Bra dag

This is so not my day. Vaknade och var så trött att det kändes som att tåget kört över mig och huvudvärken dundrade. Speglade mig i min mobil och såg mitt feta hår ligga flottigt slickat mot skallen och röda små vänner hade behagat att dyka upp i min panna under natten, men jag krälade upp ur sängen och gick ner till bussen, och självklart regnar det. Regn i fucking november?! Ja tydligen.

Kom ut vid 10 i 8 till bussen, och ser en buss, sen två bussar åka förbi mig fulla med cpbarn som ska till norrhammar. Det är kallt som fan och självklart får jag vänta ute i 40 minuter tills nästa buss kommer. Jävla dag. Hatar den redan.

utkonkurrerad

Ligger i sängen och funderar på en massa saker, som hur det skulle vara att vara född den 24 juli och säga att man är född 24/7, alltså jag är född hela tiden. Jag funderar oxå på varför bara ett av mina fingrar är kallt och varför man alltid ska påminnas om att alla andra brudar är snyggare än en själv. Äh fan tror jag loggar ut nu. Gonatt.

Sitting on the skola

Sitter på spanskan. Alltså, idag känns det inte så jävla jobbigt att vara på skolan. Kan bero på att jag har orkat fixa mig, men kan ännu troligare bero på den långa sovmorgonen jag fick imorse. Steg inte upp förrän kvart i 10. Skönt.

Ikväll ahr jag dessvärre bara skit framför mig, dvs matte, övningskörning osv. Fast kanske ändå inte. Hinner kanske umgås med någon också, och det vore ju trevligt som omväxling. Vi hörs senare iallafall.

Godnatt

Klockan är inte särkilt mycket, men jag är trött och tänker gå och lägga mig. Och jag kan konstatera flera saker, att jag inte räknat ett enda tal, att det kommer bli mission impossible att hitta nyårsklänning, att min dator har fett mycket virus, att jag har ångest för att jag inte gjort något vettigt ikväll, att jag egentligen inte orkar bry mig om det just nu. Imorron har jag riktigt lång sovmorgon och tar då tillfället i akt att sova länge och ta nya tag när jag kommer hem. Dvs, räkna en jävla massa matte och övningsköra. Måste göras.. om jag nån gång ska få ett bra jobb, och ta körkortet. Fan vad jobbigt det är att bli äldre.

Jag var dum, du var smart, jag var fängslad.


Åh, måste göra matte. Måste göra en massa jävla skit. Helg snart kanske? Det enda som räddar mig nu är in flames.

levels

Helvete så ful jag är. Sitter och försöker verkligen mitt yttersta att vara fin i camen men det hela resulterar i att jag ser ut som en förrymd vilde direkt importerad från djungeln. Förbannat också.

uh

Ser en kille som är helt sjuk i skallen som löser rubiks kuber på typ 11 sekunder

Jag: Alltså så jävla sjukt. Jag vill också kunna nåt, eller vara bra på nåt!
Pappa: Jomen du är ju bra på massa saker!
Jag: Som vadå?
Pappa: .........öh jaa.. (ger upp och vänder sig mot tvn igen)

Menar ju det, jag är sämst på allt. Helt jävla talanglös haha.

Ska göra kaoz med dig


Åh.. vill ha bruna ben.
Som jag befarade blir samhällsuppsatsen aldrig klar och den göra kaoz med min skalle. Snälla skolan sluta vara så jävla torterande. Kill me.

Crucified

Ja guess what? Jag sitter och kämpar med samhällsuppsatsen men förstår att jag är doomed. Detta kommer aldrig gå och hur fan ska jag få ihop en vettig uppsats på några timmar? Nä.. kommer bli korsfäst av farliga johnny. Shit kan typ inte tänka mig något värre.

Ska som sagt försöka få ihop det här så jag slipper göra det ikväll. Vill verkligen baka pepparkakor och julpynta istället för att sitta ändå in på småtimmarna med blodsprängda ögon bara för att behaga johnnyboy. Nä nu måste jag lägga på ett kol annars kommer jag enda upp som jesus på korset meeeeeeeeeeeen, det hade jag ju tänkt undvika.

I build up hope but failure is all I know.

Sitter med finaste karro som kom och höll mig sällskap på kvällskvisten. Ha annars spenderat dagen med pappa och julpyntat. Gud så gammal jag känner mig eller ha jag blivit liten igen? Jag vet inte, men jag är så jävla tråkig nuförtiden. Så jävla tråkig. Sitter bara hemma och filosoferar över det som ska föreställa mitt liv. Kul. Hejdå.

Varför kan du inte få mig att förstå?

