see, all i really want is you


Okeeeeej, så tänkte jag se ut ikväll. Fast annat smink och halsband.
Blir kul att klä upp sig lite mer än vanligt för en gångs skull. Sen blire att ha mys med tjejerna hela kvällen. Kommer bli en förjävla fin valborgs tror jag. Inge jävla ränna ute och träffa fulla svin över alla skellefteås gator. Inget sitta och titta på slapp innebandyn på ursviksskolan heller, för den delen. Det blir nog kul. Nu ska jag packa ihop mig och vänta in amana. Ha en bra valborgs!

hit the bathroom zink

Tack som fan, varför gjorde du så? Nej vet du vad, helt plötsligt förstår jag varför det är som det är nuförtiden.

Urlackning att börja inlägget med, dock inte en onödig en. Är så förbannat less på detta. Det är fanimej olidigt.

Äschfan, jag är på bra humör. Jävligt bra humör. Jag är en positiv liten jobbig jävel som sitter och trallar med i alla låtar. Nu ska jag packa ihop mig och klä mig. Ha tagit världens skönaste bad med en extreme josse makeover. Hörs närmare kvällen. Pussar.

cause they will judge us anyway so whatever

veras och idas bilder tror jag

hos amanda

i luleå


hos karro, när vi firade vera som fyllt 17.

 

hos amanda, när alla fixat sig till max för att joina kortet.

(ändå såg jag ut som skit)

ladies, utan er.. vad vore jag då?



huvud, axlar, knä och tå


Kom just hem från en otroligt trevlig kväll hos karro. Blev jag karro vera och lizette som hängde ikväll. Hände inte så mycket men det var riktigt kul. Imorgon är det valborgs, kommer säkert bli mysigt. Är btw väldigt nöjd att jag hittade världens låt vi ha sökt efter i evigheter, sen dinosaurier vandrande på jordens yta. Finally, tjejer jag hittade den!

Nu ska jag verkligen hoppa i säng och titta på en film, är så trött så ögonen faller samman. Imorgon blir det inte många hästkrafter over here, sova ut, dusch, uppfräschning och sen vet jag inte. Blir en soft dag med andra ord. Så vi hörs imorron, puss

drygt

Sammanfattning av min fredag.
Kortdag. Världens roligaste gympalektion. Josse går lös. Stan. Buss till urs. Moppe till stan. Vame bröderna. Slagg.


kasta upp mig högt över molnen

Så trött. Så förbannat, avdankat trött. Mår inte riktigt bra heller som sagt. Ska typ kräla neri soffan och försöka powernapa en stund, eller vadå försöka? Kommer gå helt perfekt att däcka där.

Får btw fet ångest att det är så oplanerat inför valborgs, får också fet ångest att det är så mycket olika viljor. Får fet ångest av att tänka på det, så nu gå jag till soffan och dör ett litet tag istället.


aching for it


Kan vi inte spola tillbaka till den där kvällen? Då allt var så bra fortfarande.
Håller perhaps på att bli sjuk bara för att min tur ju sällan ligger på min sida. Ha så ont i huvudet så jag vet inte vars jag ska ta vägen. Få se om jag orkar med hela skoldagen, men utan vatten blir det ju förjävla jobbigt. Hursomhelst ska jag medge att jag hatar skellefteå, vill bara dra härifrån ett tag. Satan haha orkar inte.

I'm a motherfucking PIMP


Jag är upfuuuuuuuckat trött. Ha svinont i skallen och skulle helst bara vilja krypa ner hemma i soffan med godis och film. Men, det lär ju inte hända. Känner mig lite trasig idag, lite splittrad, lite otagg. Orkar inte bry mig om någon idag haha. Men det kommer nog gå över så fort jag är hemma igen. Ber om ursäkt att jag är så fucking tråkig i bloggen atm också men det må ju vara, vi är upptagna med att röra om.. så ha inte tid för bloggen hela tiden.

