Y'all want a single say fuck that, fuck that, fuck that

Sitter i min nya, puffiga jacka, lyssnar på bra musik och håller på att tanka film. Denna kväll kommer för ovanligehtens skull spenderas hemma i lugn och ro. Känns egentligen jäkla bra. Och japp, spenderade pengar på stan kan jag lova. Kom hem med en vinterjacka, ett par jeans, en pälskrage, ett armband och en mascara. Visar bilder imorron för er som bryr er, och er som inte gör det får blunda. Ha en bra fredag!

Måste shoppas

Efter skolan måste det shoppas, drastiskt alltså. Jag har inga jävla kläder att ha på mig, ser ut som en disktrasa. Måste nununu ha nya jeans för mina svarta sjunger på sista refrängen och de jag har idag är så tighta så jag knappt ryms i dem. Måste ha varit helt utan former när jag köpte dem.. smart drag.

Nej men idag ska jag iallafall kolla om:
Vinterjacka
Jeans
Minst 2 nya tröjor
Väska

Lär ta timmar att gå på stan idag, men förhoppningsvis går jag hem med allt dedär. Kommer svida som satan i plånkan men what to do, liksom. What to do?


Cause baby, they don't know what we got. And they will never understand.


Right

Finns inte mycket att säga om dagen förutom att den varit jäkligt dålig. Klev ut genom dörren och kände mig som världens pangbrud, då sprack himlen och började spy vatten över mig så jag direkt såg ut som skit efter det. Jag försov mig, har varit hungrig hela dagen och min väska har vägt bly så jag har ont i hela ryggen och nacken. Och ja, nu har jag bara plugg att se framemot ikväll. Skulle nog döda för att få bli omhändertagen och få en lång massage istället. Gud, tur man får drömma!

Fåordigt idag



Home is wherever I'm with u



fuck måndag

Det är måndag. Jag känner mig misslyckad. Jag är ful. Jag är trött. Jag orkar inte leva. Blir så arg. Hade.

Fjortisar i cam


Love u ändå girl

Not gonna get down on friday


Blev en lugn fredag utan missöden. Och nu borde jag sova om jag ska orka slita som ett djur med garderoben imorron. Jag borde verkligen, men det känns inte som en möjlighet. Är på sånt där jäkla bra humör som är helbra för själen men lite mindre bra för sömnen. Men det är okej, det är helt okej. Ska sminka av mig och krypa ner under täcket nu, hörs imorron.

Inväntar beställning.

Väntar på en beställning, den borde komma..öh, det stod 1-3 dagars leverans så... imorron eller på lördag? Kommer det post på lördagar? Ja what so ever, väntar som sagt på en beställning att dö för. Bara det vill komma till mig snart så. Ni får se sen!

I've become the lie, beautiful and free.


trött

Gympan idag känns i benen, fan vad kul med lite träningsvärk. Och well, ikväll blir det att tugga plugg som vanligt. Snart kommer amanda iaf så vi få nöta svenskan tillsammans, sen måste jag skriva en sak till textkommunikationen. Känns.. rätt standard måste jag säga.

Blir en dusch senare och sen sova tidigt. Och imorron ska jag försöka ha en såkallad snyggdag. Har inte riktigt gått som jag velat hittils när jag sagt så, men vem vet? Imorrn kanske är the Day med stort D, då jag ska lyckas. Återstår att se, nu ha jag fjantat klart.

Want it so bad

Har suttit och fundera såhär på kvällskvisten när ilskan över matten gått över, och bara kommit fram till lite saker jag vill göra år 2012, finns ju väldigt mycket jag vill göra. Men jag har väl 4 huvudmål som jag SKA göra. Dessa saker konkurrerar ut alla andra saker jag vill.

-Fara utomlands med vänner
-Fara och se In flames!!
-Ta körkort och bila genom Sverige.
-Gå ut 2an med väldigt snygga betyg.

He loves me not, he loves me still.

Sitter och lyssnar på förjävla bra musik. Metallicas gamla godingar gör min kväll. Kärlek♥

mission impossible

Är sinnessjukt less på att plugga nu. Har inte gjort annat än det sen i söndags. Så ikväll blir det, inte helt oväntat, att plugga. Ikväll har jag detta att se framemot:

- svenskaprovet på fredag
- komma ikapp i matten
- fetaste spanskaglosorna ever
- skriva textkommunikationen

Sant att man ska ha såhär mycket när man redan tuggat böcker 3 kvällar i streck? Kommer aldrig ta slut, för imorronkväll blir det att räkna matte, jobba, fortsätta plugga svenska och övningsköra. Vetefan hur jag förväntas klara av det utan att smälla av. Nu blir det slakt.

