ibland bygger vi väggar runt oss. inte för att stänga ute folk, utan för att se vilka som egentligen har tålamodet att slå sig igenom dem.

whats up me blogg.se egentligen, helt jävla kass ;o
aja sitter och vänta på att mitt skatbo till hår ska torka ,försöker mej på en plattångspaus om det går haha och ska bara platta luggen men annars få den vika in årorna ett tag förhoppningsvis. Sen siktar jag på att slänga fram kläder till imorrn , ta medicin , plugga sen sova.
Börjara dagen med härlig gympa imorrn , ironi , men he få gå helt enkelt och elvira ska fan inte vara sjuk
PUSSELBIT

rasmus örnberg


rasmus gillar den här bilden :*

rolling on the floor laughing

alltså äre bara jag som vill se the wolfman ? Fan va bra den verkar vara.
nåja, tvingades gå ut på en långpromenad idag med mamma för att få skjuts till städningen i stan. Det sög så jävla hårt eftersom promenader inte alls är något jag gillar , framförallt inte på vinter jäveln då snön är 9374278 meter djup och man få köldskador i ansiktet. Ska typ börja gymma med elvira och nadja sen nån gång, då jag ha pengar . Måste ju betala av skulden för flyget till mamma och spara lots of money till stockholm. fan för det
Men liksom , jag hatar att träna. Men ska jag väl göra det ska det vara något jag valt själv eller något som åtminstone funkar någorlunda bra och något som jag tycker funkar. Men att löpa och gå ut och gå , det kan hoppa i sjön och slå skallen i en sten.

Håvade in 300 iaf, fast jag kommer inte se röken av dom pengarna eftersom mamma ska ha dom. Ha snart betalat av 600 sen är det bara 400 kr kvar. Oh well , he svider i plånkan.
Igår va vi på stan på dagen , alltså jag lovisa mamma och eleine . Köpte en svart vit tröja som var hur skön som helst på cubus och fick en kofta av mamma ,tacktack.
Vi drog och fikade på kalles sen drog vi hem och på kvällen hade vi tjejkväll hos elvira.

Det var jag,elvira,lovisa,nadja,josse och sandra . En ganska underlig tjejkväll måste jag få säga. Vi satt mest bara och fettade sen pratade vi och sjöng singstar. Sen drog alla astidigt och det slutade med att david komme och jag låg och rullade på golvet med elvira och skrattade röven av oss. Men det va inte fullt så kul osm vi hade hoppats , äsch men fuck it vi gör en roligare om nån vecka .

Nu blev de här ett hemskt långt inlägg så jag ska ge mej nu, och imorrn äre skola efter en veckas sängliggande.
Nu ska jag duscha , puss hej och JAG SAKNAR RASMUS!!!!!

 
herrejesus..

15 minutes of fame

dagens humör : slut och ont i skallen, men ganska glad
dagens frisyr : lockigt
dagens smink: inge
dagens roliga : tv spel !
dagens sämsta : städa
dagens bästa : åka till ursviken och träffa homo homies
dagens person : måste säga mej själv. ha inte umgåtts med någon annan so far haha vilken skam
dagens låt : Bloodhound gang - Foxtrot Uniform Charlie Kilo
som för övrigt bildar ordet fuck med första bokstäverna hah
dagens att göra : gitta från datorn så det gör jag nu , mot tv spelet .

hajdo

fredagsmys

hejsan, är hemma en sista dag sen på måndag taggar vi skola igen ehe ja
Ha duschat och ska snart städa mitt rum lite och packa väskan till mors . Insåg just att jag glömt ta medicin idag så det ska jag göra ungefär nu. Ska bara ta den 4 dagar till sen äre over and out. Förresten , fyfan va kallt det är idag. Bli inte ens lite avis på er som är ute haha . Men jaja, ikväll bli de typ nån form av tjejkväll hos elvira . Få se hur ball det blir egentligen haha är inte så taggad faktist men ja, nåt ska man väll göra efter en veckas sängliggande right.

återkommer senare , puss å kram

och btw,
jag blir inte arg alls om nån vill skänka det här till ett behövande barn (jag alltså) för er retards








oily marks appear on walls

min blogg suger , inte lite heller utan som fan
måste be elvira göra ny design , sen bli de nya tag här oxå.

blogg.se kan ta sej

hae , sitter och spela happy aquarium vilket suger så mke att man inte kan låta bli att älska det.
Har tråkigt, ska lägga mej i sängen och läsa sen äta middag och sen vet jag inte. Få se om det bli skola imorrn eller inte, annars bli de nya tag på måndag. Jag ha fan geeka all kind of games i veckan, typ bubble town,happy aquarium, tv spel i mängder osv. Är less på alla förbannade spel vi ha nu. Och så är jag less as hell på atts kriva om mina dagar så nu ta vi nå nytt.