Drygt att vara jag

Godnatt

Sjukt slut efter pepparkaksbaket. Ja jag brände alla pepparkakor så de fastnade i plåten och lossnade inte fast jag hackade och slog med stekspadar och skedar, utan jag var tvungen att dunka plåten mot kakelväggen för att de skulle lossna. Det trixades och spilldes väldigt länge i mitt kök innan vi fick ihop vårat rosa dreamhouse.. som sagt, alla skulle bara veta vad som döljde sig bakom. En slaktad gris och en halshuggentomte med blodstänk i snön.. tja, det man inte vet mår man inte dåligt av. Men nu vet ni, så må dåligt.

Vi avrundade kvällen med glögg, ljus, julmusik, julmust och polkagrisstänger och nu ska jag krypa i säng med boken som jag lånade igår i högsta hugg. Sankta psyko heter den och jag kan fan inte vänta tills jag får fortsätta läsa. Imorron blir det julpyntning och julshopping med min padre. Puss och kram.

Julstämning incoming

Sitter med ver-star och dunkar jullåtar. Snart vankas pepparkaksbak och glögg och julfilm. Fast först blir det en tripp på maxi för att inhandla deg, dekorationer och annat. Nu ska julstämningen fram alltså!

Add color inside these lines

Det är så svårt när ingen egentligen fattar. Och jag vet typ inte om jag fattar själv vad jag menar eller hur jag känner. Därför säger jag ingenting för jag ha ingen aning vem fan som ska förstå sig på mig om inte jag gör det. Och så ska ju allt påminna om såna där fina minnen som gör ont att minnas men som man vägrar glömma. Är lite ur balans tror jag.

Mot okänd destination

Nu ska jag platta håret och ladda mobil, och leta efter mitt headset så jag orkar åka buss. Kan ni möjligtvis gissa vars jag är på väg? Ni får en gissning, det börjar på W och slutar på aynes. Ska till denna ytterst populära plats, där ungdomar med djupa fickor hänger, och göra skoljobb. Inte fika.. Okej, kanske en kopp iallafall. Seriöst jag gillar inte ens W som slutar på aynes särskilt mycket, men vad gör jag inte för skolan som jag älskar så? ♥ Skoja, kunde lika gärna ha legat hemma som en strandad men nej, i need to get out.

I want you to take over control

Har jävligt dåligt med självdiciplin måste jag erkänna. Säger åt mig själv vad jag ska och måste göra, men då skiter jag bara i allt ändå. För att jag vill göra roligare saker. För att jag vill leva. Men nu sen jag komme hem idag har jag haft gott om diciplin! Så gott att jag ska lägga bort allt nu och gå och ta en lång varm dusch istället för jag fryser som en nudist i fjällen. Känns rätt lyxigt med en simpel dusch när man inte gjort annat än plugga sen igårkväll.

Förresten ni får se shoppingen från drömstaden nästa vecka då jag ha kameran. Nu ska jag hålla käften och gå och duscha, mina fingrar börjar kännas som frysta fiskpinnar.

Vill så mycket.
Längtar så mycket.
Snart, snart är det min tur att leva.

This is nothing, there's nothing here for me.


Baby!
Det kändes bra att sluta 12 idag. Det kändes ännu bättre att lämna in en 4 sidor lång psykologiuppsats och få sista muntliga bokrecensionen gjord. Det känns ännu bättre att jag har fått klart projektarbetsintervjun, läst på lite extra om min engelska bok som jag ska göra en skriftlig recension på imorgon och börjat på min samhällsuppsats om migrationsverket. Bäst känns det att jag nog kommer ha tid att göra något annat än plugga ikväll.




Läs inte om du vill undvika att bli negativ och hata allt

Alltså fan ta skolan. Fan ta att få allt på samma gång. Sitter och tuggar den där fördömda psykologiuppsatsen som vägrar bli klar och jag har nackspärr och vill så gärna gå och sätta mig i soffan och dricka varm choklad istället. Är så deppig man kan bli tack vare skolan, skellefteå, mina buskiga ögonbryn och kylan. Tack för att jag har ett så kul liv. Tack.

Saknar korken...

uppdatering från skolan

Okej det gå att blogga från mobilen. Och det må bli fult men fuck tumbler. Sitter iaf på skolan och det känns som att hänga på ett förintelseläger. Vill bort härifrån. Nu.

Nothing

Hemma. Under de få fucking underbara dagar jag spenderade i huvudstaden har jag insett att det inte finns något för mig i den här staden. Jag ska bort härifrån. Snart.

Bullet proof. Nothing to lose, cause now you're far away, and I'm far away.



