jag hata mitt liv och ja fatta int hur man göre här

observera rubriken, albins eminen imitation.
alltså ja måste verkligen packa och plugga innan en valross kommer och kör in framtänderna någonstans där det gör ont. Brådis med andra ord, nu blev jag stressad men gör ikke åt de så därför börjar jag höra valrossen närma sej me stormsläp , flärret dras efter. nej time to go
vi hörs innnan planet lyfter imorrn, hajdo på er


ai

jag är oförskämt jävla smart. Ha tagit mitt intellekt till en högre nivå. Hahahahaha
men hemlis , bara några få förstår det här !

do it

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här! 


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här! 

a okej blev två stycken, rösta på!
5 stjärnigt oxå


röv

haha alltså orka , så jävla jobbig.
Aja ha försökt packa efter skolan men det är inte klart, jag bli alltid så himla förvirrad då jag ska packa eftersom jag inte minns vad som ska med och så bli det överpack av rang så väskan typ gör så planet inte orkar lyfta alls.
Well bli ett nytt försök sen, ska plugga so oxå fy så jobbigt. Spanska provet idag sög typ dille men vi få se hur de gick. Nu orka ja int skriva mer förutom STOCKHOOOOOOOOOOOOLM IMORRON !!!!1


ahöh remember this?

 
ojoj det va inte i förrgår


ja ?


 
haha ny ! 


is it so

står i en riktig ofager ställning, puckelrygg here we go. Badade som sagt idag på friluftsdagen och de funka väll, käkade på sibylla och sen låg vi typ länge i duscharna oxå. När ja kom hem bakade jag en bärpaj och nu ser jag tv, ska sen plugga jävfel till spanska provet imorrn. kul liv naj.
Mitt finger se inte ok ut idag alltså, blått ända ner på knogen och typ lila sprickor och svullet. VAAAACKERT
nä nu orka ja int skriva mer, kommer bilder på äckelfingret nån gång hah. stcokholm om 2 dar.
dags att börja packa kanske ?
haej


pieces

I tried to be perfect,
But nothing was worth it,
I don’t believe it makes me real.
I thought it’d be easy,
But no one believes me,
I meant all the things I said.

If you believe it’s in my soul
I’d say all the words that I know
Just to see if it would show,
That I'm trying to let you know,
That I’m better off on my own.

This place is so empty,
My thoughts are so tempting,
I don’t know how it got so bad.
Sometimes it’s so crazy,
that nothing can save me,
But it’s the only thing that I have.


förbannat

alltså kan knappt förstå att jag igår sa : jag tror det här kan bli en bra vecka.
För den började allt annat än bra, spelade basket på gympan och simon pajade mitt pekfinger me bollen men ja trodde inte de blev så farligt även om de gjorde så satans förbannat ont. Men well, nu kan jag inte böja fingret, det är blått och typ dubbelt så stort som sin ursprungliga storlek och de gör O N T.
ja det va en sak , sen ha jag haft jävlig montavärk hela dagen och imorrn ska vi fan bada i ske hamn så de va ju jätte nice oxå. Funderade på om ja skulle byta till nåt annat men insåg att ja varken kan åka slalom,fara på leos lekland eller dra på boda borg me mitt fetto finger och bandage i högsta hugg. fan nu är ja less ,den här veckan ha börjat åt helvete rent utsagt.  alltså vad äre jag ha sagt? att vara positiv hjälper inte. så varför inte fortsätta vara den negativa människan jag är och inte ha höga förhoppningar? besvikelsen efter att ha hoppats är bara tung. Kan inte hitta mke negativt med att vara negativ just nu hah aja.

nu blire att gå och tugga ipren och sen grottan me linda och ida tro ja,
end of waining haj


i tried to be perfect but nothing was worth it

sitter nu här och alla wainar över olika saker på msn och jag försöker reda ut allt haha. For och åt på monaco me mamma och joel sen drog vi till verkstan och cleanade. och ja, mamma körde fast med doris (hennes bil) och vi stod och knuffade och skottade och knuffade lite till men de hjälpte inte. Sen till slut fick vi loss den men då va mamma redan surkart och stressad höh. Sen ikväll va ja me elvira ett tag och vi gick och pratade på vägen till konsum sen låg vi i snön eller hon låg sen ha ja inte gjort nånting. Nu blire sängen och trigga basket imorron.
bajs


i don't believe it makes me real

vet att de suger råttsvans utan bilder i inläggen men k kan inte göra så mke åt de. Imorse vakna ja för sent och möttes av snöoväder ute så jag blev lessen sen stavades räddningen på morronen v å f f l o r. Idag ha jag i övrigt bara degat jävel i soffan och ska nu fräscha upp mej sen dra och käka ute me mamma och joel sen städa verkstan. Få se om jag hinner något mer i kväll.
Igårkväll for jag och makkie till maria och såg nån film sen satt vi mest och wainade över livet och jag garvade åt aids och knappnålsattack i korridoren. Well det hade vi all rätt till att göra. Sen äre ju påsklov snart, skönt. Först stockholm och lira terapi shopping där sen hem på måndan och umgås me alla hoes och ha KUL.
bli gut som faen , got to go hoj


baby

seriöst ja få fan permanent pms av vädret ute, titta ut och vill fan gå och gräva ner mej i tvättkorgen. Va ut en sväng me linda och köpte lite åt mamma på konsum, och i helvete så kallt det var. Blåste och piskade en i nyllet så man såg ut som en mosad tomat när man komme innanför dörren andfådd och knallröd i ansiktet. frrrrresh
Ikväll blire nog att dra till maria och göra nåt i think. Få se om makkie joina oss.
Snart middag, tagga livet jag är så galet hungrig och saltsugen tack vare marsipanen jag åt innan. tacos bli fan sikta mot stjärnorna för mig sen.

