catch it

nu är jag finally hemma igen, var och solade med elvira men vettefan om jag blev nå brunare.
De va skönt som fan iallafall , sen åkte vi buss hem och jag kämpade mej upp för helvettesbacken som den har börjat heta. Fryser som fan och är trött men sånt få man klara av. Det nationella provet idag gick väll okej skulle jag tro, va lite konstiga frågor och lite tid men jag hann åtminstone kklart och gjorde allt jag kunde så de  borde  bli skapligt. Nu ska jag glo på tv tills fars kommer hem sen få vi se vad jag ska göra, pappa lovade att skjutsa och hämta mej från urs om jag ville åka dit. Tänkte direkt på att va med rasmus men han kunde inte ikväll och elvira skulle vame david så jag bli väll hemma ikväll igen , börjar bli en vana så lugna puckar
hejdå

haha alltså den här bilden

halvlika kanske?

goodbye you'll never know

sitter och dunkar lite musik, ska snart dra till bussen men måste klä mej först. Bli extra engelska istället för gympa idag, ska jobba ikapp mej lite i uppgifterna. Men nu ha ja absolut inte tid med de här, nyser som en idiot och se knappt vad jag skriver. Skriver när jag kommer hem från solningen efter skolan.
pussn

babes hell yeah

dragna lirare i burvik

btw linda drog just, vi ha snackat livet och kommit fram till att vi ska leva nu när vi ha chansen
blir att hitta på nåt med henne i helgen , perfaaa

they have no idea what we want

sitter och se top chef på tv nu , fattar verkligen inte hur jag orkar. Ha käkat pizza till middag.
dagen blev inte riktigt som tänkt,den blev inte alls som tänkt när jag tänker efter. Jag följde inte med på stan och elvira och alla va så sega där och skulle inte komma sej därifrån förrän efter 3 och så skulle elvira hem innan oxå, så då skulle vi ha varit i skelleftehamn efter 4 nångång och vi skulle käka vid halv 5 eller 5 så ingenting hanns ju. Fyfan vad jag ha tråkigt jämt inser jag, gör ingenting nada zero. Måste sparka igång dedär. Aja imorron efter skolan ska jag banne mej och sola , vi slutar ju tidigt så. Sen hoppas jag de finns blonda slingor på ica i ske hamn för då tänker jag köpa det sen få kanske elvira hjälpa mej. Dagen har spenderats hemma framför tvn och de sög ju pretty hard men samtidigt va de ganska skönt. Skola och nationella prov imorron då, tacka gud för sovmorgon iallafall
nu ska jag typ lägga fram lite skit jag behöver imorron och sen ska jag väll lägga mej i bra tid
snart kommer pappa med vindruvor , oh happy day
FMLYHM

all we care about is talkin' talking only me and you

hejsan , ska snart till stan igen som igår och träffa elvira och josse. Elvira skulle köpa fiskar till sitt akvarium haha och josse skulle till tandläkaren så , sen ska vi väll bara kolla runt lite och jag BORDE verkligen köpa hårfärg så jag tro jag köper blonda slingor idag men det ha jag ju sagt tidigare och sen ha de blivit väldigt lite av. Nu ska jag fixa mej och sånt sen ska jag och elvira och sola i skehamn . Känns lite jobbigt att flänga me bussen men lika bra de så jag är trött ikväll. På alla hjärtans dag ska jag och rasmus på bio , sen få vi se vad vi gör.
återkommer senare , och jag hoppas jag få bli lite brun idag
( ha aldrig hänt )

odla cancer i sånna här känns inte riktigt bra men wtf

en gammal favorit jag tyckte så mycket om


hehe

jag ha ont i skallen , elvira ligger på min säng , jag köpte foundation och nu är jag lycklig , ska snart äta middag och vad kan jag säga? livet är jätteroligt...nä :)

