Angående BANDIT

Nu ska jag vara riktigt godhjärtad och som många andra varna er för en fyrverkeripjäs som heter BANDIT. Den har en felmonterad stubin och smäller så fort den antänds. Ha du köpt en sådan är det bara att lämna igen den och få pengarna tillbaka. Källa: tillverkaren SVEAs hemsida(googla svea fyrverkerier). Vi vill ju inte ha massa dödsfall att inleda året med!

En av julklapparna


Känns mighty fine det här!

Utvärdering av 2011 (snattade av Elvira)

Har 2011 varit bra? Väldigt varierande, på senaste tiden, ja.

Höll du några av dina nyårs löften? Haha nej.

Tror du 2012 kommer bli lika bra? Förhoppningsvis mycket, mycket bättre.

Har du förlorat någon kompis detta år? Skulle man säkert kunna säga.

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och annat tjafs.

Finns det någonting du ångrar med 2011? Alla chanser jag inte tog (som vanligt).

Blev du kär i år? Nej, crushade väl, men kär? Nja.

De bästa nya människorna du träffade? Öh vet inte.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Körde bil, åkte till stockholm och såg in flames och en hel radda annat.
Dog någon som stod dig nära?
Nej.
Vilka länder besökte du?
Grekland.
Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Lots of stuff, nämen, massa saker verkligen.
Vad var din största framgång 2011?
MVG i psykologi skulle jag tro.
Fick du sparken under 2011? Naj.

Största misstaget? Hemlis för er, tyvärr.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk, ja, skadat mig? Njae inte annat än småsår och bruices.
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, verkligen.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Väldigt svårt att säga, gladare tror jag faktiskt.
Hur tillbringade du julen? Först hos pappa sedan hos mamma med julmys.

Favoritprogram på TV? Naaathing.
Favorit serie? Pretty little liars.
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Hahaha så kanske man kan se det!

Bästa boken du läste i år? Sankta psyko kanske, eller hungerspelen trilogin.
Största musikaliska upptäckten? Vet fan inte alltså, in flames var ju med mig förra året också så.. Men kanske LMFAO.s partymusik skulle kunna ta sig in här.
Något du önskade dig och fick? Fick typ allt jag ville ha.
Något du önskade dig men inte fick? Inget smyckesskrin för min del, hade behövt det dock.
Årets bästa film? Tricky one.. Sista Harry Potter filmen står högt iallafall!
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Öh.. hängde hemma tror jag. Träffade Abbe, Zacke och Karro.
Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre? Hell yeah.
Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Först helt kaotisk sedan bättre. Ser ut som alla andra typ.
Vad fick dig att må bra? Mina vänner, stockholm, grekland, in flames, julklappar osv hähä.

Set it on fire








Tröttnar aldrig på att titta på fyrverkeribilder, sen taggar jag nytt år. 2011 har varat lite för länge.
Sen ifall jag inte hinner blogga imorron eftersom vi har sjukt mycket att stå i så säger jag gott nytt år till er jag tycker om men inte kommer träffa imorgon nu, ni som inte är säkra på om jag gör det behöver inte ta år er. Så here it goes: GOTT NYTT ÅR!!!

Walking


Är nu hemkommen efter en powerwalk. Jag och abbe gick och virrade runt på moröbacke och pratade lite nyårs och annat kul under tiden. Kändes faktiskt riktigt kul och bra att promenera ikväll! Brukar annars hata att vara ute och gå, men vi gjorde det till något bra. Ska försöka styra ihop det så vi har iallafall en kväll i veckan då vi är ute och går. Perfekt fan!

Take me away, I'm tired of everyone here

Förbannad. Kan jag inte bara få bli lämnad ifred?

Cause you always win


Inte sådär supertagg på att julen är över. Men hursomhelst, cha bloggen. Idag har jag inte gjort mycket alls, gjort en nyttig frukost, sovit länge, tömt diskmaskinen, spelat tv spel och dammsugat. Snart ska vi äta middag och det är bra för jag är jättehungrig, sedan ska jag se om jag får med mig amanda att gå en långpromenad runt moröbacke. Är ju dock lite halkigt så kan bli spännande att se hur det går att vandra i rask takt!

Nu ska jag tanka en film och sedan duka. Fan är ju rätt duktig idag.

Tja


Fick fan snoppnäsa på bilden... Hej. Vgd kompizar? Ja sitt ba å chillah. De e najz. Nej jag skojar bara. Sitter hos abbe med henne hind, karro och madde. Vet fan inte vad som vaknas ikväll men förhoppningsvis hittar vi nå kueeel. Hörs sen.