ha int mke att säga , hae jag är jätteful idag så en dusch kommer inte sitta wrong.
tjadoooo


cleaning out my closet

gosh, jag och mamma rensade ur våra garderober idag och det behövdes mer än jag trodde, ett helt mount everest av gammalt skit , oanvänt och välanvända kläder ligger nu och väntar på att hamna i sopsäckar. Dock sparade jag undan mina egna ifall maria vill fynda något fast de är inte så sannolikt eller ?
Nåja de känns bra att ha de gjort iaf, sen måst ja dammsuga och så ska vi göra påskbakelser. Typ marsipan kycklingar eller ägg. Blir mysigt, känns inte som att man ha en enda riktigt bra anledning att gå ut i denna snöstorm som inte borde äga rum i slutet på mars. Well, då behöv man inte känns pressen att he trynet utanför dörren heller så.
Nu är det 6 dagar kvar till stockholm så på onsdag efter skolan blire packa och på torsdag DRAR VI !
bli virriga hönor på flygplatsen eftersom vi ska fixa dedär själva jag och maja haha.

Men nu ska jag klä mej eller nåt, se ut som nåt dolph lundgren jagat in :(


fatso

en sån här goodie joinar nog mej ikväll, fetta är terapi and i need it


kommer vi alltid påstå att vi försökte?

halluu
imorse sket sej håret som fan så jag blev förbannad. Satt och stirrade hatiskt in i spegeln och dunkade borsten i marken samtidigt som jag hörde mando diaos låt gloria i skallen fast med annan text :
gloria i hate you for ever gloria osv.... och vet ni varför? jo för allt jävla svinto stod som en helvetes tufs gloria runt skallen på mej. Nåja nog om det, ha suttit och virkat som en dåre efter skolan och ätit middag med mamma. Sen , snart, ska jag till elvira och se film och fetta med hon och david. Det blir trevligt.
Idag vare stor fight mellan alla mot ludde och de va ganska roligt det oxå, han såg jaevligt paff ut när david slet tag i honom. Alltid något tjafs men oh well, en vanlig dag på skolan alltså. som Håkan i håkans bar hade sagt, IIIIIINGA KONSTIGHETER.

nu ska jag virka ett tag till ,
hejdå


hähä pung

euuuu ja är hungrig som ett jävla as , snart äre lunch och jag inser att jag måste skriva på mitt författararbete hela helgen. Ikväll bli de att fetta BJ hos elvira och förmodligen virka mer haha, kul liv naaaaaj
nu ska alle få hälsa oxå :


Sko in sko ut stäng din trut!

med detta säger vi från redaktionen hej å hå!/Qiz

tydligen, hejdå

i stumble then i crawl

usch torsdagar suger verkligen snorre. Inga raster och bara skit jobbiga lektioner, fick iaf bra på en so uppsats jag rafsade ihop men ska lägga till lite mer. Ha nyss ätit middag och ja stämningen här är väll lite low eftersom jag fick tvärdepp och de sitter kvar än.  Snart ska jag till elvira och vi måste virka på våra halsdukar som gamla tanter, fattas bara gungstolar. Nåja, har typ inte mke att säga egentligen , eh jo ludde ha ägt sej själv så jävla hårt idag och det var lite skoj men annars ha de inte alls hänt nåt ballt. Jag längta fan till stockholm och få komma bort ett tag,lååååångt bort. Ha ca 2000 spänn att leva på där så ska ja se om pappa bidrar me nåt;)

på tisdag äre frilutsdag och då ska ja gå till ske hamn och hoppa i plurret, jag nadja och elvira ska plaska runt som firrar. Fast jag va faktist ganska sugen på bygdsiljum efter att ha åkt där, men ja det blev inte vilket känns lite synd för jag skulle gärna sätta mina sköna vurpor framför resten av skolan. Aja nu blev de like this
måste dra mej nu, vi få höras.  FAN NU BÖRJAR EN EMO LÅT PÅ MIN MOBIL LET ME DIE 







du kan ändå inte förstå 


aeh

ja for sure , jag käkar upp mina sockar av tristess snart. Tycker synd om nyckelpigorna på dom :(

glömde säga det här, vi kammade hem 2a plats i snöskulpturs tävlingen. Hell yeah inte mer än rätt!

jag orkar inte

Din kropp:

hur lång är du:
162cm i think
hur mycket väger du: 50 typ
vilken sko storlek har du: 37
är du nöjd med din kropp: typ
skulle du kunna plastikoperera dig: nej inte som de ser ut nu
välj en sak du tycker är fulast på dig: kinderna
vilken ögonfärg har du? grönblå tror jag
vilken hårfärg har du? rött
har du lång överkropp: fan heller, jättekort
har du långa armar: nej, bevisades under gympa lektion
har du långa naglar: nä, skönt

Dina känslor, tankar och humör:

hur är ditt humör nu:
lite low och hungrig men funka
vad tänker du på just nu? när fan är de mat?
saknar du någon just nu: REALLY
gillar du någon: jag står ut med många så att säga haha
är du kär:
det är komplicerat dedär..
är någon kär i dig? nej
älskar du någon: väldigt mke
hatar du någon: nej jag tror faktist inte det
hur är du om du är hungrig? sur och trött
hur är du om du är trött: tråkig och gnällig

Dina önskningar:

du skulle egentligen velat heta:
tro inget annat än josefin skulle passa mig riktigt
du skulle egentligen velat bo: önskar sällan att jag bodde på nåt annat ställe än urs , urs är made för mej
din högsta önskan är: just nu? att slippa gå ut 9an någonsin
du skulle vilja ha: något tillbaks huh

mango

kom just på en sak, i och med att jag gitta till mamma så blire ju fan inga bilder att lägga in.
kastar inte några gamla och nån ny att njuta eller mest tjuta över sen få de bli lite bildfattigt .