Japp såhär söt och blek vinkar jag hejdå nu. Börjar undra om jag lider av separationsångest eller nåt? Kan ju fan inte sluta blogga. Men okej detta är det sista inlägget. Så nu säger jag hejdå.. öh ja, hejdå.

Crush

Nu ska jag bomba er förstår ni. Med Joaquin Phoenix som är så förjävla snygg, föll och slog mig hårt när jag såg honom för första gången som Johnny Cash i walk the line. Säger bara en sak, daaaaaaaaaaaamn. Sitter och gottar mig på google..



Love is on fire


Jag är några timmar från att dra härifrån. Jag är typ precis ett dygn ifrån att stå och skrika mig hes på In flames konserten. Jag är lite mindre än två dygn ifrån en massa nya kläder. Känns lite jobbigt att gå på stan så mycket men härda kan man i storstaden. Jag är inte långt ifrån heaven, ska bli skönt att åka bort ett litet tag. Och när jag är borta, hoppas jag kunna ställa en sak tillrätta för mig själv. Känns lite lättare i en annan stad.
Puss och kram, vissa kommer jag sakna så det skär även om det bara är för en helg!

Brb drar till stockholm.

Har blivit grundlurad av amanda idag. En hård spark i röven på henne och lite smidande av onda planer framöver gör att jag mår rätt bra nu ändå.

Nu har jag tusen saker jag måste göra, som att packa klart, ta bort det lilla smink jag hade idag, räkna lite matte, gå ner på ica, städa mitt rum, och lite mer. Blir hämtad a las nueve(klockan 9 för er icke spanjorer) och tåget går klockan 23 sen tuffar vi mot stockholm. Kommer säkerligen ett till inlägg innan dess. Hoj!

Halvfult


Denna bild från en förjävla bra kväll gör mig glad. Och jag behöver vara glad om jag ska kunna plugga ikväll. Så japp nu hugger jag engelska boken och kör igång. Åh, jullov please?

Is'nt she lovely?


Knästrumpor, skinnshorts och känger, och oj så fint det blir!
Från lookbook

I want you to try.


Bilden har inget att göra med inlägget som vanligt.
Nu drar jag och jobbar. Sen blir det inte helt oväntat plugg och ett bad innan jag hoppar i säng. Fan måste sova, brukar aldrig ha sömnproblem men nuförtiden så har jag både problem att somna och 100000 gånger större problem än vanligt att stiga upp på morgonen. Drömmer konstigt gör jag också. Aja, suck it up, be a man. Drar, puss.

The chosen pessimist



Att bli uppmärksammad
Ja alltså inte attention whore stilen, så att man bara vill synas och höras hela tiden, nej det är inte det jag menar. Jag menar att man säger något egentligen rätt irrelevant, men den man säger det till är uppmärksam på det man säger och kommer ihåg det till nästa gång ämnet hamnar på tapeten. Eller hur någon kan minnas att man sagt att man gärna skulle vilja ha en tröja exempelvis, och sen kommer den helt oväntat med den i present. Och man kan inte förstå hur personen kan minnas att man ens sagt det. Det är fint när folk vet saker om en, inte för att den lyssnar på allt den hör av andra, inte för att den tjatar för att få veta saker. Utan för att den just payar attention varje gång man pratar.



Fjällräven kånken

Förlåt mig. Jag vet att det är så många som har en. Även några av mina vänner. Fast det hindrade inte mig från att såga tighta polotröjan iochförsig. Men alltså konken.. Nej de är inte fina och jag vet inte riktigt varför man vill se fjällvandringsredo ut hela tiden. Och fan i mig, den är ju dyr också?! Skulle betala max en 50 lapp för en sådan. Missförstå mig inte, det är verkligen inte det fulaste jag sett. Men nä.. de går bort här alltså!

Skulle sitta pretty fine...


Gud, var god. Var god och skänk mig ett par. Jag lovar att jag tror på dig. Amen.

Plugg

Jag tror det flyter på ikväll. Vet vad jag ska säga till den muntliga bokrecensionen imorron, har städat lite i mitt rum, packat klart allt förutom necessären och plattången och nu ska jag ta tag i engelskan till provet och sedan skriva notiserna om jag hinner. Alltså, jag tror alltid att jag ska kunna få in allt jag måste göra på en kväll men det är ju förfan inte rimligt. Så försöker dela upp det. Imorron blir det engelska och matte och så får jag plugga på tåget också. Fan är så jävla less på skolan.

Cheers to myself

Måste blåsa håret, Måste platta håret. Ahh shoot me. Tror det blir mig övermäktig, kommer aldrig gå. Går och lägger mig istället och skjuter än en gång upp allt jag borde göra. Imorron blir en jävligt jobbig dag med andra ord.