Nästa vecka ska jag köpa hårfärg ,bli att färga brunt igen och fudnerar på att göra någon annan färg på slingor i luggen. Kanske ljusare , det skulle bli schtek ,kanske.. Sen ska jag verkligen försöka spara ut håret så mke som möjligt. Men att mitt hår blir långt igen är ungefär 1 mot 1000000 chans så fan för det.
slänger in en bild på hur jag vill att mitt hår ska vara av sig själv senare , nu gå de tydligen inte för blogg.se är en fucker utan liv. PUSSN

jag är fan 2QL4SKL ahihahih


inte alla pommes i lådan


haha så jävla kissad ! obs ö kvalla

jovisst fan är den pretty old, men vad hindrar den från att vara bra?


Så häng dom långsamt
Men häng dom högt
Jag kräver hämnd
En tidig morgon
Född till tönt


vidriga ensamhet

jag som brukar älska att vara ensam, men inte såhär länge,det är vidrigt. Och det är konstigt vad mitt humör kan ta snabb vändning , vaknade imorse med en skön känsla i magen att jag snart är frisk. Sen kollade jag ut genom fönstret och såg snöstormen och blev ännu gladare över att få stanna i sängen.
Roade mej med att bara ligga och lata,kolla på greys,äta medicinen,spela bubble town men de bli ju inte ball efter ett tag. Då kom de dåliga humöret d¨ja börja vrida me som en jävla mask och sucka högt för att det är så jävla tråkigt och jobbigt att vara sjuk. Jag ha inte gjort annat än suttit eller legat i den här lägenheten i 4 dagar , minns fan knappt hur det ser ut utanför dörren. Rotade genom kylskåpet efter något ätbart men där fanns ba äckel , sen bad jag om vindruvor men de glömdes bort och nu sitt jag här och de pirra i benen efter att göra nånting. Vafan som helst , har så in i helvetes tråkigt så jag vet inte vad jag ska ta mej till.
måste till skolan på fredag annars kommer jag hinna ta livet av mej pga tristess. Och vem har jag att vara med egentligen? mej själv? jag vill inte vara med mej själv, stå fan inte ut me mej,jag,henne,den? längre.

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP

ser ni mitt glada ansikte lysa upp stämningen ?

gone , already so far away

vet ni vad jag saknar just nu?

.burvik !!!!11 saknar typ det så mke att jag bli less på livet. tro inte nån av oss som åkte dit hade speciellt höga förväntningar men jeesus det var roligt , mer än roligt och jag ha svårt att minnas när jag varit så nöjd med en helg.
.hösten som var
.att ha riktigt riktigt kul ,sådär så man inte glömmer det
.stockholm i somras

varför äre fan aldrig ball på vintern ,finns inget att göra,ingen orkar göra nåt heller för den delen
nae här mobbar vi och svettar ut vinter (eftersom vi knappast kan frysa ut den right?)
är ju redan kall och jävlig

hittade ingen där jag ha riktigt riktigt kul men räkna in de på burviks bilden.

get dizzy

alltså kan de gå bättre, skulle bara vara duktig och plocka bort gamla glas och soppskålar från mitt rum och kunde då itne få med ett glas som rymmer en halvliter så jag gick och tänkte hämta det sen. Tro ni inte jag hör en jävla stor krasch i mitt rum då ? Så när jag vänder tillbaka ha glaset flygit i golvet (och ja ,självklart var det fullt med vatten jag inte druckit) Blev panik och sprang och hämtade papper och hoppade i pappas skor sen ha ja dammsugat. Nu är det gjort i allafall , ska snart ta min andra kåvepenin idag och ja det börjar bli bättre! Kan dricka nästan helt utan att dte gör ont men äta gör fortfarande ont, men jag kan iallafall äta lite och det är jag glad för. Tro jag ha lite feber eftersom jag fryser och så ha jag förbannat ont i magen och ryggen och jag är verkligen äcklig haha freeeesh. Ska sen göra i ordning en skål med glass och se om den gå bra att äta ,
pussar

