Fredag

Fredag. Och det var då fan i mig på tiden! Jag har gjort bort allt plugg, jag har ingenting kvar. Så har jag inte känt mig sen ettan. Och nu är det bara massa roligt att se framemot under denna långhelg, myskväll ikväll, fest imorgon, ikea på söndag, ledig måndag och så är det ju valborgs och ledig tisdag. Känns så jävla bra.

Bild från igår


Bildbevis, publicerad i piteås tidning. Längst fram på en In flames konsert är fan inte dåligt jobbat av mig. Dock har ju jag nu p ådenna bild bevisat att man är ful på konsert, och att jag kan posa med plutande läppar fastän jag trängs med en miljon människor. Det var mindre bra jobbat av mig. Äh.. what the fuck, jag var iallafall längst fram och det är det enda som räknas. Och In flames levererade precis som vanligt. Idag är jag hes, mörbultad och har blåmärken men vad fan gör det när man haft en så jävla grym gårkväll? Kärlek.

IN FLAMES


Vi ses imorgon grabbar! Fyfan så taggad jag är!

Livet är inte förjävligt

Vet ni? Jag är så helvetes glad. Av någon anledning som jag inte är på det klara med. Jag har tusen uppgifter i skolan att ta tag i, jag är helt slutkörd hela tiden och allt går inte som jag vill. Men jag är glad, som fan. Ikväll har jag gjort klart engelskarapporten och det känns som att en ryggsäck på ett ton har lyfts från mina axlar. Jag är faktiskt klar, och det känns helt otroligt. Imorron tar jag tag bokrecensionen och det sista på psykologin. Sedan ska jag vara fri på torsdag, fredag och lördag. Just nu är livet vackert.

What a wonderful world.

Svar till maria: du är så fin vännen♥!!


Arkivbild från i somras, ahr inga bilder på pappas dator!
Efter mitt inlägg igår hände något bra och det mesta blev ganska mycket lättare. Bara sådär. Tänk så fort det kan gå över. Hursomhelst är detta är en obeskrivligt jävla bra dag. Började dagen med att få reda på att vi ej går skola idag så tog mig en skön sovmorgon, sedan åt jag frukost i bikini på balkongen och satt där i 2 timmar så nu har fräknarna börjat komma och jag har bikinibränna. Sedan har jag hunnit styrkaträna lite, men ska nog iväg på gymet eller gå ut och gå senare ikväll. Nu ska jag ta tag i massa plugg och se till att få mycket bortgjort, känns typ inte så jobbigt idag. Vi hörs senare!

Söndagkväll

Kort sammanfattning av vad jag gjort detta lov:
-Solat i bikini(kan man fan inte tro idag..)
-Varit på 18års fest
-Haft myskvällar med tjejerna
-Grillat
-Pluggat

Som vanligt är jag ändå missnöjd med lovet, även m jag haft trevligt många kvällar. Men har inte gjort allt jag borde gjort, har enbart känt mig stressad hela veckan över plugg, brist på träning och massa annat. Så i vanlig ordning är jag nu precis lika trött som jag var när jag gick på lov. Känns helt förjävligt att vi inte har lov nu förrän sommarlovet. Dessutom är jag förkyld. Både snuvig, ont i halsen och huvudet. Och jag är stressad som fan för att det inte är säkert att jag har något sommarjobb. Och jag har mindre pengar än jag haft på 7 månader så jag kan inte köpa mig lycklig längre. Just nu är det fan lite för jobbigt att vara jag.

Fredag


Jag just nu, hangin' out. Haha ser ut som ett peddo..
Tjo iallafall. Denna vecka har varit jobbigare än jag tänkt. Inte för att jag pluggat särskilt flitigt, men för att jag haft på axlarna att jag vet hur mycket jag egentligen måste göra. Men jag funkar så, ju mer det blir desto mer skiter jag i det. Fan för mig.

Snart kommer Hind till mig sen drar vi till Karro, sedan blir det brudkväll och har vi väldigt tur kanske vi får träffa några boys innan kvällen är slut. Håller alla tummar jag äger!

Fallskärm


Denna bild får pryda detta inlägg. En 2 år gammal bild på mig och Maja i stockholm.. jag ser fan likadan ut. Kul. Nu mår jag riktigt dåligt.

Ikväll är jag som sagt med min finaste kusin som jag inte träffat på tusen år. Vi äter jordgubbar, pratar och spelat Harry Potter, och ja det är dyngkul som vanligt!

Imorron ska jag upp tidigt och fara på gymmet, sedan ska jag hemåt och sedan blir det 18års fest för finaste Agnes. Kommer nog bli en jättetrevlig kväll och jag är så obeskrivligt glad att det är lov nu. Det är så lägligt, det är så på tiden. Nu fortsätter lanet så återkommer imorron.

I'm so afraid, I'm terrified to love.


You're the better part of meMin fina!


Hej förresten, ikväll har jag varit så jävla duktig och skrivit psykologi så det ryker om det. Ska skriva imorgon på lektionen och försöka hinna skriva lite hemma också så jag får bli klar med det innan lovet. För på lovet kommer specialarbete i engelska ligga på mina axlar för att jag inte lyckats göra det ännu. Känns rent sagt förjävligt, men hellre bara specialarbete än specialarbete och psykologi. Man får liksom se det ljusa i det lilla. Så är det när man går spmj, gör klart en sak och ha tusen återstående. Cheers.


Har jävligt kul


Observera att Peetas sms sjungs som sexy and i know it. Hehe.. skrattar lite irl.

Måndag

Jag borde egentligen plugga. Men känner att, oavsett hur mycket jag försöker så kommer det inte gå ikväll. Är för trött. Alldeles på tok för trött.

Så denna kväll slösar jag bort(inte mig emot)med att ansa topparna, göra en inpackning i hårlängderna med olivolja, styrketräna, plocka ögonbryn och spela goldminer. Först imorron ska jag ta tag i både psykologin och engelskan, och gyma. Sedan kommer jag inte ha mycket mer till liv denna vecka. Men sedan är det helg, och inleder helgen med att fara och fira finaste Agnes som fyller 18. Kan knappast bli bättre, ser så jävla mycket fram emot påsklovet. 4 dagar kvar. 4 långa dagar kvar...

RSS 2.0