I'm not even trying

Ja well, god jul i efterskott. Fick typ allt jag önskade mig och är sjukt nöjd. Tog lite bilder igår, men ni får bilder på julklapparna osv senare. Har ingen orka att lägga in dem nu eftersom jag dragit på mig världens förkylning och inte orkar sitta här. Om ett tag kommer typ amanda och zacke också så vorde duscha så de slipper hägna med ett äckel av rang ikv. Hörs imorron efter jag har varit och köttat på rean!

Dan före dopparedan

Blir väldigt tråkiga inlägg då jag bara mobilbloggar ser jag. Men ska skärpa mig efter jul. Lovar iallafall att inte byta till tatt-tumblr! Nu sitter jag iallafall hos pappa och gör allt för att tvinga fram lite julstämning. Vi äter pepparkakor, skumtomtar, knäck och russin. Vi dricker glögg och julmust och ha tänt alla ljus. Vi skakar alla paketen under granen och lyssnar på julskiva. Jag slår in paket, äter den 23 chokladbiten i min kalender och stoppar nejlikor i apelsiner. Men julstämningen vill inte riktigt infinna sig. Få hoppas den dyker upp lite ikväll på uppesittarkvällen få det vankas julbord, julklappsspel och sånt. Senare ikväll ska vi kanske snickra ihop ett pepparkakshus och redan ska jag ut och åka madrass hoppas jag haha. Ja imorgon är det julafton och det känns helt sjukt. Men jag ser framemot det!

powerdrink

Jag vägrar bli sjuk till jul men jag ha sinnes ont i halsen så ha gjort mig en powerdrink gjord av kokat vatten, apelsinjuice, honung och pressad mandarin. Hört att c-vitamin ska vara kung. Dock smakar det inte lika nice men what to do. Ont ska med ont fördrivas!

Inte gooooo

Goddag mongon. Eller det är väl fan vi som är mongon. Denna bilden kan vara en av de mest osmickrande som finns på oss tillsammans Vet fan inte vad abbes kamera gör med ens ansikte. Ser jag ut så? Isåfall är jag way mycket fulare än jag alltid trott. Fuck. Sitter iaf just nu och hänger hos abbe med henne hind och bönan. Snart ska vi iväg mot karro i bersan. Få se vad kvällen kommer erbjuda. Hade.

Onsdag

Ha spenderat hela den här dagen i soffan. Ha käkat god lunch, sovit så länge jag ville, sett program jag vill se, njutit av julgranen. Ja jag ha i princip gjort alla tråkiga latsaker jag längtat så förbannat efter, och det känns fan underbart!!

Jag undrar fortfarande vars du är

Ligger utslagen i soffan. Ha inget mer plugg för detta år thank god. Därför ha jag tid med sånt här. Därför vilar jag upp mig nu äntligen. Därför orkar jag inte göra ett piss som är det minsta jobbigt längre. Nu måste jag tyvärr duscha och städa mitt rum. Känns inte så jävla kul men efter denna dag är det lugnt och skönt framöver. Äntligen.

Du är inte trasig, du behöver inte fixas.



Bus


Eller förresten.. Ska smyga in i tvrummet och skaka på mina paket under granen före jag sover. Sedan ska jag sitta där en stund och njuta av vår fina gran och förgäves gissa vad paketen innehåller (pappa slår alltid in så man inte fattar nåt). Haha varför blev jag typ både nervös och ivrig av att skriva det där? Nu smyger jag iväg. Hoj.

Natti


Jaha, vad kan vi sammanfatta av dessa två bilder?
1. Jag tror att den där posen går hem(det gör den inte)så kör den hela tiden.
2. Jag är väldigt, väldigt tanned. Ser ni brännan på armarna?
3. Ni får en sneakpeak på a thing i bakgrunden. Kan ej säga vad det är men ni ska få en ledtråd, den är svart:)
4. Jag är ganska så fin.
Okej så jävla jobbig, dryg och ironisk jag är nu. Ligger något av det i alla punkter. Ska fan sluta och gå och lägga mig. Godnatt.

We are the insane as we ignore the mirror's truth.