You can ride it


Jag och korken där vi hör hemma, inklämda bland konsums onyttigheter.
Och nej, jag skulle inte skita på golvet som det ser ut som, nej jag sjönk bara ihop i lugn och ro bakom chipspåsen för att vila mig en stund i helvetet. Var så jäkla arg den där dagen haha, jag har vittnen. Är nästan lika ilsken nu tack vare matten, men snart kommer abbe och så vi kan slå våra valnötter ihop och plugga tillsammans. God bless her!

Summerlover



Lookie, lookie


Har media och jag och abbe spenderar tiden med att dunka musik och störa hela median. Denna dag kommer bli bra, slutar klockan 12. My god så skönt. Hörs sen peace up!


Matte kan dra åt helvete (och marianne också)

Matte. Alltså matte, det är något jag alltid haft svårt med och något jag alltid kommer ha svårt med. Jag förstår inte genomgångarna, jag halkar efter resten av klassen direkt, jag förstår inte min lärare, jag förstår inte instruktionerna i boken och jag förstår inte när pappa förklarar. Jag kan inte hjälpa det, det går helt enkelt inte. Jag vet att jag förmodligen inte kommer klara matte B tack vare det. Men nu är det ju så att jag går en linje som har obligatorisk matte B. Fast då är det ju tur att jag inte behöver få G i det heller med tanke på vad jag vill läsa vidare till. Jag vill läsa vidare till journalist eller radiopratare och kommer inte behöva matte B för att få åtkomst till de programmen. Och så jävla tur för mig då att jag inte ville bli ingengör eller tekniker eller vad fan som helst, utan JOURNALIST. Vad fan måste jag ha ett g i matte för när ingen styrka finns där? När mina starka sidor ligger i språk, media och so ämnen? Vad fan ska jag sitta med matten och ha en klump i magen och vara en millimeter från att gråta varje gång jag öppnar boken? Och vad fan ska jag med matten till när jag kan bli precis det jag vill utan den?

Can something possibly hurt, but you're not sure?



Brandrött, plommonfärgat, kors, metallic, svart, grått= BEGÄR


En ELF beställning på g?

Skulle vilja ha ett par lösfrallor och en palett med olika rouge så jag kan ge mitt albino/pink/redface lite beauty. Kan ju vara nåt när snart ca 13 papp dundrar in på kontot!

Streetlights

Tänkte visa lite saker jag köpt. Några plagg är sprillans medans jag haft de andra i några veckor men inte visat det. Brukar inte göra sånt här men jag lovade ju som sagt att fota mer och lägga in bilder så here it goes. Kvallan är väl.. sådär, men det får duga.

Stickad tröja med glitter från gina tricot 199:-



Sjal från gina tricot 99:-


Svart spetströja från bikbok 249:- (bra bild..)


Pälsväst från fanny 349:-
Min älskling, vill ha den dygnet runt.


Puderrosa spetströja från HM 199:-


Röd tröja från gina tricot 149:-


Typ kamelfärgad mysig tröja från HM 199:-

Dagens

Dagens kläder: mjukisbrallor, munkis och duntofflor
Dagens smink: inget, idag är det au natural.
Dagens humör: okej typ
Dagens att göra: plugga, därav humöret.
Dagens vill göra: titta på film
Dagens sug: glass, typ mcflurry eller ben&jerrys
Dagens låt/band: in flames tar den platsen idag
Dagens love: min nya tröja jag köpte igår
Dagens jobbigaste: räkna matte
Dagens "hoppas jag hinner med": övningsköra

Och där känner jag att jag inte har tid med detta, hoj.

FREDAG

Sitter och hänger @biblan. Den här veckan har varit lång, förjävlig, lökig, skitdålig, brutal, och jag har varit precis likadan som veckan har varit. Blir sinnessjukt less. Men nu är det friday, friday gotta get down on friday. Har pluggat varenda liten ledig tid och är så jävla själaglad att det äntligen är helg. Får se vad som hittas på, bio? hemmakväll? göra något helt annat? Har ingen aning och orkar inte bry mig heller. Ändå positiv. Nä, nu är det slutfjantat.

Fulperiooood

Jag måste komma ur min fulperiod. Lika mycket som min blogg behöver det. Allvarligt, jag har varit ful hela våren, hela sommaren och nu en bit in på hösten.. Innebär förmodligen att jag ÄR bestående ful. Men jag vet inte, tyckte inte att jag var lika brutalt grotesk i vintras. Måste göra nåt. När min lön kommer blir det nya kläder, framförallt jeans och nytt smink. Egentligen kan man inte ''köpa'' snygghet, jag vet. Men man kanske kan ge sig själv en liten skjuts iallafall. En putt åt rätt håll. För såhär ful har jag aldrig känt mig, någonsin.

