Du kommer att få leta

Svar på hinds kommentar: hahah shit, hade en omedveten j-dag! (du vet vad j står för haha)

Nu är jag hos mamma, vi har beställt pizza och käkat dem direkt från kartongen medans vi triggat varandra till max på något helt omöjligt. Skyller på henne, yes i do. Nu ska jag över till amanda, sen buss mot stan. Ha en bra kväll!

Dare


Ikväll har jag övningskört för första gången. Fick motorstopp 2 gånger men annars sladdade jag runt (på ettans växel) utan större problem. Blir att fara ut imorgon också. Känns faktiskt helt sjukt att sitta bakom ratten. Nu är jag helt slut, ska dra mig mot sängen och sova en lång natt. Nighty.

Var är du ikväll?



And i'm electric

Ångest. Ångeeeeest. Skolan.. kill me, slowly.
Det absolut sjukaste är att jag hellre vill stiga upp och packa mig iväg till förbannade kågesågen. Där vinner jag iaf pengar på att vara. I skolan får man? Ja kunskap. Och kunskap är pengar. Men det känns ändå fett mycket jobbigare av nån anledning. Känner sjukaste hatkärleken man kan känna till det som var mitt sommarjobb. Kommer verkligen sakna:
- alla klagomål
- att slita jävel i spöregn
- arbetsledaren förbannade upprepningar
- lunchnaparna
- napen under containern
- de jag jobbade med
- jens oändliga tjat om volvo
- att skratta så tårarna sprutade när vi städade fikarummet och fann mycket otrevliga saker
- att mobba erik
- att slippa fixa sig
- att känna musklerna krampa efter en heldags släpande av virke

- att hoppa på trucken eller traktorn och åka runt området hehe
Nä detta är sjukt, inte fan trodde jag att jag skulle sakna dedär. Men well, har inte tid att sitta och älta. Måste sluta med detta och börja sova typ NU.

Umeå


Hind på bussen hem observera what the fuck benen
Idag har pengar flygit sin kos. Kom hem från umeå med mycket nytt och fint. Hittade äntligen precis rätt i läppstiftdjungeln och haffade ett varmt hallonrosa. Det har även käkats twice på ronald mcdonalds crib. Har varit en riktigt bra dag innehållande mycket skratt.

Nu ska jag göra mig i ordning mentalt för skolan.. Eller nä, måste förbereda min utsida också eftersom det är nåt fel på mitt ansikte idag. Fattar inte. Det är rödflammigt, knöligt, sneda ögon osv. Nämen bäst jag sätter igång, annars får jag se ut såhär imorron också och nein danke.

Och jag bara saknar dig, jag saknar dig.

Blev plötsligt innerligt trött på allt. Är helt exhausted. Busshemsidan fuckar ihop allt, har pimples överallt i ansiktet, är trött och hungrig. Flännigare kiddo får man söka efter. Inte ens ume känns lockande imorron, fick dödsångest för skolan nu också. Kul

Vilken färg har själen?


slappppp

Idag ligger jag slapp och ser tv. Kommer inte göra mycket annat heller. Ikväll blir det nog nån form av spa? Ska smsa laget runt och se vad som sägs. Annars dealar jag med det själv här hemma. Och imorron åker vi tidigt till umeå för att shoppa. Ska komma hem med fulla kassar, nämen iallafall sånt jag känner att jag behöver. Jo just det, garderoben ska rensas idag. Ha för mycket skit som ska bort.

I already miss you quite terribly


Vännen


When you criticize with your pretty eyes.

Är tröööööött. Och jag funderar mer än vad min hjärna tål. Shit jag orkar inte det. För sjukt alltihop. Ska ta ett bad nu och sen blir det att kolla på film och mysa. Blir en skön jävla lördag, och imorron vankas spa och på måndag blir det umeå.

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

Är med amanda och karro. Sitter och pratar livet och lyssnar på, hör och häpna, håkan hellström. Vad säger du nu maja?! Vet inte riktigt vad jag tycker om detta, stenälskar det inte. Långt ifrån. Äsch, strunt samma.

Ska sova i tid ikväll, fast först ligga och sträckläsa Stephen King boken jag hittade hemma. Känner mig gammal, har ont överallt, är trött hela tiden. Vill typ inte göra nåt annat än ligga hemma i soffan om kvällarna efter en heldags hardwork. Och snart börjar skolan, faaaaaaaaen.

Smells like a memory


Hejsan. Idag var jag på benen klockan 10 för att fixa mig lite, ska mot staden inom kort. Blir att ta en fika med min faster som jag inte träffat på hela sommaren. Kommer bli jättetrevligt och jag kan redan nu känna lukten av kladdkaka och chailatte. Vi hörs senare ikväll, tror jag. Puss&kram

Kommentarsvar

Svar på ROBIN HOODS kommentar om hur länge jag bloggat här: Jag råkar veta, av kommentaren att döma, att du bara vill ha fler läsare och därför terroriserar andra bloggar med sådana onödiga frågor och hoppas på svar i din egen blogg. Statistikjägare, du skulle inte behöva anstränga dig så om din blogg var bra. Observera onödiga frågor, eftersom du bara kan kolla arkivet hur länge jag hållit på med den här fattiga bloggen. Now you know:)

We know how to use it.

+ hind och ida.


Girls, girls, girls.