Detta är en av mina absoluta favoritlåtar av In flames. Och jag minns att jag för länge sen hade hört att de spelat in en musikvideo till nån av sina låtar från albumet A sense of purpose i Skellefteå. Man blir ju förfan brännstolt att de valde att spela in den här jävla underbara låten i lilla skitursviken, på scarins. Okej ser nu att jag suttit och googlat och kikat på In flames videos i en timma och 20 minuter nu, och jag borde gå och duscha. Oops tiden går fort när man har roligt.

Cause it's only for the weak.



Jul
Jag älskar verkligen julen. Stressig är den, ja förbanne mig. Men jag tycker väldigt mycket om den här högtiden iallafall. Speciellt att släpa fram allt julpynt och köpa julklappar. Och knäck, och kanskerade äpplen, och pepparkakor, och glögg, och nötter, och...

Tatueringar
Så jävulskt snyggt. Och en egen är på g kan jag lova er. Står mellan 3 olika texter, men vilken det blir får väl jag veta inom en snar framtid. Och resten av världen får inte veta förrän den är gjord.

In flames
Tål att hissas alla dagar. Att se dem live var, ja hur fan ska jag beskriva det för att vara riktigt rättvis? Jag kan inte det. För det var en miljon gånger bättre än fantastiskt, och vars hamnar man då? Jag vet inte, men det behöver jag inte veta heller. Jag undrar vad fan mitt liv handlade om innan jag hittade dem?





Skellefteås lokalbussar

Hatar verkligen bussar. De är oberäkneliga, de kommer sent och för tidigt, de krånglar med busskort och pengar, busschaufförerna glömmer stanna trots att man pligat, plingan funkar inte, dörrarna går ej att stänga, sura chaufförer, ibland kommer ingen buss alls, ibland plockar de inte upp en överhuvudtaget. Har inte mycket bra att säga om bussar. Hände några gånger per månad att de bara åker förbi mig och lämnar mig åt mitt öde.

Skolan innan jul
Eller ja vad tusan, skulel kunan dissa den året runt. Men den är absolut värst innan lov då man ska få en miljon inlämningsuppgifter, massa redovisningar, prov och läxor för att hinna allt. Snälla nån hur fan resoneras det? Det är skolans fel att man inte får någon jävla julstämning på grund av detta. Jag är trött dygnet runt och betar man av en sak har jag bara andra saker att stressgöra senare. Känns rätt tröstlöst. Och det värsta av allt, vi får jullov den 22 december. Vad liknar det? Man vill ju hinna mysa hemma några dagar innan jul och bara varva ner. Shit jävla diktatorer.

"Nej jag kan inte ha en sån här, för min kompis har redan köpt en sån"

Tja jag antar att jag kommer säga emot mig sälv nåt jävulskt här, eftersom även jag blir less när man måste klä sig precis likadant som ens kompisar. Men det är ändå sjukt att man ska hålla på sådär, fan vill man gärna ha tröjan eller vad det nu gäller är det väl bara att köpa den. Man kan inte hålla på och ha "ensamrätt" på en tröja för att man köpt den först, skärp er, skärp mig. Vi bor i jävla skellefteå och här kommer alla ändå se likadana ut in the end(såvida man inte hinner flytta från skiten innan det är för sent)så lika bra att hjälpa naturen på traven yeahyeah.


Wont get us sober

Tja. Nu är jag på bättre humör för jag har ätit och jobbat och har inte speciellt mycket jobbigt kvar framför mig. Därför passar jag på att titta på bilder och dunka lite slipknot så högt pappa tillåter. Njuter en stund i helvetet.

Jo de röda plastmuggarna fick följa med även till stockholm.
Här är då jag, fin som få, med den välkända muggen.

Och här kommer elvira, den andra skönheten som hellre var kompiz med kameran än muggen.

....................

Åh, jag längtar till nyårs. Att få vara finklädd och sminka, smörja in och fixa sig till fulländning. Tror det kommer bli en jättebra kväll och som amanda skrev i sin blogg, det ser allt ljusare ut för oss. Planerna låter mighty fine i mina öron och jag får vara med kalaspinglorna jag älskar. Sen är det ju snart jul och på lördag är det julfest på klubben. Jag älskar den här tiden på året och jag ser framemot både jul och nyår.

Dock finns det så många saker som "grämer mig" och jag vill bara skaka av mig allt för att kunna slappna av och njuta. Bara glida med i livet och liksom vara den jag vill vara, den jag vet att jag är egentligen bakom all feghet. För fyfan vad fegheten har satt käppar i hjulet för mig. Gud vad jag har förstört en hel massa saker för mig själv. Är sinnessjuk less på det och jag vet att jag måste sluta vara så jävla fjantig men kan ändå inte skärpa mig. Herregud kan man kanske duscha bort alla dessa jobbiga saker och få dem att försvinna ner i avloppet med all annan skit? En enkel sak värd att testa känner jag. Bry orkar inte, är så trött.