Höst 2010


But i say no, no, no

Tjenafan, lär inte bli mycket bilder i inläggen den här veckan, ledsen för det men mammas dator är ju ett toppmongo så jag blogga hellre från min kassa sony ericsson. Hur som helst, igår grilla ursvikarna men det va kallt som fan och jag va sjukt irriterad när jag komme hem innan 12 när jag ville ha en legendarisk sista lovkväll. Nu sitter jag iaf ute och käkar glass på mobacken och sen ska jag umgås med brudsen. Bli ett bra sätt att avrunda lovet på. Vi hörs imorrn.. Skolångesten tar över, fan. Pussar!

So my circle wont ever end

Who doesn't long for someone to hold? Who knows how to love you without being told? Will someone tell me why i'm on my own, if there's a soulmate for everyone.

Little miss bitchy

När hördes vi senast? Torsdag? Anyways, igår hände inte mycket alls men det var trevligt ändå. Jag och vera impuls köpte pommes och krängde det i en rasande fart. Sen snackade vi som vildar i djungeln. Ikväll bli släktdinner sen nåt mys tro jag. Vi hörs, puss!

det blir så jävla mycket av


Hemma igen med nya svarta superfina jeans som passar awe to the some ihop med allt jag äger.

Heading for ett bad nu, typ mina favoritsyssla, sen blir det mat och sen kommer två tjusiga chicks vid namn ida och amanda hit. Det blir jättemys.  Jag är på påsklovigt humör igen haha, screw sommarjobbet för ett tag. Just idag vill jag inte ta tag i det. Aja nu blire hopp i plurret för mig. Ha en bra kväll folk!

put it all on me

Jag i mittbena.. det är in fact väldigt oväntat. Känns ovant, har inte haft så sen jag var nyfyllda 12 år. Jag vet inte, få se om det blir nåt jag fortsätter med eller inte. Vad tror vi?



dance the night away


Hola, krigade mig upp vid 10 och ja, jag är förbannat jävla trött. Men solen skiner och en lång dusch behövdes, ska fixa mig lite(om det går).. Kan meddela att jag provar på mittbena, vilket kan sluta precis hur som helst är jag rädd. sen dra till staden med några pearls för att köpa ett par efterlängtade jeans. Sen ska jag och bror min ut och åka moppe ett tag haha. Ah well, jag ha inget kul att dela med mig av egentligen, livet flyter bara på, så tjarrrråååååå

En längtan så stor

 

 


slaaaaaaaaaaaaaaaaaaaveeeeee

Åh den här jävla dagen har fuckat upp hela mitt fantastiska, påskloviga humör. Allt gå åt helvete. Höll på att bli överkörd av en traktor, fick nå jävla bajs på mina vita skor och till den absoluta höjdpunkten: jag fick kicken ffrån mitt sommarjobb som var garanterat. Tacksamt, nu är det för sent att söka fattiga kommunjobb också. Studiebidraget dras in på sommaren och verkstan stänger några veckor. Jag blir en fattig brud i sommar, fyfan. Får spänningshuvudvärk som fan. Jag vill dö.

drar


Såhär ogosig är jag idag, och amanda, jag lånade din tröja hopaps det är ok!
Nu ska jag iväg och käka glass med elvira och nadja i bersan, va ju inte mycket till sol se jag nu men det får duga ändå. Sen ska jag stressa iväg till stan och köpa ett par jeans och jobba. Bli bra att tjäna lite gage. Vi hörs sen.

poppin'

Bild från weheartit

Hejsantjosan mina vänner, idag har varit en riktigt mysig dag i solen, mer behövs inte sägas. Ikväll kommer joel hem så det blir en hemmakväll, fast vi får se om jag haka på mina girls senare. Ska iaf ta min yellowfellow på en tur till urs och hämta lite stuff om ett litet tag. Blir fint fyfaaan.


.


i just cant find out what it is, all i know is that it's special to me


Idag:
har jag inte gjort ett skit förutom sovit, badat och sett film
Nyss: åt jag middag
Nu: ser jag fett jävla kristen ut(se bild↑)och har jag jättebrist på byxor, men ingen som helst brist på godissug
Snart: ska jag bege mig mot amanda
Sen: ska vi grilla, tro jag, det ryktas om det iaf
Ännu senare: få vi se vad som blir

finally


btw, moppen är igång igen. FYFAAAAAAAAAHHHHN (y)

fly from the inside

Sov rätt kasst inatt. Låg och vred och vände mig som en vilde och kallsvettades, drömde dock inget hemskt eller så vilket vore mer logiskt med tanke på att vi körde anden i glaset igårkväll och brandvarnaren skrek igång så vi sket ner oss. Nej, jag drömde typ bra saker. Vaknade många gånger men kunde lätt hoppa in i drömmen igen och vända den ännu bättre. Sjukt dedär, men jag är ändå utvilad.