Hjälp

Till denna blogg behövs:
DESIGN, nån som kan? Cissi? Elvira? Anybody?
Mer foton


Det är fan inte sant så tråkig jag är. Det är fan inte sant hur dålig den här bloggen är, och det är fan inte sant hur mycket jag vill städa upp här och styra upp bloggen.

Nightytighty


Lånade av hind !
Med denna bild säger jag godnatt. Blir läsning sen sova tight som fan. Pussar.

Åh dö

Hej, mitt liv suger. Eller iallafall denna så har denna dag sugit så jävla mycket att jag velat dö.
•Plattången är sönder
•Försov mig
•Har sett ut som djävulens avkomma hela dagen
•Slutade lite i 3, fick sitta på skolan till halv fem eftersom ingen ville stanna och gå på stan med mig.
•Tänkte då att jag ju kunde passa på att plugga, insåg snabbt att jag hade lämnat allt jag skulle plugga hemma.
•Gick sen och jobbade
•Och nu vankas: städning av mitt rum, samhälls, matte, packa väskan. Ja, allt jag borde gjort igår egentligen. Fett nice, mår som en kung nu. Not.

Turn off the lights and the telephone

Ikväll blir det plugg och storstäda rummet. Känns rätt hängigt. Har iaf skämt bort mig själv med ansiktsmask och skumbad. Och vad bättre är, nu har jag inga sticky-legs längre. Snart börjar the hard work att plocka ögonbrynen, måla naglar, smörja in kroppen, ansa topparna en aning och sen fixa håret (så gott det går eftersom min plattång ha pajat igen. Det är 3e plattången som går sönder i år och jag hittar inte kvittot så det återsår att se hur jag kommer se ut framöver..)

Härmed lovar jag er förresten att börja använda min kamera mer. LOVAR.

.


Snyggt

Kvällen har spenderats med övningskörning som gick förvånansvärt smooth. Körde som om jag inte gjort annat.. hehe lite liar liar där men det gick riktigt bra iaf. Sedan har jag och abbe pluggat och gjort bort samhällsen och engelskan som inte ska vara klara förrän fredag. Hey, första gången jag är ute i god tid. Känns så jäkla bra. Varför glömmar man bort den känslan varje gång man skjuter upp saker egentligen?

Imorron blir det övningskörning igen och räkna matte med min padre. Ja, sen blir det väl att printa ut ett foto och läsa. Herregud vad jag är duktig. Har inget liv, nej, men duktig är jag. Det kan ingen neka till.

And you can bring me to my knees


I feel like a sand (så torr som jag är)

BLOGGTORKA AV RANG
Jag vet. Jag vet att bloggen suger. Har inget att skriva om, min kamera orkar jag aldrig fota med= bildlösa inlägg som är så torra att det knastrar om det, jag kämpar med skoldagarna= har inget kul att skriva om, på helgerna är det oftast full rulle= jag hinner inte skriva.

Nej, nåt måste hända. Det är lite för dött och samma sak hela tiden. Allt resulterar i att jag inte har något att skriva om, oviktigt eller viktigt. Få se om jag lägger ner det här med att försöka uppdatera tills jag har något att, ja just updatea om. För just nu, gosh, snurrar verkligen jorden längre? Isåfall kan jag inte känna det. Alltid samma sak, aldrig något nytt.

Världen håller andan

Gårkvällen blev otroligt mysig med mycket skratt och tjejsnack som aldrig kommer lämna mitt tvrum om man säger så. Thank u all!

Idag tog jag sovmorgon och steg sen upp vid 12 för att göra mig klar och fara på stan med mamma. Och det har sina fördelar att gå med mor min på stan, kom hem med den fina pälsvästen från VILA.. Dock misstänker jag att jag kommer få sota för det och betala den själv när lönen kommer men det är struntsamma. Sedan åt vi lunch på frasses och sen cruisade vi runt i hennes lilla röda bil och skämde ut oss å hennes vägnar. Tycker om dig ändå tokmamma!

Nu
blir det bad, ansiktsmask, välja nå kläder och sen kommer resten av kvällen spenderas med how i met your mother och boken om andra världskriget som jag fastnat stenhårt i.

Grattis angebange

Vaknade tidigt idag oc hhar läst och sett family guy tills nu. Känenr inte att jag behöver göra nåt vettigt alls idag förrän om ett par timmar. Ska sen göra mig klar och bege mig ner mot stan för att hämta mat med tjejerna och sen fira angelica. Blir spel, tjejsnack, film osv. Nu måste jag göra mig klar, fick i skrivande stund just höra att jag ska med en buss om 45 minuter istället. opsi, time to run.

Take me to higher places


Kallt, blåsigt skellefteå. Plus regn. Fan också. Ta mig dit↑


RSS 2.0