vinter 07,hahahaha jag kan inte förstå att vi såg ut sådär för ca 2 och ett halvt år sen


höst 09


sen höst 09


tidig höst 09

vinter-10


haha jag är seriöst fulare nu än vad jag va i höstas
men jag förvånas över hur fjortis jag såg ut då:o




oredigerade jarååååå

då råtta typ

nu


jag gillar det mke mer halvrött än slaskfärg haha, va sägs?


left for you, no one else


åh fager


tråk inlägg

tjalå
skönt som attans att sluta tidigt idag och bara dampa och försöka labba sista lektionen. Onsdagar går alltid bra må jag säga, började dagen halv 10 med gympa,basket igen, och harrejesus så roligt de är. Körde hårt som fan även om arvid wainade över vilket dåligt lag han fick när han hamnade i mitt natalie idas och albins lag. Herregud det är bara gympa , man få ta de lite mindre allvarsamt. Aja nog om det, måste egentligen dammsuga och sånt nu för ja dra till mamma ikväll istället för på fredag. Nationella gick helt ok idag, blev ganska nöjd.

well, nu måst ja verkligen städa innan pappa kommer hem. Slänger in någon bild senare för ja sitt och gangstra stonehard på hans dator som är så mke snabbare än min men de finns ju inga bilder här så.
hörs på en liten stund
hoj


true believer


but honestly not so happy



gammal goding


i really do miss it all

akej rubriken hade inte mke me inlägget att göra men fine
förresten, här ser man lite bättre färgen iaf


eat me

åh jag är hungrig , skulle fanimej kunna sänka 2 pizzor utan problem:o
haha så fet men ack så gott

you build me up and break me down

tjullelu
idag va gympan ball igen, hade samarbets övningar och BASKET fyfan va roligt de var och jag fick för typ första gången mke beröm av pontus att han tyckte att jag kämpat bättre än någonsin och spelat bra, sorry va tvungen att skryta en aning. Sen på svenskan försvann de glada hunöret all världens väg eftersom de går åt helvete att skriva författarjobb. Sen drog ja bussen hem och ja det enda roliga under resan var när de klev på två killar i 20 års åldern och ena sa :
Jadu ibland svettas man och ibland fryser man,
jag brukar svettas när det är varmt och frysa när de är kallt.
vis kille dedär kunde jag inte ungå att tänka haha han var då logisk iallafall.

Ikväll bli de plugg , inte jätte kul men well de måste ju göras.
förresten fick vi klasströjorna idag så ja slänger in bilder fast kameran lagga
så de ser ut som att texten är vit fast den egentligen är rosa.



you used to take my mind on a trip

kom nyss hem från linda, spenderade kvällen hos henne där vi garvade åt rent förjävliga bilder som vi dog av.
De va drygt som en spena av plast att gå från bussen upp hit, nåja jag är hemma iaf så ingen skada skedd. Nu blire musik och ta bort smink sen sova för jag ha huvudvärk av rang och ska jag palla spanska imorron blire inte k om jag knappt kan hålla me vaken.
så buenos noches typ, nej fan va gay...gonatt

haha herregud stackars misse

och det som var bra är över på en minut

hellu alltså, sitter på pappas hårda vita stol för filip har tagit min sköna datorstol. Skönt för ryggen mm tja.
Okej iaf, ha nyss duschat så sitter med handduk och de droppar förbannat mke vatten från mitt hår på tangenterna och snart blire käk. Är as hungrig verkligen.

Visserligen äre aldrig ball med skola men idag funka de fan hyfsat, man frös inte röven av sig och hör och häpna jag hade inte kycklinghud någon gång under hela dagen inomhus ta den!
Sen gympan, fan va kul vi hade. Jag elvira nadja och the birthday girl maria spelade streetbasket mot david kippe jesper och tj och ja, vi fick däng i det. Ja poängmässigt så vann dom med 3-0 men då spelade vi ändå bra som lyckades hålla dom borta från korgen någorlunda. Fast dom fick väll mer däng egentligen om man ser det såhär, slutade med att inga regler existerade så tacklingar,klösas,hoppa på,slåss och slita i kläder blev vårat signum. Jo magmusklerna ska då sitta på plats idag eftersom vi sprang fram och tillbaka som idioter och skrattade samtidigt så vi knappt fick luft. Tagga nästa vecka igen

well, få se va min kväll bjuder på. säkert hm inget eller?
hajdo


FÖRRESTEN
sminkade maja i helgen och tog lite kort, andra bilden är från hennes blogg osminkad
men gosh, varför blev du den snygga av oss?

when can i get some rest?


det här är f a n bra


sthlm

i stockholm ska jag framförallt leta
•ett par cheap monday jeans
•ett par sommar skor

annars blir de utöver det att glo på en ny skinnjacka och annat som inte ALLA i
skellefteå springer runt med från gina tricot.


med detta inlägg säger jag tack för idag, hörs imorron


i would do anything just to hold you in my arms again


eh, the bus will come and pick you up in...öh 10 minutes

höh just ja, igår kom de fram nån som snackade engelska när jag väntade på bussen till stan och ville ha hjälp med vilken buss han skulle ta och vars han skulle stå för att få sig till skehamn. På min jävla ruttna engelska börja ja hacka fram en kass historia om hur han skulle göra. Blev lite förvirrat men fick fram vad jag menade iaf, fast ja glömde helt bort att busshållplats heter bus stop på engelska så jag kunde inte beskriva att busshållplatsen utanför konsum inte syns men att det är där man ska stå.
Det blev lite komiskt men jag kände mig nöjd med min insats sen eftersom han uppenbarligen förstod mig.
och jag som kanske ska läsa engelska C på samhälls, how the heeeeeell ska de gå?