Nu ska jag ägna dagen åt att fixelifixa till mig lite sen ryktades det om häng ikväll. Kan bli kul.

jizz

Jag är hungrig. Ha fan dagdrömt hela dagen om juicymat. Satan det är ett under att jag inte är fet som fan.

Taggar myskväll sen gå hem och se en film, och well vi hörs imorron faggots.

now when i say cheating you say sucks

Jag är så gaaaalet trött och awkward. Fan jag orkar inte haha. Ikväll få vi se va som bli av, om man känner att man hakar på eller inte. Nu ska jag styra upp mig själv lite, sen fika med farsgubben, så vi hörs.



fresch

Hej bloggen, kom just upp ur ett välbehövligt bad och nu glider jag i 80 talets hetaste mjukbraller och en urtvättad "våga säga nej till droger och våld tshirt". Har tagit mig tid att raka benen, gjort ansiktsmask, peelat kroppen, peelat läpparna, dränkt mig i bodylotion, plockat ögonbrynen och klippt naglarna. Kände verkligen hur mycket det behövdes för jag va fan inte go tidigare. Känner mi, tja.. så fräsch som går just nu.

Ikväll ikväll ikväll blir det.. inte mycket av. Ska nog bara känna lugnet och mysa hemma med gottis och film.

if you really want more, scream it out louder


Och vad som hände här riktigt kan man ju fråga sig..

Ikväll bli he girlsen för hela slanten. I ursviken denna gång, vilket är väldigt ovanligt. Först häng hos amanda sen bär det av till skogs för lite grillning, vilket jag tror kan bli hur mysigt som helst. Ah, nu blire ombyte och käk sen drar jag och angelica till ursviken. Pussar.

love, or live for the fun parts


something always brings me back to you


U N D E R B A R T

Där kände jag att.......wait for it..wait for it.... nä skoja ba, men där kände jag att jag blev klar med svenskahelvetet. Inskickat och klart nu och idag ha vi betat av engelskaläxa, matteprov, kneg i verkstan osv. Det sista jag ska göra nu är att träna lite muntligt inför imorron på spanskan och packa badkläder, inga probs. Det enda jag ha misslyckats fatalt med idag är träningen som jag inte kände att jag hade tid att fara på, och därmed gjorde jag nicke förbannad för att det va sista dan man kunde hämta ut tvättmedels skiten vi ska sälja. ops, too bad. Och mamam sa när ja satte mig vid köksbordet att jag såg rätt härjad ut. Well.. i bet.

Men vet ni, den här veckan ha fan varit doomed. Men nu ha jag inte mycket kvar och sen är det viva la lov. Fyfan så välförtjänt.


skitdag

Jag är trött som fan idag. Dessutom är torsdagar skitdagar av rang. Men matteprovet är bortgjort och snart gå engelska redovisningen av stapeln också, känns ju pretty nice. Sen blire av att jobba med amanda och sen stressa hem. Vet ej hur jag ska lösa det med träningen ikväll i och med att jag verkligen måste göra klart rapporthelvetet en gång för alla ikväll. Känner att jag måste prioritera skola framför det mesta nu.


tönt


They will call me freedom

Lov. Torsdag och fredag kvar till freedom, det kan jag nog leva med.

 

 

 



hest

jag är ensam hemma. Börjar kännas lite som en vana att vara själv, men i kinda like it.