my hand fit yours

3 månader idag , 091108
alltså hah mitt ansikte liknade..en sargad fisk så

schtaen

ha nyss stigit upp efter att ha sovit ganksa dåligt, drömt massa konstigt och legat och hostat hela natten.
Vinkade bon voyage till joel vid 9 så nu är han på väg till egypten , roligt för han desto tråkigare för mej
men well, nu ska jag äta något och duscha sen ska jag och elvira dra på stan bli nice.
ska köpa ny foudation för min suger och är helt slut nu och maybe hårfärg ,alltså typ blonda slingor
sket sig att duscha igår kväll eftersom jag pappa och joel triggade singstar ganska länge
men vi få höras senare
gaylord

nej usch :(

it's not unusual

nu ska jag duscha länge lääääänge , är så jävla äcklig atm. Har sexigt backslick ,gårdagens smink på mej och äckliga städarkläder. mmm feel the freshness.
maja for nyss det va kul att träffa henne igen, och sen efter duschen ska jag krypa ner i sängen och se massa saker om typ hemsökta hus och spöken och shit , bli helt perfekt.
hugs och hörs imorron

a place in fucking nowhere


seriöst

dance fucker dance

hade glömt vad den här hette men sara visste. 
sjukligt vad man vill dansa när man hör den

saaaaaaaaaaaring

alltså idag ha de fan bara varit jobbigt, somnade plågsamt mke senare än vad vi tänkt sen steg vi upp vid 11 och åt frukost sen va det back till tv spelet igen. Men de va inte det som var jobbigt, syftade egentligen på att min hals dampa och kliar och jag ha sån här jobbig hosta som gör att man låter som en dammsugare i behov av service när man hostar , fan aldrig happyday för mej. Sen va de inte pepp alls att dra och städa i verkstan , kändes ungefär som att måsta dränka sig men nu är de gjort och jag ha slitit som ett djur. Snart ska vi käka middag sen ska jag ta en lång dusch och efter det umgås med joel extra mke eftersom han drar mot egypten imorron. Nåväl , de va väll lite updates och btw äre så äckligt skönt med långhelg. Imorrn blir det stan med elvira , sounds great to me.
Och ja,igår drack vi cola,fettade,spelade tv spel,sjöng singstar,bollade med en uppblåst kondom,skrattade i mängder och snackade.
Förresten så tog vi inte så mke bilder , mitt ansikte syns inte på en enda
(tur är de)







are we having fun yet?

vettefan hur många inlägg det ha blivit idag..en mängd iaf
aja sara och jag ha skrattat som dårar åt singstar som lagga fast hela tiden men nu verkar det funka prima igen.
sen ha vi hällt i oss onyttigheter och lirat tekken tag och poypoy , old times och herrejisses vad kul det är.
Sen ska vi väll knäppa lite galna kort så jag ha nått nytt att komma med här i bloggen. Min hals kliar som bajs och jag hosta hela tiden , fast ja fatta fan inte vad de är för fuckat med min hals nuförtiden. Go to hell me den
nu ska vi fortsätta lanet med rock ballader sen dra till tv rummet och lira jävel i poypoy

laaaaaaaaaaaaaaaaan

snart kommer saring paring ryding , sara parneryd u know ;D Och då blire spela skiten av oss i tv spel
tagga , imorrn ska jag maybe på stan med elvira om hon orka och det ska hon göra eftersom jag gick med på att stiga upp 08.40 imorse fast vi ha helg !
nås på mobilen om de är nå ,
haej
och ha en trevlig kväll !

nothing





someday when you can hear this song


good shit

the more i see ,the less i like


long time ago

inte ny haeh
näsan lirar takeover

immature kid

förresten, vet så väl att de varit snålt med nya bilder på senaste tiden , typ bara gammalt shit alla redan sett.
men blir att knäppa massa ikväll så de kommer in i bloggen imorron
have a happy period....always
nä jag skoja ba hahahah jag är humorlös men have a happy day

tell me how do you rate the morningsun

ser ni ? SER NI?!?!
visst blev headern nice, elvira satt och pysslade med den inpå småtimmarna inatt hos mej.
Senare ska vi typ lägga till en bakgrund oxå. DANKE ELVIRA