i don't know what to do

helå
är riktigt trött idag tack vare joel och filip som lira poker me nå fler och punkade musik och skrek och levde om till klockan 3 , försökte sova sen 12 men de var lönlöst så inte så mång timmars sömn inatt.
Maja sov som sagt här och vi vaknade vid 10 och käkade frulle sen drog hon och jag pappa joel och filip drog till vitberget och grillade. Fast jag fick snö i skorna så de var inge fridfullt , sen for jag oc hstädade verkstan och de gick oxå bra. Fast de var varmt som satsiken. Ska snart äta och sen bara ta de lugnt och lägga mig i tid.
Inser att jag måste färga mitt hår för min utväxt är inte sexy bitch , naj vi icket gilla det.

förresten bli de att fixa 4 månaders gym kort på friskvårds i veckan, så he bli tamejfan nice. Ben rygg och mage måste tränas framförallt. Ha såna problem me ryggen, den är jävligt svag, så ja sitt som en puckelfan jämt.
åh tagga, igårkväll triggade jag att träna när jag låg och fetta godis så de känns fan bien. Äntligen kommer jag igång.

Nu ska ja äta , vi hörs sen
häj


LOL

hahahahahaha omg jävla fukkers som kommentera anonymt på majas blogg.
Så jävla chicken mcnuggets man kan bli, jävla äckel kids, men de är sweet med mogna människor som ni som vågar stå för sin åsikt hehe aiiiight? :)

kort inlägg

nu kom maja just så jag ska vara social. Få se va vi ska göra, säkert inte mke alls.
Hos maria såg vi film och åt kladdkaka och skrattade som vanligt,
hade

aoisdhasoiujpaösklö

nu jävlar är jag på dåligt humör. Och jag vet precis varför, stress. 
Ren jävla stress bara, och det finns inget som gör mej mer förbannad en att stressa sönder. Jag kan itne hantera det när de gå för långt och inge funkar, är inte många som vill ha och göra med mej då för jag låter de gå utöver alla. Ha stressa som en tok me allt nu , packa äta ducha , för att komma i någorlunda tid till maria. Men hur som helst kunde ingen hämta mej hem sen och de va tider som skulla passas och allt va de var. Så jag ha ringt runt som en jävla tok och nu äntligen, få jag åka en buss antingen halv 7 eller 7 ikväll och känna lite space.
Nae min skalle sprängs av allt och jag är trött och se ut som nåt en get ha skitit ut.
nu ska ja gitta hoj

gym

kom nyss hem . Ha avrit och pumpat på gymet me elvira i en och en halv timme , kändes ganska jättebra.
Sitter äcklig och helt slut här nu så ska hoppa in i duschen,stretcha äta och sen dra till maria med elvira.
Bli nog av att köpa gymkort wiho. Nu bär de av in i duschen ,
later spenor


that's about the time that bitch hung up on me

låt oss sjunga sönder den nadja huhuhuhu!!!!!!!!!11


urs tonight yeyeyeye

nu blir de bloggarvecka igen eftersom jag är tillbaks hos pappa.
Komme alldeles nyss hem från stan där jag elvira och nadja gled runt ett tag, hittade ett jättesnyggt linne men det glömde jag bort så jag köpte de inte. Sen gick vi och köpte en present till marius babe som fyller 16 på måndag
Ska strax käka, sen kasta mej på en buss till ursviken och joina elviras hus, blir national treasure 2 och fetta jävel.
Ikväll sleefa ja hos mamma sen imorron ska vi till maria och se film all day long, blir jätteroligt. Och senare på kvällen kommer maja och sover över. Har en hel del framför mej i helgen och de känns kul.

Well, skoldagen idag va som alla andra. Fast jag va mer mongo än vanligt menade elvira så det få jag väll tro på.
Små ungar våldtog vår snöelefant så vi fick hjärtattack igen och ja, dagen gick förbi totalt smärtfritt nästan.
Nu ska jag lira happy fucking aquarium så.... LATEEEEEEEEEER

i feel sorry for you if you did'nt get that

ajooooooo

fuck ye, jag gillade att vara den blonda believern


nolifer here we go

mamma ha garvat åt mej alldeles nyss och tycker att jag är rolig... ja, synd bara att det bara är hon och elvira som delar min humor annars måste jag uppmana folket att skratta åt mej och det är ju inte så lyckat egentligen.
framtid som sittner komiker kanske? ja, istället för stå upp komiker
för vem i helvette orkar stå upp  och försöka krysta fram några skämt egentligen?


did we want it this way?

okej ska utveckla mitt tidigare korta inlägg, vi satt helt fridfullt på svenskan och kollade ut på snöskulpturerna och vad får vi se? små jävliga ungar som står och hoppar,sparkar,spottar och sitter på våran elefant !
Dom bröt till och med av beten på den så hela klassen förvandlades till rabies hundar och började banka på rutan och hytta me nävarna ,josse hotade med slakt och jag hotade med att bryta av deras rövhål så fredrik tittade strängt på oss huh,  då stack dom finally.

Nåja, är typ pigg idag ändå. Fast inatt vid typ halv 1 va de en jävla trafik mellan joels,mammas och mitt rum och toan. Jag och mors vaknade och skulle samtidigt på toa och joel var och borstade tänderna så det va rena E4n där. Men iaf, kom ganska nyss hem och fryser som bara den. De är istid och snöstorm av rang ute så det bli man glad för, hm njet? Och de finns inget verkligen inget att äta hemma så jag hungrar ihjäl på köpet.