Ikväll ska jag plugga, plugga, duscha och plugga ännu mer. Ska tugga matte och svenska som om det inte fanns någon morgondag. Känns ju inte helt okej men jag börjar också vänja mig vid att måsta göra saker jag inte har någon lust till. Åt en juicy middag på subway med amanda, hind och filip som sällskap seb kom jag hem och hoppade i ett bad så nu doftar jag gott som fan och har sidenlena ben. wie

fotat

Vi ha fotat lite tapiga vårfoton idag. Orkade inte vända på dom sista på snyggemma. Vrid på skallen istället.





and then i'm like YAY


jag är som en vandrande solstråle nu. Det dåliga humöret jag hade igår på dagen vändes på kvällen när jag och amanda pluggade och jag kom väldigt långt med mina arbeten. Sen satt vi och kunde inte sluta skratta. Och idag, ja då ha det hänt en sak som gör mig astaggad haha fifan, nu är vi på rälsen igen. Eller med andra ord, back on track.

I afton/ ikväll blire dock asjobbigt, ska stanna efter skolan på stödmatten, fixa övningskörningsgrejs, fixa pass, ta ut massa pengar, stressa fan och sen dra på träning. Kommer hem klockan 8 och sen blire dusch och plugg. Kul kväll.


i feel a hate crashing over me

Kan det vara så att jag är så pigg för att jag sov 12 timmar inatt perhaps? Anyways, ska snart ut med karro som jag skrev i förra inlägget. Egentligen kanske jag borde plåga mig med rapporten, men jag vill pausa med nåt som jag mår bra av ett tag. Är på lite bättre humör nu, kom lite längre med rapporten iaf.. så sakta men säkert kanske jag lyckas bli klar till torsdag. Blir nog en pluggjävla vecka eftersom jag vägrar sitta med ett berg av ångestladdat plugg under lovet. Nej då ska jag leva livet, glida med på ett bananskal och inte bry mig ett skit om sånt som jag tycker är jobbigt just nu. Fan lovet komemr verkligen, verkligen lägligt. För just nu ha jag bara ont överallt, min själ är uttröttad till max av alla påfrestningar. Det är helt enkelt förjävligt just nu...


död


Jag är pigg, men på dåligt humör. Är så förbannad på allt plugg så jag kan dö. Nu ska jag stressa vidare med arbetet, packa ihop mig till imorron, läsa samhällsen och göra spanskan, locka håret och sen bege mig ut med karro och typ amanda förhoppningsvis. Jag är dödsdömd, på allvar.


you're fuckedup and we hate u

 

Jag är typ sur och trött. Ha suttit och jobbat med rapporten länge, har ont i magen och kom isäng jävligt sent eftersom amanda zacke och hind slaggade över. Men anyways, ikväll ska jag för första gången på typ en evighet fara ut med ursvikarna och grilla. Ja he va ju int igår. Ska gå och byta om till nåt oömt och sminka mig lite så jag är fit for fight att ge mig ut till skogs. Vi hörs


häng @josses house


Öhh.. varför är jag så fucking mjölkig? Känn mig ju brun här som halvfinne med en sorts tysk rosa laxbränna bredvid 2 med arabiskt blod.. int kul. Sitter med amanda och hind @my house. Vi sitter bara och pratar och sen tro jag några ynglingar kommer hit och ser pirates med oss. Annars få vi väll kolla själva och kränga chirre och glass. Funka det också. Hörs imorron eller senare. Kram


GOING INSANE

Saker jag är förbannat less på nu:

-att bita på tummarna så dom blir alldeles såriga och äckliga
-sura jävlar på bussen som puttas
-att gå skola
-att det alltid känns som att jag går runt och väntar på ingenting
-att stressa, hela dan varje dag
-att MÅSTA göra saker man fan inte vill
-att ha kort mongo hår som vägrar växa
-att lyssna på folk som tror de vet nåt
-all musik jag har på spotify
-att vilja så mycket men bara kunna åstadkomma en bråkdel av det
-att höra på onödigt tjat
-att jag är hungrig och godissugen
-att aldrig kunna känna mig helt avslappnad
-att alla dagar ser exakt likadana ut

Fyfan, nu är jag trött på det här. Världen, snälla, låt mig bara va.


i can see it all so crystal clear

Alltså what uuuup me världen idag. Det verkar hända något för alla.. utom för mig. Vilket utstött litet mongo jag känner mig som haha. Nä jag fattar inte, varför står det alltid så jävla stilla för mig? Står och stampar på samma jävla ruta, går framåt men kommer ingenstans. Värt liv, fy och fan. Och om ni mot förmodan inte märkt det redan, så kan jag säga att jag är negativ gånger 1000 idag.

i know you can hear me, i know you can feel me

Jag vill bara ha helg nu. Veckorna ta ju bannemig aldrig slut.