Nyårsklänning

Bild från klassfesten (julia nilssons). Öh varför sa ingen att mitt hår såg ut så haha..?
Nyss hemkommen från stan. Förstår inte att jag vågade mig dit. Jag har fett hår, har cpgalen breakout i pannan, kladdigt smink efter gympan osv. Men, det gjorde jag. Gick en kortis med vera och träffade zackman eftersom han behövde hjälp med ett mycket svårt val. Sedan trippade vi bara snabbt förbi bikbok och guess what? Jag kommer hem och är en nyårsklänning rikare. Är inte så jävla brydd om andra har en likadan eftersom jag kommer vara snyggast i den. Ha, man kan ju hoppas iallafall!

Nu ska jag plugga lite, sen fara till verkstan och jobba. Efter det blir det en långjävla dusch. Som avslut på detta inlägg tänker jag fråga, varför i helvete har man fuldagar när man minst av allt vill ha dem? Oh den kommer jag aldrig få svar på för att det bara är så. Kul.

Död, klubbad, trött, uh



Svar på marremarrängs kommentar: thanks girl!!

Nu.är.psykologin.klaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. Nej det är den inte, ville bara känna hur det känns att skriva den där härliga meningen. Men den är inte så långt ifrån klar, ska jämföra med ett ynka litet perspektiv till och skriva nån rad vad jag själv tror och tänker om depressioner. Piece of cake..eller? Ja förhoppningsvis. Är fett less nu eftersom jag skrivit sedan halv 4 idag. Ska pausa för att ta ett bad nu innan min skalle sprängs.


Go to hell

Okej.. nu är spanskaredovisningen gjord. Har egentligen bara psykologin och svenskabokredovisningen kvar somkänns asjobbigt. Ska ta tag i psykologin nu, fan detta kommer gå åt pipan.

Tugga plugg

Okej krönikan klar, psykologin to go.. Fast utan papper till det bli det jävligt svårt att veta vad jag ska skriva. Satan, när jag väl lyckas öppna dokumentet så kan jag ändå inte skriva den. Blir nog hetsskrivning imorrn ändå, direkt från när jag slutar tills jag ska gå och lägga mig. Men det är något av ett signum för mig, så jag kan nog tackla det rätt bra.

Få ta tag i svenska stödorden istället. De blir nice. Nej.

!!!!!!!!!!!!!

Stryk det jag skrev i förra inlägget. Både krönikan och psykologiuppsatsen som jag skickat till min mail från skolan för att kunna skriva hemma går inte att öppna alls. Kul, då får jag skriva av dem båda två på vanligt papper imorgon på skolan och sen ta hem dem och hetsskriva som en jävel hemma för att psykologin ska in på onsdag. Kul kul. Det ser jag framemot, verkligen. Skål:)

SATANSJÄVLAFÖRBANNADEHELVETESRÖVHÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL

Stjärnorna finns här


Vill leka med tomtebloss..
Tjabba mina ytterst få läsare, whats up? Skoja, jag bryr mig typ inte. Nu är jag iallafall hemma från satskolan nu. Shit den tar verkligen livet av en. Denna kväll kommer bara bjuda på tråkigheter. Det vill säga, skriva krönikan klart och skriva som en vilde på psykologin. Sen borde jag läsa igenom svenskaboken lite och skriva några södord till redovisningen på fredag.. och övningsköra. Fan. Men börjar med det roliga, måla naglar, duscha och äta.

Dive head first into the fire

Drar till ursviken. Orkar inte sitta själv ikväll, och en sak som är mer positiv nu än när jag skrev det förgående inlägget: jag har släppt ut och plattat håret och ser nu inte ut som att jag heter Roger när jag ler längre. Tack som fan, det höll på att bli droppen för mitt krackelerande självförtroende.

Vi hörs förmodligen imorgon, måndag. Kul. Jag älskar ju måndagar så jävla mycket. Speciellt att stiga upp på morgonen och finna att ens utseende är bortom räddning och ha huvudvärk från helvetet. Längtar:)

glad

Gud vad jag hatar världen. Orkar inte vara jag och orkar verkligen inte lyssna på festmusik eller ljuva kärlekssymfonier med budskapet ''I'm so happy and I'm in love :D:D:D''. Känner mer ''And I can´t stand to see you happy people smile''. Försöker le sött mot mig själv i spegeln men av någon anledning ser jag bara ut som att jag heter Roger när jag ler med tänderna.. vet fan inte varför, men ful är jag. Kan alla dö tack.