Och de är så helvetes kallt inne i skolan oxå så man håll på att dö. Man ha kycklinghud hela dagen och står och slickar sej efter elementen. Och ja, spanska sista lektionen med ett iskallt klassrum,ingen att sitta med,stor knegande framåt i boken och en jävla pushande tystnad som påminde mke mer om begravning än om en vanlig lektion. Ha seriöst inte varit med om värre lektion in years.
Va ju kallt som i en kistfan oxå. Well ha inte tid me dehär, ska se SATC och plugga
hajdo


hehuhu

dumma ungar slå sönder vår snöelefant !!! WAR PÅ G

huh mindfuck


flenn

de här är nog inte supposed att vara en flänn låt men jo, jag blir lessen av den nuförtiden

old pony


när du gick iväg räknade jag stegen

chacha, eh nej inte så. hejsan istället 
ha nyss käkat middag och är fortfarande hungrig typ men ja slängde ju i mej maten så den ha väll inte hunnit landa än. Idag lira jag nadja och elvira snöskulpturstävling och vad ska jag säga? 6orna var tyvärr mer kreativa än oss men vi gjorde vad vi kunde. Helt planlöst, utan varken färg eller vatten kuta vi ut till snöhögarna 3 minuter innan start. Hade nada aning om vad vi skulle bygga så vi började bygga .
Från en anka till en klocka till en ängel till musse pigg,
till en gris till funderingar till att bygga två jävligt stora tuttar och till sist blev det ett elefant ansikte.
Snabeln såg ut som en dase rent utsagt och ja den var verkligen ingen skönhet alls. Vi kladdade på massa färg och det blev bara värre men när tiden var slut posade vi glatt bakom den ändå haha.
Funderade på att gå och hoppa på 6ornas krokodil men kvävde impulsen eftersom de kunde få oanade konsekvenser.

spanskan idag sög mer än vanligt och ja, mer ha jag inte att säga om dagen.
nu måst ja plugga
haeäj


until our pride defeats us all

hae sitter på skolan men vi ha ba gay fredde och inte åsa så de chilla .
Försöker hitta fakta till mitt författararbete men de gå inge bra eller jo jag ha redan hitta allt jag behöv för tillfället. Nu vill ja hem som perkele och äta något med tanke på skolans luch är det icket konstigt, men well folks
Nu ska jag försöka ta tag i jobbet, häj






men fan..


oldie bildbomb troende bilder here we go

jag och eve 08 i burträsk haha omg


vi tror i elviras hall(och ser ut som fan)


vi tror i skogen :(

vi tror som faaaaaen i elviras hall och ser ut som pungar hae


maskinen-kärlek vid sista ögonkastet

Det här är svårt att förklara
kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana
För det blir så ibland, jag vet
det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel, passionerat
men okontrollerat, ha, idioter
Och jag vill bara känna hur det känns
tänka tillbaka bara minnas & vara konsekvent
Våra stunder vi hade, tankar idér
din lukt i din nacke, pussar och skrattar
åt sista gången vi delade en spliff på balkongen
satt uppe på natten

Och jag minns när jag mådde kasst
du sa jag kan dra vårt last
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Den enda personen som tagit upp min tankekraft
24/7.. Baby – som en brasse sagt!
Och jag trodde jag borde va trygg
vi gör det tillsammans och hon har min rygg
Oh shit vad jag älskar dig
trots att jag knappt visste vad dom orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag
det gick för fort, vi vände blad
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av
Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vänner som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände!

För hon var bäst, försök & överträffa det Ja
För hon var bäst, försök & överträffa det Ja
För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan!

jag älskar dig så vi kanske,kanske,kanske syns igen.


danke linda för låttipset


ignore this

idag licka de på skolan, va jobbigt trött imorse och sen ha de bara vara idiot jobbigt. Sitter med datorn i knät och med ryggen i perfekt kamel imitation, pucklar vet ni. Ha dega järnet efter skolan och glott på tv program efter tv program, så efter maten blir det att göra spanska och sen gå till elvira och se film tror jag, få se om vi hitta på nå mer än så. Ha ont i skallen och är hungrig som en slav. Nae som ni ser skriver jag inge värt så orka int skriva mer ,
cu


allt va ju lätt då :o???


believe me there was truth in all those stories that I told.

hejsan
sitter nu vid mammas lagg dator, ha varit halvduktig idag. Steg upp 10 , gick ut med elvira och solade i två timmar så D vitamin intaget är på topp today, sen drog ja hem och käkade gjorde lite spanska och for sedan till verkstan och städade. Skönt att allt är gjort, förutom spanskan då men he få fan i mej bli imorron efter skolan instead. Igår va vi som sagt med david och kippe, såg melodifestivalen och gormade över att cp mongo anna vann fast låten sög dille bokstavligen. Gillar inte schlager så mke så well, spelade egentligen inte big roll men snea kan man ju göra ändå. Nu ska jag typ krypa till sängs fast jag inte är trött. För jag ha liksom uträttat allt jag kan ikväll så ha inget för att vara vaken och fundera på allt jobbigt.  Så nu blire tandborstning och nya tag imorron på skolsaten, i'm left for dead
kors ,järnspikar och dinkelmjöl vad jobbigt de kommer bli men kul att träffa ajdaN igen.
haejdoeh

 
random bild , ingen fucking aning varför jag la in den


alltid det samma samma fråga din mammas mamma

sitter hos elupung och dunka music , ska va med david och kippe sen och vi ska väll typ se skräckis.
Kommer nog inte hända så mke mer, kanske konsum? we'll se. Blev en ny bh och en väska på stan så jag är nöjd, danke mamma. Nu ork ja int skriva för hennes tangentbord ha damplagg. HÖH hoj

stan nästa

hejsanhejsan
vaknade 10 idag och är pigg,skönt. Ha nyss fixat mej och ska snart iväg till stan me mamma och elvira. Förhoppningsvis kommer jag hem med en ny bh och någon ny tröja,funderar really på en långärmad spets sak gosh. Ska sukta efter ett par skor oxå damn yeah.
Åt nyss en skål me special k red berries och madre så gott de är, bli de till frukost every day framöver.
Nu  måst ja draga mej, annars kommer vi aldrig iväg. Återkommer senare om vad de bli ikväll, hoj


maybe ?