something we all need sometimes




reality killed the videostar

alltså min hals sprängs i bitar, och jag må illa och är hungrig på samma gång och har för den delen en jävla mensvärk och allt ska alltid komma flygandes och jävlas samtidigt.
Kanske va mer information än ni ville ha men deal with it.
Ska förtsätta se scrubs nu sen försöka äta om det går , sen trycka i mej antibiotika och brufen som de tydligen hette och inte profen.. jag kräks av tanken inte mums. Aja har nog lite feber oxå så det bli att vara hemma imorrn oxå. En sak som stör mej rejält är att jag är ju en sladderkäft i vanliga fall och pratar hela tiden hemma och om jag inte säger det jag tänkt så känns det som att ja kommer ångra mej och känna att något är ogjort i livet , haha måste va någon tvångstanke dedär , men iaf , nu kan jag ju inte säga det jag vill heller. Och när jag väl viskar fram nåt viktigt hör varken pappa eller joel så jag måste försöka upprepa och dö i smärtor och då börja ja flänna hahaha så då måste jag SKRIVA det jag vill säga , och så kan dom inte läsa min handstil och frågar mej vad det står :( inte kalas jag är så missförstådd men jag tycker om dom ändå. Pappa ha köpt chokladglass åt mej som jag älskar men inte kan äta men ska försöka ikväll igen.
Well i  helgen ska vi ha nån tjejkväll tror jag , om jag är frisk vill säga men antibiotikan verkar funka.

nu ska jag tvinga imej mat och sen krypa ner  i sängen och se outsiders senare , va nåt om en sjuk tjej som va hel frälst i dockor. Pusshej

ha inget me inlägget att göra men ack så fina...eh
fyfan vad jag saknar detta , bland de bästa jag gjort.
Ni gjorde helgen hur nice som helst !

men helvette

ja , är hemma idag eftersom det är ett helvette just nu. Vaknade på lördagsmorgonen med ont i halsen sen igår slog de om och gjorde helt galet ont , febern steg och nacken och områdena runt halsen smärtade. Fattade inte va som hände så jag låg utslagen på sängen och flänna och kunde inte äta,sova,dricka,svälja eller kraxa. Till slut blev de så jobbigt så vi drog till akuten och satt där och väntade  i 2 jävla timmar , sen fick jag ta ett halsprov och fick reda på att det var streptokocker positivt
så här sa doktorn , som för den delen luktade bajs och skrattade åt mej : du har en klassisk halsfluss av streptokocker , din tunga , halsen och gommen har svullit några storlekar och du är mörkröd långt in i munnen , gommen har några sår och tungan ha prickar som ett smultron, tecken på att du är på väg att få scharlakansfeber.

så han skrev ut antibiotika och profen åt mej som jag ska äta i tio dagar nu , om jag inte hade börjat me det skulle jag ha fått scharlakansfeber och blivit rödprickig över hela kroppen på köpet. Kul liv
Jag är sjuhelsikes hungrig , sitter fan och dagdrömmer om pizza,kyckling, och massa annan mat. Och jag ha en godispåse som ligg brevi min säng och frestar mej men jag kan INTE äta det, hur ball är det?!?!
eftersom jag bara kan äta flytande , om ens det.,det gör så jävla ont så få jag lov att va hungrig.
och så få ja inte käka på en timma nu eftersom jag ha tagit kåvepenin (antibiotikan)
det är min kära homie elvira som har smittat mej , tacktack !
Nu orkar jag inte sitta upp, ska lägga mej igen och se ensam hemma, för det är precis vad jag är. Och de här blev inge roligt inlägg men orka
hejdå

åh vi gillart....int






typ Ö kvalla på bilderna men ok , vad säger vi om det här ?
ice ice baby ....ne tro int de , snön kan dra åt HÄLLVÄTTE

dra mej baklänges

nu ha jag visserligen lite bråttom , men jag orkar inte stressa för 5 öre nu.  Ska sitta och dö här ett tag sen fixa mej sen drar jag på bio me nadja kippe elvira och david , haha bli lite dissed men bli kul ändå. Ska första dra på
wok & roll och äta och fetare än vad vi redan är sen göda ett tag sen se sherlock holmes , bli perfect.
Ha jävligt ont i halsen håller fan på att dö , säkert jävla strepto kocker bara för det. Nae orka inte med det , nu ska ja fundera hur jag ska få mej ner till stan i rimlig tid för fars är på hockey så jag ha inte tid me de här egentligen men det brydde jag mej ju inte om så jag kan lika gärna waina ett tag till  , igår frös vi ihjäl ute när grottan stängde men vi hade kul ändå , höll på att dö av skratt åt elvira och mh , inte okej nånstans
så seriös hah


nolife

halå , sitter nu nyduschad i elviras rum, de va nice som faeeeen att bli lite fresh.
Nu ska vi fetta popcorn och se tv sen sova , imorrn ska vi dra och käka och sen bio NAJS

sinking feeling

nej fuckers vi dissa frågestunden , ingen frågar så show me the meaning?
nu dra ja till urs och hänger me eluJAO och nå fler m smsa om ni vill nå. careface monster

nu är det ju så..