nå , elvira ha nyss dragit för hon skulle och klippa sej. Väckter mej tidigt och jag va trött som en kastlös stenbumling och solen lös in och gjorde det alldeles för ljust. Vi ha typ legat och hostat ikapp inatt nice...
igår lirade vi singstar för elvira släpade hit sitt playstation sen satt vi med headern och skratta röven va oss och va fula som vanligt. casual dedär
Ikväll kom saring hit och vi ska lira tv spels lan , som jag nog redan berättat. Bli ball.
Få se vad jag ska göra idag, pappa ville dra och åka slalom men jag vettefan...fryser och hostar så jag känner mej inte så pigg på det men jag vägra bli sjuk igen !!! Fundera mest på att dega hela dan och ta ett långbad sen fräscha upp mej och invänta sara. oh well, vi se hur de tar sig

pusselbit


tyck fan den här är creepy av nå retard reason hah

yeah,you tell me


up and down

hallå , är nu hos pappa och ha käkat och badat fossingarna eftersom moren knuffade mej i en snödriva så en hel sjö av snö rann ner i skorna så dom va inte så varma och absolut inte så torra.
Elvira kommer snart och vettefan va vi ska göra egentligen, vi hitta allti på nå eller aldrig?
Aja , idag hade vi matteprov och skit men de kändes som att de gick helt okej iaf .
Nu sitt ja och dunka lite music och känner mej som en dromedar med för tight päls...ack

egentligen blir det här inlägget endast en liten update , så därför kan jag berätta att rasmus är frisk igen och det är roligt och att vi har en lång helg framför oss nu. Skola igen på onsdag , jävla skönt måste jag ju säga utan att ljuga.
Nej nu ska jag sluta snacka massa skit och göra nå vett , typ packa upp väskan eller gå och dö
later !


varför i hela josef fritzls namn tog jag den här bilden?
hahaha nice huh... nej jag kan inte låta bli att fråga mej själv varför jag la ut den heller

ännu en happy day

hejsan , bli inge långt inlägg nu eftersom jag ska stressa till maria snart. Bli att joina henne makkie och tj ikväll .
Idag hade jag fysik provet oc hey, de gick jufan bra.  nice som fasiken
men som sagt ett kort inlägg , måste dra och mamma tata att jag ska göra nåt och som den gosiga snälla ungen jag är, så gör jag självklart det hon gastar om ! haha nu kom hon påpeka detta inlägg

waula

BALLE

fyfan vad min nacke ha damp , tro de är stressen som kör take over här.
alla plugg dödar mej , inom några veckor har jag detta att se framemot och om jag känner lärarna rätt, så tillkommer mke mke mer:

1.mekanik och kärnfysik prov imorron
2.matte prov på fredag
3. spanska glosor til lfredag , och så en kort uppsats oc hredovisning på torsdag
4.engelska glosor till fedag
5. syslöjds jobb ''min garderob''
6. musik grupparbete om three days grace med elvira
7. nationella prov svenska
8. förhör på religionen , islam och judendomen 
 
fy och fan , orkar knappt läsa om helvettet
nu ska jag plugga hejdoooo


make it pop

hei , sitter här som en ostkrok med extremt dålig hållning och vänta på att nå ball ska hända typ.
Ha pluggat och städat undan lite i köket när jag kom hem sen sett tv och pluggat spanska. Glömde cp kemin på skolan så ack så de sprack. Dagen ha funkat helt okej , bild instead of matte tackar vi inte nej till.
Men ikväll vafan ska jag göra då? Tro bestämt att jag och makkie skulle göra nåt , ska höra med han om de. Få se va vi hitta på, om vi bara glid runt eller kanske drar och våldgästar någon , tj maybe ?
Alltså nu ska jag waina av mej lite, jag var sjuk hela jävla veckan förra veckan och nu när jag äntligen är back on track får jag höra att rasmus är sjuk istället. Kan inte säga annat än åh happy day och bra timing där.
Men han få krya på sej. Och en till sak, maria är typ sjuk elvira må illa och linda ha ont i halsen, alla är pungar och blir sjuka nu när jag kommer tillbaka. Dra åt pipan med det

aja nu ska jag få något gjort, och smsa till makkie.
vi hörs
pusselbit


RSS 2.0