tyckte paljett tights va så uglyyy förr, men vet inte.
Kan ju ha berott på att verkligen alla köpte dom just då ,
så nu kan jag inte riktigt decida om jag gillar dom eller not

najs

ye, nu kommer jag inte blogga så mke som jag brukar på en vecka igen eftersom de är dags för en jävulsvecka hos mamma, inget negativt mot henne då men mot hennes dator som jag inte är bästavän med. Få ägna mej åt homies i veckan, plus plugg men he få gå. Ha legat och sett tv och slöat hur länge som helst och ska snart få skjuts till maria, vi ska se klart nån film och sen se vi vad vi hittar på. Elvira skull vame oxå.
Jag se typ ut som skit idag, borde verkligen fräscha till mej men jag orka inte. Få bli efter middan istället. Ikväll tro jag de bli att vame makkie och tj kanske? jaja vi få se.
very intressant inlägg må jag ju påstå, nae men he få duga. de är ju jävla bra väder ute och ,hör och häpna,jag vill åka mer slalom !
Time to gitta
cu


faen perkele så emo

ajo

ha på mej stor sov t-shirt nu och ska lägga me och se på tv och fläska cheddarpopcorn.
wonderful ,senfå jag sova hur länge jag vill imorrn och sedan vara med elvira och maria k på den
gutnat

i did'nt mean to fuck everything up

vars fan är:
det blonda håret,
det jätteglada humöret,
livet när allt var awesome?
och vars tog believern i mej vägen?




.


du och jag döden

halåe
kom nyss hem från bygdsiljum och de ha varit en hell of a day. steg upp tidigt och åkte och pickade up maja sen drog vi vidare. Är ju fan inte så bra på att åka så vi åkte inte så svåra backar, men tillslut kasta ja mej utför en brant och gosh har aldrig i hela mitt liv åkt så fort va säker  på att döden var pretty close. Men iaf, vädret sket ner sej ett tag och de börja regna och blev hur dimmigt som helst fast innan dess kunde vi sola i t-shirt. På det hela taget en helt okej dag, inga större missöden i liften förutom några smällar i skallen . Alltså liftar har något emot mej, den dunka mej i bakhuvudet 3 ggr på väldigt kort tid. Men de är ganska lindirgt motför vad som brukar ske.
Men på de hela taget en helt okej dag , nu vankas de käk sen få vi se vad jag hittar på. Är ganska jätte slut
haäj


jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån

försökte mej på att locka håret med plattången men det hela resulterade i brända fingrar, stekt öra och risigt hår men det är fint det också, känner mej otroligt fantastiskt söt.
naj se ut som att jag fått 12 ronder mot en risbuske huhu. Men nu ska ja slicka mej fast vid tvn och återkommer imorron.
Om jag lever efter bygdsiljum vill säga.


lål

KLÄNTIGT

alltså...jag tycker nästan synd om min kära pappa som är så klumpig.
Tappade sin sony ericsson i klinkergovlet idag så displayen fucka ihop totalt så han var tvungen att byta till sin gamla halvpajade samsung igen.Ytterdisplayen på den ha ett fettma jack i mitten.
pappa: jag tror ändå att såna här med luckor håller bättre om man tappar dom , alltså om man..
och då när han ska öppna lyckan igen flyger den i golvet oxå.
Det är snyggt padre !

jag måste sluta..

..hitta så mke kläder jag verkligen skulle döda för, känn att det blir mke kläder och annat skit nu men ha ju ändå inte så mke annat att skriva om.
klicka här.





FÖRLÅT LINDA

jävla kråkor


tiden läker ju alla sår, eller?

 


eleven.se

näerå , jag skulle inte flänna om någon kom med det här
men inte billigt billigt...










when things has gone this far ,people tend to disappear

a jesus, är hel slö idag som en slapptask och de är inget vi hurrar för. Hela den här dagen kom suga eftersom pappa är på kurs och joel är i storklinta, de kan ju få vara roligare.
Funderar på att gå ut på en promenad ,hatar verkligen att träna genom att bara promenera men vad ska jag göra annars idag? Nåja , vi få se om jag orkar vara duktig. Imorrn blir det som sagt att dra och åka slalom och yes det va längesen men och andra sidan så är det mer min familj som är intresserad av att åka och inte jag, men de bli säkert roligt att falla i liften och köra över småbarn. Nu ska jag dra igång musiken, klä mej och sen göra något vettigt.
haej

kul inlägg

gammalt

så jävla sköna





oh god...

gick lös på HMs hemsida.
här är de saker som fick mitt hjärta att arbeta på övertid ett tag,speciellt skorna!







fool me ,go on just do it

sitt och lyssna på gaymusik och de gå inte lägga in bilder i datorn så ja få pms och bli lessen på alla.
Orka fan inte göra nåt nu fast jag måste städa mitt rum och det vill jag hur lite som helst men pappa bli lite stressad om jag inte gör det. På torsdag ska vi till bygdsiljum eller hur fan de stavas, de bli säkert ball. Jag och elvira i backen är fan inget någon kan glömma i första taget. Alla som hört mina historier i lifterna vet att jag inte kan berätta det utan att få andningsuppehåll av skratt. Ha märkt att mitt skratt verkligen inte är något ljuvt för öronen ska försöka dämpa mej något när jag skrattar .

aja inga skratt förekommer då jag nu sitter ensam igen och lyssnar på gammal emo musik i used to like. Är inte så ball men careface monster, som jag föreställer mej ser ut så här fast lite mer obrydd.
Den där blev mer...eh mongo . Måste oxå påstå att jag äger paint nå jävligt


ingen kan förstå...