..att jag sällan får kommentarer men nu tänkte ja lira frågestund här så KOMMENTERA ?!
annars bli de ju sällan någon vits med frågestund om jag minns rätt.
svar kommer till helgen så fråga på , hur orkar jag det här egentligen?

break

sitter förresten med ett brev från vännäs gymnasieskola i famnen , ska snart öppna och se va de vill mej.
Men mina val kommer nog se ut såhär :

1. spectrum , media journalistik
2. spectrum , skapande och kommunikation
3. teknik form och design
4. samhälls
 

men vettefan...vill inte börja gymnasiet usch orka inte ens tänka på helvettet

i think you're really mean

ayah , började halv 10 idag så de va nice men fick likförbannat stressa som vanligt då. 
Sen sluta ja tidigt för ja skulle till tandläkarn så ja fick stressa dit oxå på mina högklackade pjuks så de gick inte undan. Efter det for jag lovisa och josse på stan , elvira missa bussen . Så vi gick runt sen blev vi nekade på ungdoms mottagningen och det blev ba jag och josse kvar så vi gled bara runt ett tag.

Köpte ett vitt midjeskärp med nitar och tänkte köpa håfärg men blev inge av , sen träffa ja emma svensson och pratade me henne ett tag. DET var längesen måste jag säga :)

Nu ska jag lira happy aquarium som en geek sen käka sen se vart de bär av , a hoj slicka bäver svans

tagg4

jo , flyget är bokat och klart . Snart dra jag till stockholm nästan en vecka.
Bli av att lira tunnelbana back and forth , shoppa och bara ha de ball me maja. Bli nu att spara mke pengar så jag kan spendera en mindre förmögenhet där , tagga livet , tagga flyga , tagga att något händer !
Ajo he bli perfa , more than perfa :D:D:D

no pics this week , relax take it easy , shut up

tja hallå , sitter i joels rum och tjafsar om vem som har rätt. Han heter bob marley right , de fatta int han. De va idiot jobbigt att stiga upp imorse men men. Idag satt ja och josse mest och garvade åt våra teckningar vi ritade på so n så maria fick spunk . Sen kom ja hem , jag och joel såg disturbia igen sen gjorde vi middag och nu ska jag jaga han några varv runt huset för motionens skull sen kanske ja dra ut och åker madrass me folk.

Igår kväll va jag me rasmus hos mej , vi såg film och inte så mke mer sen gick vi ut och träffa makkie och gjorde typ ingenting men de är nice. Jaja orka tjata , ja är pissnödig ( charmigt ) så jag ska uträtta mina behov. ahahhaha ja är cp , men a imorrn äre skider på skolan och dom kan ta och köra upp sej själva nånstans där det inte känns som att man ska ha en skida. eller två då..

nu gitta ja HAEEEEEJ

detta var tamejtusan inte igår

 
från vänster : elvira , amanda,jag,ida,my
nedre raden från vänster : emma , eve
lucia-08

life is wonderful

svar på kommentar : ja makkie, du är rolig .

idag sov ja ut halvlänge, typ halv 11 men de va jävlarns skönt. Sen gjorde jga pizza mackor som min olidligt nyttiga frukost sen åt jag en halv melon innan jag packade mej , risig som jag var , till maria. Vi bakade som vi hade planerat tidigare i veckan . Nåja vi gjorde fil limpa och bullar...vettefan vad för bullar konstiga va dom iaf. Men vi hade trevligt , sen drog jag hem och käka sen va jag me linda ett tag sen drog ja hem . nästa helg ska vi nog ha film lan hos mej på moröhöjden igen , jävlar så ball . Hoppas de bli nå av

aja snacka skit, orka inte. ha ont i skallen och ska kolla om vi han å gott att äta sen ska jag va social me mamma sen sova gott . Imorrn kväll blire rasmus. Aja orka blogga njaaaaaaeeeeeeeheheh
ursäkta, det bli inte mke bilder nu iveckan eftersom ja inte ha min egen dator hos mamma. och kameran är inte här. så , hold on be strong ppls

haha jag lacka

jo... va i skolan idag , int svårt att räkna ut . Det sög och va jobbigt och kallt som fan så man frös arslet av sej. Men vi sluta tidigare iaf . Sen for vi till elvira och åt pizza mackor sen åkte ja hem och packade och nu är ja i urs, broe ska tanka hitta nemo så vi få se klart den sen vet ja inte va ja ska göra riktigt. va hemma kanske, fryser för mke för att gå utanför dörren. Så nu ska ja packa på mej mjukisbyxor och innebandy tröjan sen inte så mke mer tro jag , aja imorron på dan ska jag baka med maria och på kvällen ? ja det är frågan , öppen för alla förslag. Bara att smsa eller dra iväg nåt på msn . Puss

jo en till sak nåt jag stör mej på som fan hahaha
P smileys kan go to hell. Jag skojar inte men en sån smiley utstrålar fan : care och vafan vill du?
Bli cp på dom så räkna med att jag drygar om du få en sån av mej , använder inte sånna annars. 
 