På dagen
Hetsskriva två notiser
Hetsskriva ihop en redovisning med emma och rebecka
Ha bögmatte

På kvällen
Packa
Matte
Engelskaplugg till provet
Läsa engelska boken
Dammsuga mitt rum

Skål...

Get back

Blir fortfarande galen varje gång jag se detdär namnet. Så sjukt.

Fyfaaaaaaaaaaaaaaan

Trodde verkligen undergången var kommen alldeles nyss. Vi hade alltså lyckats fucka upp både tågbiljetterna och inflames biljetterna. Tågbiljetterna var bokade fel dag och vi hade valt utan återbetalning, dessutom hade vi tydligen bokat separata platser som itne var bredvid varandra. Dock tog pappa saken i egna händer när han såg att jag var en millimeter från att börja tjuta, ringde upp SJ och charmade kvinnan i luren så vi får tillbaka varenda öre från våra felbokade biljetter och jag sitter redan nu, en timma senare med de nya biljetterna i händerna. Där vi dessutom får sitta tillsammans med ett bord.

Sedan hade Nadja självklart fått sin hotmail hackad och inte kom hon ihåg lösenet till sitt ticnet konto heller så biljetterna till konserten var utom räckhåll. Som pricken över i kunde hon inte skicka efter ett nytt lösen eftersom mailen inte gick att öppna.Slutade med att jag använde nötkontoret och knäckte lösenordet och kunde skriva ut biljetterna. Så nu sitter allt vi behöver på mitt kylskåp. Fan alltså, är det ens möjligt att kunna misslyckas så fatalt? Och nästa fråga, är det möjligt att ha sån jävla tur sedan?

Crystal bra



Begär, begär, begär osv.

Packning på g


Ikväll ska resväskan hämtas upp så jag kan packa till stockholm. Lika bra att vara ute i god tid annars kommer det sluta med att jag glömmer allt. Sen ska jag plugga engelska och räkna matte, säkert vankas övningskörning också om jag känner min pappa rätt. Eller börja rensa ur garderoberna för rumbytet? Hoppas på det sistnämnda.

Nadja och Elvira, jag vet att ni läser det här. Så bara så ni vet får ni hjälpa mig komma framåt med matten på tåget för att ni är lite vassare inom det ämnet än jag. Capisce?

Pan am


Sitter och ser Pan am och äter vindruvor. Efter detta drar jag mot sängen. Ha så himla ont i huvudet och hostan is killing me så behöver nog en god natts sömn. Vi hörs imorron.

Helgbilder (kvalitet av rang)

Här kommer lite kvallabilder från igår. Jag förbannar min kamera som ställer in sig själv så gult som möjligt. Vet fan inte vad den håller på med riktigt.. Hursomhelst togs inte många bilder och de flesta är alldeles för gula eller pixliga för att visas. Så dessa får duga ändå.


Här ser jag lite ut som kermit ,men + för att den rosa tröjan var finare än jag trodde.


Söndag

Svar till rebecca: Du är så fin rebbe. Vad glad jag blir!

Åh alltså söndag. The day of doom. Eller nej, jag gillar egentligen söndagar litegrann iaf. Skönt att sova hur länge man vill, sen äta nån onyttig frukost och sen bänka sig framför tvn resten av dagen. Just idag skulle jag vilja ha det så. Jag och pappa har fikat farsdagsfika och tänt ljus och sånt så jag har värsta julkänslan just nu. Sen är jag sjukligt sugen på att spela spel med farsan hela dagen och titta på PLL och Pan am. Men det är en dröm blott, för jag måste skriva två notiser, räkna matte och skriva stödord till en redovisning imorron. Så helt plötsligt blev det ändå en day of doom. Fan också.

Hos angelica

Sitter hos angebange med emma amanda karro och hind. Det är sjukt jävla roligt och imorron (förhoppningsvis) kommer bilderna. Nu ska jag inte sitta här och vara en datan00b, ska umgås. Vi hörs. hoj!

TJA


Alltså finn fem fel i kvällen "look" (jag ska hjälpa er)
1. Snodden som stryper min arm.
2. Håret som ser flottigt ut fast det är nyduschat.
3. Rosetten på min tröja som gått upp så det bara hänger en vit tråd i halsringen.
4. Jag suger in kinden som en vilde.
5. Ser helt röd ut.