..hur otroligt mke jag vill ha dom här



blurr3

elvira står i mitt rum och tar kort på allt och alla, vi ha fetta frasses och yes de va gott och åter yess jag må illa och åter åter yes vi lukta pommes everywhere haha. Vi ha tagit en del mongo bilder som kanske kommer synas senare, men ja jag se ut som en dingo inrullad i en svettig våffla på alla kort så.
Nu ska vi ut på min balkong och fortsätta med fotona bestämmer valrossen,elvira.
så cu i guess

Ingen är som du

gårkvällen var väll intressant , for till elvira och va med henne makkie och maria , va egentligen meningen att tj skulle vame oxå men blev inge av för han var och åkte stjärtlapp i stensträsk typ, synf ör han för vi såg nämligen jönssonligan på kollo och fettade grönsaker och dip. Minst sagt unusual , vi skrattade som gåsar åt sickan och dorran och fjärilen, typ it's all about the fjäril. Sen drog ja hem i tid och slaggade hos mamma och tro mej, sängen där är heaven, kunde typ inte sova så skön den var igår :o
Men nu är ja i schtaen igen och dunka daniel lindström, ha fått nåt jävla hack i skallen som helt plötsligt lyssnar på han av alla sångare men fy katten vad bra det är. Elvira kommer snart, blir att ta kort och fetta frasses sen ikväll bli de väll att jag blir ett ensamt mongo som ligger och glor på tv i sängen.
Nu ska jag sminka mej så vi hörs sen
hajdo



''hos dej kan jag finna en plats att få va den jag är''

int roligt

är hemma igen, de va jävligt tungt att städa idag. Och så va de stekhett i alla rum så det gjorde inte saken mke roligare sen hade dammsugarfan problem hela tiden och de lossnade delar från den hela tiden men de fick gå. Nu blire happy aquarium, sen dusch, fräscha upp mej sen åka buss till urs i think.

brand new eyes

idag slet fars upp mej klovkan 10 och de vara väldigt jobbigt, sen åkte vi och grillade i solen uppe på vitberget så det känns bra att vi iaf ha varit ute lite. Sen drog vi hem och de blev ganska stressigt att laga middag som jag nyss slängde i mej, ska iväg och cleana i verkstan och sen tror jag att jag ska till urs om jag få mej dit vill säga, eller snarare hem och om jag känner att jag hinner. Men fan vad jobbigt det känns, visst det är 300 spänn så jag vägrar att skita i städningen men det är jobbigt kan jag säga, nej nu måst ja slänga på mej andra kläder och skynda me alot.
Vi hörs sen


you lose something you can't replace

sitter och dricker orangina, stockholms feelings here we go och så lira jag ansiktsmask , typ nån avokado tror jag de va , så jag är inte fager fast när fan är jag det egentligen är frågan haha. Ska casha in lite pengar i morrn i verkstan oxå, vi ska ju till stockholm snart och jag vill verkligen vara taggad. Men just nu är jag inte taggad på nåt så
ska sova nu iaf , ha inget för att ligga vaken elelr för den delen sitta vaken heller.
sleep tight


though it easy to pretend

snart kom linda hit, happyface.  Bli nice
hörs sen hoes

...

John Mayer-Who says

 


Who says I can’t get stoned?
Turn off the lights and the telephone
Me and my house alone
Who says I can’t get stoned?


Who says I can’t be free?
From all of the things that I used to be
Re-write my history
Who says I can’t be free?


It’s been a long night in New York City
It’s been a long night in Baton Rouge
I don’t remember you looking any better
But then again I don’t remember you


Who says I can’t get stoned?
Call up a girl that I used to know
Fake love for an hour or so
Who says I can’t get stoned?


Who says I can’t take time?
Meet all the girls on the county line
Then wait on fate to send a sign
Who says I can’t take time?


It’s been a long night in New York City
It’s been a long night in Austin too
I don’t remember you looking any better
But then again I don’t remember you

 

Who says I can’t get stoned?
Plan a trip to Japan alone
Doesn’t matter if I even go
Who says I can’t get stoned?


It’s been a long night in New York City
It’s been a long time since 20 too
I don’t remember you looking any better
But then again I don’t remember you




who says i can't get stoned

gosh, jag är hungrig som fan och ganska trött. Tro jag ha ont i huvudet oxå , kan inte känna efter så mke om allt.
Fryser om händerna gör jag iaf och de är inte skönt alls. Men ja, sen vet jag inte vad jag ska göra elvira skulle ju slagga över hos lady dada så de sög ju. Orka egentligen inte ba va hemma och tråka livet ur mej, vill ha något att göra men vad är alternativen? ja det vet inte ens jag så vi få se va som dyker upp.
Sitter för övrigt och punka john mayers senaste skiva och den är int dåli. Men nu börja jag fudnera påvad jag ska ta mej till, orkar inte sitta här orkar inte gå härifrån . dvdn laggar, ha ingen att vame, fryser och de är jobbigt alltihop.
kul

not an honest chance


what happened to this?


Uncle Bens boil in bag ris


höh jävla monster orka


bring back the joy to my life

jesus, pappa steg upp tidigt som vanligt och slamra i köket så jag blev less nanting, kunde inte somna om efter det för då drog gitarren, ja standard, igång i tv rummet så jag gav upp på den fronten och försökte se film istället men nej, dvdn lagga så hela filmen hacka se fram. Ha inte haft en så ball morron kan man säga.
Somnade ändå i tid igår, va så jävulskt trött och det är MÖRKT i mitt rum , va på tiden att skaffa fram en rullgardin.
Idag ha ja ingen aning om vad jag ska göra, kanske städa verkstan, kanske fara till urs sen,kanske...
nä fan inte vet jag, men ja få se om jag väljer att städa verkstan imorron kväll istället. Bli mindre jobbigt och mindre flängande till sunnanå och stan fram och åter.
aja , frulle time
later

oh lord...gaylord

sjuk i huvet

vet ni, jag kom på en sak.
När man trycker med pekfingret i inre ögonvrån och tittar ned ögat mot den yttre så ser man ett svart hål. Varför  och vad fasiken blir det så för? det ha jag funderat på länge , eller är det bara jag som ser dedär svarta hålet :o

ska inte fundera på såna där saker egentligen tror jag,speciellt inte när jag är trött, blir inte hälsosamt.