 hahaha fuck u , meningslösa

what's your problem fag?

helå , sitter här och borde sova. Är trött och schleeeeten som fan nu men ja borde platta håret och dra fram nå kläder till imorrn , mobilen funka bra förutom gest styrningen fast den verka lagga på alla dom här mobilerna så care, funka ba ibland och efter att man våldat lite med k. nu bli de plattången fram efter att jag bälgat saft och bubbelvatten,
gonatt fuckers :)
EKLI

don't jizz yourself

aja, kom hem trött och sliten från skoljäveln. Jobbigt jobbigt , torsdagar är inte ftw kan ja lova på heder och samvete. Släpade mej upp för den jävliga backen i det jävliga vädret från bussen som va jävligt sen och komme just innanför dörren och han slå mej ner i lugn och ro med min nya mobil då pappa komemr inrusande och är jävligt stressad att vi ska hämta mitt körkort så då stressa vi ner sen nu är vi äntligen hemma och ja knappa på min mobil samtidigt som ja länkar låtar åt höger och vänster och städar. De är fan snyggt jobbat . ska lära me mobilen lite ikväll och läsa på glosorna till imorron sen är det fredag imorrn yey. Nämen , ja ska ta ett bad bara för att de är skönt och packa väskan till mors oxå.

återkommer senare , btw alla kontakter är dead and gone så ni få gärna ge mej era nummer igen
så nu ska jag göra nå vett
pussssss , ja se ut som en sliten råttsvans idag

skön


makkie visa den, jag skratta som fan , makkie ha bra humor gonatt

mr S är fan pinsam

hm, ha inga bra idéer på någon hälsningsfras så vi säger tja kort och gott.
Kom ganska nyss hem från ursviken , vi slutade tidigt så jag drog med makkie hem till han och ja vi gjorde inte så mke , satt mest och pratade sen drog vi och åt middag hos hans pappa , efter det såg vi family guy sen for vi hem till hans mamma igen och sen kom tj . Efter det bar det av till konsum sen till marias house, där snackade vi gamla minnen och såg hitta nemo haha sen gick vi ut sen drog makkie och tj och jag och maria snackade deep talk sen tog jag bussen hem. De va en kul dag / kväll iaf , kände att ja gjorde nåt av mitt liv for once istället för datorn all day long. Ha hunnit ta en dusch nu oxå ,va som vanligt jävligt äcklig så de kändes bra att fräscha upp sej lite.

Är faktist på det hela taget nöjd med den här dagen, gick bra på innebandyn på gympan och så hade vi sovmorgon och nästan inga lektioner. Skööööööööööööönt jajajaja
Imorrn kom ja va död som en blåval i cancer med de kan ja leva me , nu ska jag torka håret med min rumsfläkt haha sen äta en APELSIN  sen sleeefa , gonatt

JO JUST JA, MIN MOBIL HA KOMMIT HAPPYHAPPYHAPPY FACE PÅ DEN , OLIDLIGT SÅ SNYGG

okej

kom nyss hem från rasmus, nu ska jag sova för ja är trött som en jävla traktor
gonatt bloggen !

baila är det enda rätta

och angående makkies kommentar om det fruktade diket ,
ja de va en pretty good question hur båda kunde vara så sugna på att baila just där
,men fan va vi skratta. kanske nåt att göra om ? :D

if cupid got a gun

halå , kom nyss innanför dörren trött och less. Dessa trappor alltså..och så vägen upp från bussen ta fan livet av en när man är slut efter en lång dag med inga raster , typ max 5 minuter.
nog om det, sitter och trycker en apelsin som jag svor åt när jag skalade den. Inser att de börja bli lite skrämmande när jag börjar svära och kalla apelsiner och andra frukter fula saker..ack
Jag och elvira ha haft damp hela dagen och skrattat åt saker , verkligen vrålskrattat så magmuskler nästa
ja , what can i say? skolan är inte ball , och så undrar man vars fan rasmus och makkie håller hus om dagarna . Se fan inte röken av dom under dagarna vilket är väldigt konstigt eftersom vi sprang ihop 24/7 förr. nåja
nu ska jag sluta tjafsa och hjälpa pappa att plocka bort julen , sen blir det att fara till rasmus
Så vi hörs sen fjantar HÅJ


haha åh vackert !
peace out bitches

hejsan

tack för kommentaren ''anonym'' , vem är du? :)

and you know it

btw , makkie är min bästavän. Jag saknar dej
säl i skogen !