Nu har jag ätit gott och sett fotboll med mina pearls. FF vann med 3-1. Tycker det var roligt att det var så mycket folk. Sedan tog jag, ida(dalle), vera(veron), hind(hasse), karro(korken) och amanda(abbe) en promenad hem till mig och nu vankas myskväll med chirres och tjejsnack. Är på jättebra humör och mår hur bra som helst. Pause this moment.

There’s got to be a reason. And we know the reason why.


Helg igen. Sweet. Ikväll blir det att dra och se fotboll och mingla som allt annat coolt folk i skellefteå gör. Skoja. Måste göra mig klar för att dra mig bortåt nu.

Damn regrets


Fan vad jag ångrar. Förlåt mig, för att jag var blind.


Gotta get down on friday


arkivbild jao
Skönt att jobba sista dagen imorron sen helg. Veckan ha trots alla gått rätt fort. Idag bar vi några ton brädor fram och tillbaka så känns förfan som att jag har ryggskott av rang nu. Men tur fan att jag och therese är bra på att peppa varandra för helg, dag ut och dag in.

Well, nu ha jag tagit ett bad och håller på att packa. Imorron efter jobbet blire snabba puckar hem in i duschen och sen hoppa på moppen för att rulla till korken. Kommer bli en supermys kväll imorron.

Höst


Höst.
Det är precis vad det känns som ute nu. Går som runt och småfryser hela tiden. Men jag gillar hösten, och det har jag gjort ända sedan hösten 09. Nu längtar jag bara tills jag jobbat färdigt och kan ge mig ut efter höstkläder. Ska försöka locka med mina brudar till umeå för sista minuten shopping dagen innan skolan börjar, för lördag och söndag kommer fan bestå av spa size gigantiskt. Kommer behövas efter dessa jobbveckor.

I höst känner jag för:
långt, varmt chokladbrunt hår
boots
mörka jeans
stora stickade halsdukar
varma ögonskuggor i typ brunt, mörkare beige, champagne eller rostrött/orangerött.
hallronröda läppar
och a whole lot more.. drömmer mig iväg.

Där kärlek och hat går hand i hand.


Ber om ursäkt världen.

Är sinnessjukt slut. Ha stått och sopat hela jäkla dagen i det piskande spöregnet och blåsten från hell. Var dyngsur när jag kom hem, även humöret kunde räknas in där. Så hoppade direkt ner i ett varmt bad med en bok och efter det krängde jag världens godaste thaikäk. Nu väntar:
-ta en tripp på ica och inhandla nå gottis
-tanka en mysig film
-krypa i säng med godis och film iklädd tofflor och sovtröja.

-sova!
Damn, i deserve it. Och med detta ber jag om ursäkt världen för att jag är rätt utloggad de veckor jag jobbar. Och skriver så förbannat tråkigt nuförtiden. Well, måndagen avklarad, 4 dagar kvar. Jag längtar redan till helgen... Kisses

Slacker

Har spelat basket med pappa och joel. Jag lekte dom. Vilket storhetsvansinne haha. Oh well, den här dagen kommer inte innehålla många knop. Ska bara ligga och spela tvspel och se film. Vad bryr jag mig om att en söndag flyter iväg på slappa aktiviteter?

Imorron är det back to reality och jobba. Men det känns inte så farligt ändå, det är ju så pissigt väder så kan might as well spendera dessa dagar på att dra in lite pengar. Nu ska jag dra mig mot tvn, smell ya later.

Sometimes being alone is the sweetest thing in the world.


Blev en trevlig kväll hemma hos abbe. Musik, prat, bullar och killbesök av zacke, mozarellasticks-erik och thailarsa haha. Sen tog jag och karro en promenad hem till mig. Nu ska jag lägga mig och titta på film sen sova. Fast jag vet inte, hör pappa och joel sitta och spåna i planer att gå ut och grilla några korvar och kirra lite pommes samt kolla på en film.. Ja, deras planer är oändliga efter lite bertz intag. Få se om jag hakar på dessa planer.

hehehehe


Veras fina bild, ignorera mongot i ena hörnet!
Hemkommen från stugan nu. Det var sjukt mysigt.
Ikväll blir det att gå och käka pizza med joel och sen dra och vara med favoriterna hos amanda. Ska släpa dit mitt twisterspel, detta kommer sluta förbannat kul. Men först msåte jag dra och lämna igen den försenade filmjäveln, döööö. Gotta run. Hörs sen.

With a crash, with a boom, with a bang


Du är så fin(och mycket brunare än vad jag någonsin kommer bli..) min vän♥
Well drar till denna ladys stuga om en liten stund. Kommer bli hejdundrande bra och vi hörs imorron eller på söndag!

Så snurra min jord igen

Helg. Heeeelg. HELG FÖR I HELVETE. Hur underbart?
Efter en riktigt plågsam vecka på sågen har jag nu helg, är slut, har så ont i fötterna och ryggen att jag inte vet vars jag ska ta vägen. Har feta blåmärken överallt och skrapsår över hela armarna. Och psyket är verkligen inte helt stabilt. Men, och då ett mycket stort men, jag lever. Och jag känner hur mitt bankkonto sväller sig fett. Det är värt det.

Idag
har jag jobbat på hyvleriet hela dagen och även konkat brädor och åkt traktor haha. Vilket lantis jobb det låter som. Men jag gillar hur det låter!

Ikväll mina vänner åker jag till idas stuga med ida, hind och amanda. Blir mys, grillning, bad och chirre. Som sagt, HELG


RSS 2.0