there's nothing left

sitter nu hemma igen ha varit hos maja sen ca 16.00, gjorde inte så mke. Pratade och gick på coop i kylan och de var inte kul för mina lår ville dö men de funka.  Fryser som en slemmig mask i stringtrosor ? jo de gör jag faktist.
Satt i majas kalla källare och såg film och de var inte mys , sen slängde hon ut ett glas iskallt vatten med is i sängen så det blev ännu mindre mys. Nej vet ni vad, jag är så hemskt trött nu men pappa ska sätta upp den förbaskade rullgardinen så jag få inte sova ännu. Ska lägga mej och se film efter jag tagit bort sminket.
Orkar liksom inte göra något mer. Vet inte när jag somnade igår, efter 3 var det iaf. Låg och tänkte alldeles för länge tills jag till slut somnade av utmattning.
Aja nu ska jag draga mej , hejdå

this is odd


sommarbilder

hittade lite gamla sommar bilder på majsans dator, njut...eller ? haha ja dör



 
HAHAHAHAH


dra åt jävlarns helvete

men du , försök att överträffa det igen.

because i try to wear a smile on my lips , even though i'm not happy


i adopted a baby walrus on happy aquarium

titta på bäbin


running wild among all the stars above

orkar verkligen inte blogga i dessa tider men nåt ska man väll göra aight? Även om de är rough times
somnade sent igår som vanligt, och kunde inte sova på morronen tack vare solen som borra se in i ögonen på en.
Men iaf, ska duscha nu sen dra och fixa rullgardin me farsan sen blir det att åka till maja och hänga där ikväll, bli väll att lira wii och snacka i guess. Igår hade jag en trevlig kväll med elvira maria emma och magda och vi såg nån mysko film hell yeah som inte va helt okej och skrattade mest hela tiden så de va kul.
Njet, nu äre mot duschen jag siktar. Få se om jag lyckas träffa rätt på en gång, brukar ta sin tid att ta sig dit.
vi hörs nån jävla gång

ye jag vet att jag är later än en kamelpuckel med den här låten, men fin är den.


5 saker om mej

hold on , orka inte sova än. Få bli en sån här nu ,inspirerades av maja.

1. Jag tycker om att vara ensam, det är skönt och jag kan vara bara..jag
2. Jag visar ofta en sida som inte bryr sej men egentligen blir det kaos i mig eftersom jag vet att jag egentligen bryr mej alldeles förskräckligt mycket mer än jag någonsin visar.
3. Jag har sjuhelsikes beslutsångest
4. Jag försöker alltid ha låga förhoppningar, det blir inte en lika stor besvikelse om man inte väntar sig så mycket.
5. Det bästa som finns är att anförtro sig om djupa saker till någon man verkligen känner en stor trygghet med.
Dock känner jag inte det där trygga surroundet med många, därför berättar jag bara djupare saker om mig för någon som betyder mycket,som lyssnar och kan öppna sig tillbaka. 


akej blev lite weird saker där men okej

will we always say we tried?

ja går och lägger mej nu är trött som ett as, blev nästan ingen sömn alls inatt.
måsta ta bort sminket först nein danke på de.
Men hey, nu ska jag försöka sova bättre än igår och inte tänka så mycket.
gonatt

maybe it's not that bad


trots att jag knappt visste vad de orden betydde


i'm sorry for everything

orkar inte skriva nåt långt idag , är för ledsen och för trött på allt.
kunde jag göra nåt åt allt skulle jag göra det ,now you know även om de kanske är för sent


please don't cry , it's just for the night

dagen började åtminstone bra med sovmorgon och jag vaknade utvilad och hade till och med extra tid att plugga till no provet vi hade idag, Dock va provet helt cp så man fick mindfuck brainfreeze you name it , så vi få se hur de gick sen. Känns som att de funkade iaf, men man vet ju aldrig. Sen ha vi varit och sett tjejhockeyn , de va fan så spännande så jag och elvira nästan åt upp våra vantar (om vi hade haft nåra vill säga)
Men dom gick inte till final tyvärr. Och nu ha jag spanska plugg, städa och duscha att se fram emot. Ball
ska få de gjort så fort som möjligt sen få vi se vad jag ska göra ikväll..Aja igår följde nadja mej hem och vi gjorde en misslyckad milkshake och försökte plugga sen va jag me linda ett tag  care på den.
 Btw vill jag kissa påvädret ute. Blåsigt och negrigt. Well ska sluta käfta om onödigt skit och gå och göra nån nytta
pussn 


stay in my reality ,
dont go back to the hopeless dreams i had about you





.

men helvette då

kul liv

knows , jag är värdelös på att blogga då jag är hos mamma och ja jag är noggrann med att försöka hålla kvar mina ynka få läsare jag faktist har. Men okej, i helgen gjorde jag inte mke. Vame elvira och david i fredags och med amanda ett tag sen lördan låg ja hemma och va less på livet, igår vare städning i verkstan och idag äre mensvärk som fan och no plugg , ha oxå druckit milkshake och spelat spel me mamma och joel. Tagga livet ffs
Klarade engelska provet fan bra, ett vg är jag stolt över !
Bli att nöta no nu tills jag kan allt sen ska jag sova gott , nej nu kliar de i näsan så jag bli tokig och den bli röd och cp så nu ska jag dra mej , återkommer someday.

btw grattis elviralujao som ha namnsdag ,gratta henne här 




fattar du inte vad du gör av det här ? 
de är inte roligt på nåt sätt, tro fan inte du tycker det heller.


RSS 2.0