Slackerdag

Har spenderat hela förmiddagen med att spela pacman platform 2 med pappa. För en gångs skull får jag vara bättre i ett spel än vad han är. Har även bott i min fula munkis och med mitt krulliga hår ståendes som en tillknycklad gloria runt skallen. Schööönt. Ska snart börja platta håret och sen äta, sen styr jag mot angelica. ha en bra kväll charlie tjenisar!!!


11.11.11


Denna dag är mycket speciell förstår ni. Datumet är nämligen 11.11.11 för er som inte uppfattat det. Nä, jag skoja bara. Vem fan bryr sig egentligen?

Tjenare förresten. Denna fredagkväll spenderar jag, riktigt ful i mjukiskläder och med en pommesflottig frilla, i soffan framför tvn. Har plötsligt åldras en massa år känns det som. Är alltid trött och har ont i huvudet så fredagar är sällan speciellt fartfyllda för mig nowadays. Ja, denna kväll är verkligen inte fartfylld. Har inte ens nåt gottis utan sitter och äter mandarinklyftor och dricker vatten. Holy macaroni, är jag 80 eller?!

Är det här allt som blir så dör jag.

Vill någonstans tro att det finns något mer. Vill tro att livet har mer att bjuda på än såhär. För gör det inte det så dör jag. Fan, godnatt.

White vs black


Jag ser ut att ha bott i en mjölpåse i ett halvår och amanda ser ut att ha bott i kakaot. Känns förjävla kul att man är en riktig mjölkis.. Men fin är du allt ändå abbe.

I'm waiting for something better off to come around.

Nu har jag jobbat. Är smutsig och trött och har ont i halsen av förkylning och allt damm och avgaser från verkstan. Ska ta en snabbdusch och sedan bär det av utåt. Vi hörs imorron och då är det äntligen HELG.

woop woop

Stockholm in 8 daaaaaays!!!!!!!


cause i know why

Ligger i soffan, sjuk. Har inte mycket att säga, förutom att jag trots det mår rätt bra under täcket med en bra bok, isglass och te. Hoj.

Se mig för helvete.

Jag ser dig. Du finns där. Ett snabbt leende drar över mina läppar men det stannar bara en kort stund, snart blinkar det till och du försvinner. Igen. Och jag kommer inte ifrån känslan av att du redan försvunnit för gott.

Detta hade jag alltså skrivit i ett block jag har hemma någon gång, förundras lite av mig själv ibland.


FUL FUL FUL FUL FUL

Lördagens halloween firande blev trevligt men ack så oväntat. Förs var vi ett gäng brudar hos elvira och sedan bestämde vi oss för att fara och grilla. Och slutligen for vi till stan för att träffa Elias och Filip. Kort om det.

Idag är jag jäääävligt ful. Håret dryper av flott, jag har inget smink, jag har röda vänner fulla ansiktet och mina kläder liknar några jag letat upp i botten på en soptunna. Och jag talar sanning när jag säger att det var längesen jag kände mig såhär ful. Vill bara hem och duscha nu nu nu. Men om ca en timma är jag hemma och då ska jag göra något åt detta. På en gång!

Loco loco

Sitter hos elvira med maria. Nu ska vi göra oss oidentifierbara med våra utstyrslar. Gotta run, för det börjar brinna i knutarna. 3 halloweenfesten this year, here we go!

I want to feel the smell of doom and the taste of your tongue.


Sorry for partyrocking

Är med amanda och hind. Vet inte riktigt vad kvällen kommer bjuda på, men som det ser ut nu så blir det myskväll hos mig. Shit behöver en sån här kväll. Igår var jag och morsan i umeå hos min broder. Vi tog en stanrunda, lagade god mat och tittade på film. Sedan var det sleeptime och jag fick använda natten till att sparkas med joel, det är lite trångt att slagga 3 pers i en etta måste jag säga. Men nu komemr jag sakna honom så jävla mycket för han drar till thailand i 5 veckor. Kommer inte se honom förrän på julafton. Fyfaaaaaaaaaaaaaaaaan.

Breakdown


Tom. Så in i helvetes tom. Och jag är så löjlig. Vet varken ut eller in. Så ska det inte vara, inte nu, inte redan. Och jag vet att jag är dum, men mitt skenande inre är nära bristningsgränsen. Är ur balans, håller på att tappa allt jävla förstånd som finns kvar. Känner mig så hopplös, vill inte vara i mig själv, men jag kan inte komma ifrån mig, det är en sak jag är säker på. Och det finns en sak till jag är helt säker på. Och det är att jag måste sluta med det här, nu direkt. Innan jag faktiskt blir galen och förstör allt för mig själv, på allvar.

Will try to fix you

Kan ingenting. Gud, blir så less på mig själv vissa stunder.

RSS 2.0