Söndagsbak och plugg


Nice. Idag när jag kände att jag fan är taggad på att skriva på min psykologiuppsats så har jag självklart glömt maila den till mig själv så den kommer jag inte åt. Fan har verkligen mycket som hänger på den uppsatsen, men få skicka den imorron och skriva som en dåre måndag och tisdag. Ska sikta in mig på krönikan istället, men det känns så jävla svårt av nån anledning.

Eller så skiter jag i allt vad plugg heter och går och bakar pepparkakor, dricker glögg och lagar knäck med min fader istället. Känns ju så mycket roligare.

Stänga av och bara starta om.


Detta får fan bli mitt år. Finns så mycket jag vill hinna, så mycket jag vill fylla det kommande året med. Finns ännu mer jag vill orka med. Saker jag måste orka för att förenkla livet för mig själv. Ska avsluta 2011 med bravur och möta det nya med jävla massa vilja och ambitioner som jag ska slå slag i. För om nu jorden skulle gå under, ja då har jag gjort det bästa av den sista tiden i mitt annars rätt stillastående liv.

I'm a jerk and it's not fair.

Hänger med korken, abbe och zäck. Har lekt dem i chicago och snart ska vi se film. hejehejehehjeheeheejehejejeh

Önskelista




Ja, detta är typ huvudsakerna jag önskar mig. Allt för skönheten! Nä men jag måste försöka rädda mitt ansikte som alltid är rött och irriterat med foundationen och clinique tvättserien och håller alla tummar jag har för att de är så bra som alla säger! Sedan önskar jag mig några böcker, pengar, en necessär jag inte hittar någon bild på, gymkort, en svinborste och lite annat. Pappa tycker jag önskar mig tråkiga saker..

Blue christmas


Dagen har spenderats i stan med pappa för att hjälpa honom hitta julklappar åt sin tjej. Sedan åkte vi upp på solbacken och handlade julklappspapper, etiketter, snören, ljusslinga och chokladtomtar (på min begäran). Efter det har vi druckit glögg, skållat mandlar och haft alla värmeljus i lägenheten tända.

Det har varit en bra dag än så länge, och ikväll få vi se vad som blir. Kanske se en julfilm och dricka julmust? Jafan, det duger!

aymaan



Med dessa bilder vill jag säga: Hej, min cam är av ren kvalité och jag glider runt i mammas jeansskjorta och tror att jag är fin i den. Samt att jag btw köpt ett par nya gorgeous örhängen som matchar min kristna personlighet perfekt. Nu ska jag sova. Amen.

Sänk dina vita vingar


Jullistan står på och jag och pappa har pyntat granen till fulländning. Under den ligger mina 3 paket fina och väldigt buckliga paket till pappa. Först försökte pappa sig på någon sorts ordning när vi började pynta granen när jag var i färd att slänga upp allt vi hade på den. Såhär lät det då:
Pappa: Nej! Vänta! Jag tycker vi ska anväda det här lite finare glittret..
Jag: (Lyssnar inte och hugger tag i allt glitter)
Pappa: (Uppgiven och less) ÄH, VI TAR ALLT IHOP! HELA RUBBET!

Och så blev det, det är 90% glitter, och 10% gran. Kanske inte ser ut så på bilden, men i verkligheten.. då ni! Ska han aldrig lära sig att jag får som jag vill haha? Jag har även sprungit och strött tomtar och glitter och ljus lite överallt. Och nu sitter jag och dricker rädda barnen glögg som smakar riktigt bra och myser i min juliga, röda stickade tröja. Ska tyvärr bege mig ut i snöovädret snart.. Fy tusan.

Fredag



Hotta brudar
Bonjour, hola, ciao, привет. Observera att det sista ordet var ''hej'' på ryska hehe. Kunde bara inte låta bli. Tolkar det som nPNBeT men jag undrar hur man uttalar det. Hur som helst så är jag hos pappa nu och ikväll väntas julpynt och sedan kanske jag och några kompizar ska se idol finalen. Dock gillar jag ingen av dem som är i final så jag finner det bara ovärt för mig att bänka mig i soffan och se det ikväll, tänker att jag kan hitta på något mycket roligare. Sedan stannar jag upp och kommer på att typ alla mina kompizar ska se det och jag skulle få göra något "mycket roligare" forever alone, så blir säkerligen idol iallafall.

we all want something we cannot have.