våffelnylle

chafan , linda drog just. Hon va snel och komme hit ikväll så vi snackade mest och dunkade musik men det är nice, vi träffas inte alltför ofta så de behövs en hel del snack ibland. Nu borde ja va mongo trött men de är jag inte , vill helst ha lov och va vaken as long as i want to men well...tagga första lektionen spanskajevel imorrn ta mitt liv. Ye , på onsdag ska jag vame maria och säkert elvira och så ska jag vame rasmus nån dag oxå , va ett tag sen nu. Och ska se om makkie vill göra något oxå , förhoppningsvis vill han de
Nae , nu måste jag gå och göra mej klar sen ska jag lägga mej och kolla på tv. slänger in en sexig bild på jag och linda från i slutet på hösten innan bedtime , enjoy eller inte.



mys


ni 2 är mina bästa vänner.







HEHE BIRDIIIE

BUBBLA


geme


do i still got time to grow?

jae , jag är trött. Somnade sent som faen igår. La mej typ kvart över 10 tror jag men men , gick som inte så bra att sova då så det här roade jag mej med igår inpå natten :

• tänka på allt, alla fudneringar kommer ju då allt stannar av så.
• läsa sandor slash ida
• se slutet på click
• se scream , skrattade åt den när dom sköt varann i skallen
• se entourage
• smsa
• gå runt i rummet några varv för att kunna somna sen
• läsa lite mer sen slockna och sova oroligt

så jo, jag va trött imorse. Kände mej tung som en klubbad säl och skallen va seg som en gele råtta nice
orka skolan , men de chilla ändå lite idag thank god !
Nu ska jag lyssna på musik sen ta ett bad , måste skriva lite på en uppsats oxå nice
happ , skriver kanske sen om ja ha nå vett att dela med mej av men de är inte så troligt.



ä l s k a fan sober ,
full av minnen från den bästa sommaren ever , 08

alltså vad är det jobbiga...

...med att kommentera nåt inlägg ?
Okej att de inte alltid finns så mke att kommentera i min skitblogg men haha wtf ,
ja svara ju på alla kommentarer så vad är problemet ? :D:D

jag tro jag avlider

vår 08

vår 08

höst 08

sommar 09

höst 09

vinter 09



åh orka

nu ska ja göra en sån där , palla livet random grej som alla verkar ha ork till
så here it goes , random fakta om mej

1. det äckligaste i matväg jag vet är , fisk,skaldjur,svamp,ägg och lök. I swear, äter inte dedär
2. jag ha en F Ö R J Ä V L I G beslutsånget alltid alltid 
3. sommaren 08 var den bästa i mitt liv , makkie förfan !
4. jag tycker att nutella på pringles är gott
5. att ta i andras disk med typ dressing på gör mej illamående
6. modeller med perfekt kropp och solbränna vill jag sticka ner med en gaffel
7. jag visar mej inte i skolan utan foundation och puder av en viss anledning
8. jag vill bo i ursviken heltid , alltså att fars bodde där oxå
9. jag gruvar mej för gymnasiet och vill aldrig gå ut 9an
10. jag är rädd för kryp ,att gå själv då det är mörkt, att nån jag älskar ska lämna mej och inte komma tillbaka

hae

alltså , kom nyss innanför dörren och stress åt middag av nån konstig anledning.
Må illa nu och är slö och slapp som en daskad dase hahaha
nu ska jag dusha för som vanligt , är jag jordens ofräschaste skapelse atm . sweet
sen ska jag tamej fan lägga mej så jag ha gott om tid att falla i sömn , tog en sju helsikes tid igår.
slaaaaaaaaaaaaaaaaaav , skola imorrn = kamikaze , jag är bög i skallen och orkar inte med mej själv

men hejdå

skriver på stående fot , fötter ?
har ganska brådis , måste skynda mej att plocka upp irummet och klä på mej . Om exakt...21 minuter kommer mors och vi ska iväg och städa verkstan , 300 spänn rikare bli jag idag wiho.
Aja jag sov alldeles för länge idag och somnade alldeles för sent igår , frös och låg och tänkte alldeles för länge och imorron är de skolfan och lovet ha varit alldeles för kort och livet kommer bli alldeles för jobbigt.
nu måste jag som sagt lägga på ett kol för att hinna , återkommer sen
laaaaaaaaaaaaater