Jag är så in i dödens trött. Vill typ gå i ide en månad eller så tills rhodos. Inte för att det är för jobbigt att leva just nu, nej. Mer bara för att jag är så trött och för att det inte händer speciellt mycket nowadays. Aja imorron blire lan. puss och kram.

bodaborg


en fräsch kväll tidigt i vintras, usch ja mej

Efter ca 5 timmar på bodaborg klarade jag och mitt järngäng 13 banor av 14. Svetten lackade, vårt uttryck ''ah fyfaan'' kom till användning mer än hälsosamt och vi har blåmärken överallt. Det va en förjävla bra dag iaf. Ha haft så himla kul. Sen fick ju musklerna världens omgång, speciellt eftersom jag och amanda avrundade med att gå hem till moröhöjden efteråt.

Just nu sitter jag i nallebrallor, fultröja och tjocksockar. Har jätteont i magen och är så ful så jag vågar knappt titta mig i spegeln. Tro jag ska tvätta bort det lilla smink jag har kvar, hacka upp en ananas och sen ligga och vila framför en film ett tag. Sen blir det plugg och träning.

MATA MIG

Pappa lagar gourmet middag. Jag är skitglad, med andra ord. Maten är snart klar och det är verkligen i grevens tid eftersom min mage skriker som en vild kannibal. Sitter typ och dreglar ner på min egen tröja av lukterna. Blir välmarinerad filé, ris och till det, stekt majs och bambuskott. Som grädden på moset har han hackat upp ananas på ett fat och dekorerat våra tallrikar med gurka och tomat. Funderar på att överfalla honom med en kram, för detta lär ju ska vara höjden av lycka, eller himmelriket på jorden, pappas lyxkäk!

let's cross the line


Röd, redface, kapten röd, tomat, brandbil, jordgubbe

Haha finns sjukt många benämningar på att bli generad insåg jag just. Men nu ha jag generats nog för idag känner jag. Denna gång var det Zackes förtjänst, det värsta va att han fick till en sån förjävla fin en haha. Han gjorde sig lite förtjänt av creds tror jag. Kan fan inte finnas någon redness kvar i mig nu. Kulkul, anyways ikväll blir det tjejerna. Hur mys som helst!

Nu är jag ful och förjävlig. Blir av att hoppa i duschen och tvätta bort sminket tro jag, redo för en fulkväll. Ah vi hörs väll perhaps imorron. Så bye

pictures

Satt och kollade igenom lite kamerabilder från 2009/2010,
ni har sett dem förr men då blir det en gojävla repris då.


en bild från den helt vilda fjortisperioden, 8an


en bild från när jag alltid kände mig ful, med all rätt haha.


en bild jag tyckte blev väldigt lyckad


en bild från 2009


en bild från 2010 (ser yngst ut här, vars är logiken?)




and i will not ever say goodnight

Precis så tänker jag nu. Jag är trött och förjävlig men sova ska jag göra i kistan. Anyways, for och jobbade efter skolan sen följde jag några girls så dem fick sola sina mjölkiga kroppar. Nej skämt åsido, jag är den blekaste i gänget så vem är jag att kalla dem mjölkisar? Nu ska jag packa sen få vi se om jag ska till urs or not innan kvällens bravader (lan) kan dra igång, lär nog bli en sleepy josse man få handskas med ikväll, men sova, det gör jag inte förrän jag är död.

 


YOU FLIPPED MY WORLD UPSIDE DOWN

sorry about that.


can't keep my hands of the cookiejar

Hej. Såhär så jag ut på stan i lördags.

Och detta halsband på 75% rea vandrade jag nöjd hem med från glitter.
Har nog aldrig köpt nå smycke jag bara kan ha när jag ska klä upp mig, känns förjäkla guuutt.