Hej kompizar. Vet ni vad jag gör? Jag gör inte så mycket. Sitting on the bänk i stan, fryser och vänta på en buss som gå om 20 min. Det är ganska kul. Ljög gjorde jag. Hejdå.

Lalala

Ont i huvudet. Men om 10 minuter slutar jag, och då bli de golunch sen en stanrunda med karro och kanske emma i jakt på julklappar. Fy, jag verkar aldrig bli klar med julklappsshoppingen. Och jag vet inte vad jag ska önska mig heller. Så jag antar att jag borde bestämma mig idag under stanrundan.

Ska förresten bli bättre på att visa shopping, lovar.

Happiness

Lyckan som uppstår när vi gjort ett engelska test som hela sverige gör och får C1-93% (vad nu det betyder) och Stefan säger: BRA! nice josefin!

Känner mig som en :D

WEDNESDAY


Okeeeeej. So it's wednesday. Det innebär att jag nu sitter och skriver så det ryker om det på min psykologiuppsats. Men det innebär också kortdag och efter detta, ett hål på ca 2 timmar. På hålet ska jag dra mot stan och inhandla lite julklappar för att slippa gå på stan efter skolan. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, dricka glögg och äta pepparkakor. Det är med andra ord en ganska bra dag idag. Och en sak till som är bra, jag har orkat fixa mig lite för typ första gången på år. Känns ganska jävla bra. Okej slutfjantat, vi hörs.

Houston.. we have ha problem.

Jag har allvarliga och väldigt dryga problem. ↓↓

1. Jag har ingen nyårs klänning
2. Jag har ingen önskelista att dela med mig av till mamma och pappa
3. Jag har ingen tid till att köpa julklappar
4. Jag är sjukt jävla ful och måste vistas i stan för allmänheten i en och en halv timme
5. Jag lider klädnöd (tycker inte mamma)
6. Jag är stressad över att nyårsplanerna är näst intill obefintliga
7. Jag orkar aldrig stiga upp och fixa mig längre tar mig upp 10 min innan bussen går varje dag
8. Jag är en tragisk liten jävel som borde begravas så jag slutar förstöra för mina kompizar som faktiskt skulle ha vänner om de inte umgicks med mig haha!

tråk

Matteprovet is done. Ikväll ska jag jobba och träna dansprogram med amanda, och imorron ska jag träna mer dans på kvällstid och träffa elvira och nadja och göra upp betalningarna från stockholm tror jag. Sedan har jag inte mycket mer som måste göras till veckan, såvida vi inte få killerläxa i textkommunikation och engelska.

Är så skoltrött så det finns inte. Men bara 12 skoldagar kvar nu till freedom. Faaan så nice.

Santa claus is coming to town


Gammal kvalitetsbild!!!!
Det är sjukt mysigt hemma nu eftersom jag och mamma har gått berserkagång med pyntet. Det är tända ljus, tomtar, nötter, julgodis och krubbor uppslängda överallt och jag älskar det! Igår gjorde vi knäck, krispchoklad godis och idag ryktas det om pepparkaksbak. Jag har förresten feta problem med min önskalista tamigfan. Måste ta en dag och springa på stan för att hitta saker jag kan tänkas vilja ha. Men nu far jag till kopparhallen med hind för att se någon match och sen ska jag med mamma på julmarknad.

Tyvärr tar även det mysiga slut och jag måste räkna matte tills jag stupar. Nä det går rätt bra med matten, men måste ändå smida medans järnet är varmt så att säga om ja gska klara provet. No time for this, byebye.

Just some normal guys hanging out having fun



FRAJDÄJ

Fredag, äntligen. Du har varit efterlängtad!

Denna helg ser pretty much ut såhär:
Fredag: Fira finaste karro som fyller år idag på något sätt, fortfarande lite oklart hur men det kommer bli bra tror jag!
Lördag: Sova ut, sedan fara till mamma och julstäda och stöka hela dagen. Julbak står också på schemat. Blir jättemysigt. Jag är en sucker för jul alltså.
Söndag: Vet inte riktigt, ta en sovmorgon och fortsätta julfixa antar jag. Sedan räkna matte och hey, jag är taggad på att räkna matte! Det har väl aldrig hänt i hela fucking världshistorien?


RSS 2.0