where are we? what the hell

dagens kläder : jeans , sailor linne och kofta
dagens smink:
foundation,puder,rouge,mascara,kajal
dagens humör:
snett
dagens jobbiga:
stiga upp
dagens roliga:
slita av ansiktsmasker hos elvira med david som publik
dagens låt:
the influence of false pretense- cry of the afflicted
dagens happy:
beställa mobil
dagens saknad:
nåt varmt ställe
dagens helvette
: ont i hela benen, frysvärk typ
dagens person: elvira léééét

you decided this

if i stay it wont be long till i'm burning on the inside

ahaihaihaiahihiiihhihiahah , jag driver mej själv till vansinne


i won't hurt you anymore , promise

kom nyss hem från stan , den hade inte mke att erbjuda. Inge folk vare där heller som omväxling , vi strosade runt och jag köpte ett rosa linne som jag tyckte var stiligt och tro elvira bara köpte ett läppbalsam eller nåt minns inte så långt. Sen åt vi middag på frasses och träffade ida och amanda som vi följde på dallas sen drog vi hem till cool david och störde han sen åkte vi hem. Nu sitt ja hemma och ska inte göra mke mer denna kväll, måste städa bort madrassen elvira min vän sov på. Btw vaknade vi alldeles för sent imorse , men ja fuck de..

Wake up I'm pounding on the door
I won't hurt you anymore , where the hell are you?
When I need you


just ja, here's the winner !!!
haha typ geek färg på en mobil , men så är de ju mej vi snackar om också




för ibland känner man att hela jävla sverige är befriat från ironi och självdistans

jag är trött som en utslagen blåval K.O K.O K.O på den.
Nu spring jag och elvira runt och provar kläder , jag se ut som en hoe i mina leopard tights jag aldrig använt och ja
elvira är fin , ovanligt . Vi borde sova , vi borde det, ja det borde vi verkligen jajamensan. För vi ska upp i tid och dra på stan sen hem och färga hår, mm ska kolla på jeans tights oxå..men k

nu ska ja dra fram madrassen och bädda åt min kära vän ,
hejdå sliiiiiicerrrrs
fett for life

ahih

elvira är ful och ligger slagen på min säng och åmar sej , jag kollar på family guy som är helt sickt och är less på livet och mätt som fan. Vi må illa efter en massa ben och jerrys och så ha vi suttit klistrade vid happy aqarium...awkward
imorrn bli de att köpa hårfärg, nån brun nyans eller kanske blonda slingor. We'll see men nåt blire iaf.
Typ nåt brunt som lutar åt guld hållet...skulle nog inte ta mej ut så bra i nån redhead nyans och orka va wannabe maria och elvira njeeeeeeeeeeeehet .

eheheee whats up me frillan ?!?!?!?!

oh madame

svar till rasmus :haha tack för den där påpekningen rasmus, måste fan va på väg att få en stroke så fel som ja skriver ;O;O

can't live with it

..we don't need no water let the mother fucker burn , ye burn mother fucker ,burn.
Är på dåligt humör igen, nä men trött och less och dunka emo shit musik. Snart komemr elvira och då ska vi va tjocka och äta ben och jerrys och se gay filmer. Imorron stan.
Börjar få lite klarhet hur jag ska göra med gymnasievalet och allt annat, men som sagt bara lite.
Nu ska jag se till att byta kläder och sen lira jävla happy aquarium...


två månader idag !

bj !!!!!

halo , sitter med elvira nu och vi ha tryckt frukt och bär och choklad. Det är niceee
nämen vi gick till konsum i de smällkalla vädret och stod där inne ett tag innan vi traskade hemåt, imorron kväll ska ja me daddy och checka mobilen sen beställa. ja ni kanske inte fatta men de bry ja me inte så mke om
Sen ska elvira sova hos mej och vi ska fetta BJBJBJBJ älska , bli fan inte daaaaligt 
 jaja slut tjatat, bli kanske att sola imorrn eller stan ja bli k 
hajdoeh
 

what the fuck?

jag vet inte


see, i know my destination but i'm just not there

jag är på dåligt humör , ja typ. Dels för att jag sov för länge som vanligt, dels för att det är hela 24 - grader ute så man fryser skallen av sej så for man öppnar dörren och att det är skola snart. Ja nu sitter jag i morgonrock och ha nyss duschat, va förjävla äcklig alltså. Så nu är ja lite fräschare och sitter och luktar på min melonhudkräm som jag skulle vilja äta upp. Men de finns fler saker jag är förbannad över som ja inte orkar ta här.
Snart kommer mors hem och då ska vi laga lasagne sen tro jag bestämt att jag vill vara hemma ikväll, orka inte fara nån fler stans idag. Fast visst ja, jag och elvira ska och sola efter middagen i ske hamn en kort sväng men sen vill jag va HEMMMAAAAA  och typ glida runt i myskläder och se film med mamma. Ha inte gjort de i veckan så de är på tiden.