KEWL

Ikväll

Vill jag:
ta ett bad, vame peps, sova, leva livet
Vill jag inte: frysa, plugga, städa, träna, ha tråkigt

yummie

Btw såg just klart hundtricket för typ 736473 gången. Alltså alexander dregel skarsgård. Fyfan så jävla snygg han är i den filmen. Helt galet.

carelordfuckkeer


Tror ändå detta kan bli en okej vecka. Igår såg vi film, det va kul. Sen på onsdag ska ida, sara och amanda slagga hos mig och på torsdag blir det bodaborg hela dagen. Sen, ja då är det ju plötsligt helg igen. Och då ryktas det om pirates of the caribbean lan. Kul kul.

Idag är jag trött. Som väntat. Från det jag skrev ovan kan man tro att jag är rätt positiv idag men.. nej så är inte fallet. Ha bara städning, plugg och träning framför mig ikväll. Dör lite av tanken. Fan va kul. Jippie.


lay beside me, under wicked sky


Nej, jag kan verkligen inte sova. Sitter och lyssnar på metallicas bästa låtar. Bli mycket av att se hundtricket tills ögonen faller samman, blir perfekt. Nightytighty

Could you be there? cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?

YOU'RE THE ONLY ONE WHO EVER DROVE ME CRAZY

 



what did we do before we met you?


Satt ute och mindes en viss kväll med amanda efter skolan. Vilken förjävla fin en haha, helt underbart.

Ska snart käka sen försöka plugga lite tror jag. Efter det få vi bannemej se vad som blir, om det blir nåt ens. Någon som vill bjuda på en oväntad hilarious kväll, kanske?

josse_grov_arm


1,2,3 ett homo och min bre.


press delete button to erase


Jag vet inte riktigt vad det är, jag är bara så utpumpad. Känner mig på fuck you humör. Är så trött igen. Skulle kunna möblera om tangentbordet med mitt ansikte nu haha. Vill att nåt ska hända, behöver händelser. Hoppas fan på en vecka med lite liv nu. Förra veckan var för död. Nu ska jag se film, och imorron är det skola.. usch.
Kramar

babes

Nämen ladies, den här kvällen kommer ni väl ihåg? LET'S ROCK IT AGAIN






♥♥♥


btw

förresten, det är lite svårt att nå mig under denna dag. Ha nån skickat nåt sms är det useless för mobilen dog igår och jag glömde pinkoden hos mamma, hähä börjar undra över hur satans otur jag ha hela tiden. Men ska hämta den ikväll så, chillouta till dess.

can't stop my shine

smått sugen på sommar

so come on

Gårkvällen spenderades med karro och hind. Det var trevligt.

Ikväll ha jag fett galet mycket plugg som måste tas hand om.. det är typ så, fredag finns det mest att göra, på lördagen chilla man med nån film och på söndagen tar man tag i plugget. Eller snarare, man måste. Heavy shit dedär alltså. Aja, måste skynda mig så jag och pappa kan dra på solbacken snart. baj

cheesy clichés


 

haha vilka minnen alltså, vilka jäkla minnen. 8an. vår/sommar. josse, elvira, rebecca.

 


god damn, you're beautiful

Ibland har ursviken sina underbara kvällar. Här är två från i somras. Ena från hällorna, andra från kanot. Detta mina vänner, får mig att minnas så mycket.


fotade av moi, med min tattiga kamera.


love, until the sky catches fire

 

gittar till storstan med amandaboy. hörs

 


new day, but where's the possibilities?

I'm tired.
I'm tired.
I'm tired.
I've tried...


Jag är så trött och slapp. Orkar inte gå upp, så ligger nu med pappas laptop och käkar chirre under täcket. Känns inte helt fel, men inser att detta inte håller i längden. Funderar på att hoppa i ett bad sen dra mig ner på schtaen och köpa ett par jeans så jag blir lite klad. Ikväll ha jag inte en susning om vad som blir, men nåt ryktas det om. Brudar, hör av er. Blir inge av att sitta på röven och ruttna ikväll right?

Gårkvällen spenderades hos ida i myckle med massa girls. Vi åt en näst intill oätlig middag, sjöng singstar, myspratade och som vanligt avslutas snacket med nåt spårat. Det var jättetrevligt, tack ♥


RSS 2.0