Nu måst ja klä mej och trassla ut mitt skatbo till hår, haej
 
åh fy å faen men blont hår !!!!111 VILL HA TILLBAKS

cause everything is never as it seems

njet , kom nyss hem från elviraluJAO. Va där me rasmus oskar maria och david. Först hade vi parmiddag hahahahahah eh jo hos maria där vi fettade tacos för fulla muggar. Tro mej jag är mät oc se ut som en pingpongboll ,typ iaf. Aja de va väll lyckat i guess, sen låg vi och va feta i marias säng och jag drog dålida skämt som vanligt , dock et lyckat som faktist inte va så kul haha 

jag :JA DÖPER MIN UNGE TILL POCAHONTAS OCH SÄGER , DU ÄR EN INDIAN!

roligt? nej inte särskilt men sprolla , fan va ja skratta fast jag tyckte att jag va ännu roligare när jag sa att ja skulle döpa mitt barn till askungen och kalla den aske. Och sen skulle hon få möss som sprang runt överallt och jag skulle sy tröjor åt dom och säga : sy en klänning era fan annars ta jag saltstenen ifrån er !
Okej orka nu, nej jag är alldeles för trött och som ni ser äär mina skämt int på top hah gonatt fukkahs


släktbild+ jag och maja bilder


tur man ha liten släkt och det fattas nåra oxå
April 09



Juli 09 ? Boviken , haha jag gillar inte vad jag skådar !


Augusti 09 , gillas stuga , världens bästa väder och 21 grader i vattnet. He digga vi stonehard


september 09 tror jag , stugsista i gillas stuga. SMÄLLKALLT



september 09 , ye....alltså så f i n a bilder aheh

READERS WHERE ARE YOU ?

fortsätt läsa ungar !!
jag bli :D


händelserikt för att vara jag

okej nu va de ett tag sen jag skrev men men , orka. Nytt år nu och därmed nya möjligheter sägs det, ja vi få se hur det bli med det. Nu ska jag berätta lite smått om vad som hänt sedan nyårs och på nyårs förstås.

Nyårs afton 31 december - jag och mother drog hem till elvira och firade nyårs hemma hos dom ett tag, vi åt middag och lirade pingis turnering med alla , det tog en jävla tid. David va där oxå sen till slut runt 10 drog vi till rasmus där maria,rasmus,emma,makkie och oskar redan va. Vi lira singstar och buzz och punkade musik sen vi d12 slaget sköt vi 2 pommac flaskor som vi drack utomhus och smällde raketer och små meningslösa smällare. Det va pretty roligt , fast mindre roligt att gå hem i kylan senare till våra kalasiga föräldrar :)

• nyårs dagen 1 januari - Dagen förflöt i degande tror jag ? Jag minns fan inte haha eller jo jag och mamma såg nåra barnfilmer på tv hehe, Men på kvällen for jag och elvira till maria där vi bakade kladdkaka och hade en så kallad tjejkväll , vi såg film och pratatde en massa. Riktigt skönt att bara ta de lite lugn sådär.

• 2 januari - Jag elvira och maria dsteg upp tidigt och drog till ske hamn och badade och solade, joel jobba ju där så vi klev in gratis och det va ju en stor bonus. Nämen de va askul att simma runt och skratta och svälja vatten och va allmänt fula sen steka solarium och basta. Haha eh jo, i solariet kom vi på att man kunde ligga 2 på samma gång och på så vis spara pengar så jag och amria klämde in oss , smala som vi är, tillsammans och jo vi fick lite färg. Blir av att sola och bada på onsdag igen , På kvällen va vi hos maria igen och såg två filmer och fettade som vanligt.

• 3 januari - jag ha slöat hela dagen och varit ful, typ spelat spel med min brorsa hela dagen och funderat över om jag håller på att bli psykiskt störd. Senare hjälpte jag mamma med middan , spelade ett parti chicago ( som jag förlorade i) och sedan drog jag med makkie rasmus och alle O till elvira. Vi såg lite film sen smällde vi smällare sen drog jag, orkade inte stanna för ja frös som fan.

Ja så mke ha jag hunnit med, imorron ska jag stiga upp i tid och packa ihop bikini och allt och dra me pappa joel marie och oskar till piteå. Bli att bada hela dagen och sen käka på nån r esturang , sedan bila hem och om jag hinner ska jag vara med rasmus. jaja nu ska ja sova, orka va vaken nej
bli förresten inga bilder, kanske kommer imorron HAEJEEJEJEJE

RSS 2.0