So long!

Nu är det för evigt byebye till den här jävla skit bloggen. Håller på med en ny som jag fortfarande har lösenordsskyddad och privat, och jag lovar, den slår redan det här skämtet till blogg med hästlängder. Men håll utkik här. Den andra öppnas för allmänheten inom kort när jag fått lite struktur i skiten, och då länkar jag här!

Negative shit.

Om 11 dagar är jag 18 år. Känns inte så speciellt. Är som inte taggad på något just nu. Inte alls taggad på att fylla år, gå på krogen, midsommar, inte taggad på stadsfesten och inte heller inför trästocks. Det känns inte som att jag bryr mig. Jag vill helst bara skita i allt nu. Sedan önskar jag mig ingenting förutom en iphone, som jag vet att jag inte får önska mig eftersom det är för dyrt och för att jag inte kommer kunna delta i ovanstående grejer som krogen, midsommar och stadsfesten utan pengar. Och ja.. pengar har jag inte förrän jag jobbat klart och det är efter alla dessa händelser så... blir väl att önska sig pengar och massa skit som vanligt som jag inte har någon användning för. Hatar sånt. Det känns alltid som att jag stressönskar mig saker som jag inte vill ha egentligen, och pengar är fan cptråkigt att få, men så mycket till val anser jag inte att jag har.

Är så sjukt negativ idag så det går inte dit en till.. och så har jag ångest som fan. Har riktigt djup jävla ångest för att sommarjobba, för att jag inte har något kul inplanerat i sommar och för körkortet som jag inte kommer någon vart med. Vill inte, vill inte, vill inte. Har typ aldrig haft såhär mycket skit att oroa mig för inför ett sommarlov som nu. Fan.

Crash and burnma man

Tja tjena


I fredags var det en hejdundrande avslutningsfest som började med klassen hos Hanna och slutade i en lokal på älvsbacka där det dansades till klockan 3 på natten och sedan cyklade jag hemåt. Gårkvällen spenderade vi hos finaste Sara som fyllde 18 år, sedan drog hela bunten, inte helt oväntat, ner till max för att fylla på våra hungriga magar och sedan bussade vi hem.

Så helgen har kort sagt varit riktigt bra med mycket fart, därför känns denna kväll sjukt jävla tråkig. Jag sitter instängd i mitt rum framför datorn ful och jävlig och i tv rummet sitter farsan och Joel och hojtar över en idiotisk fotbollsmatch. Och vänta lite... nu hör jag dem stämma upp i en hemsk Whitney Houston duett också... Hatar att se fotboll på tv, så nu ska jag dra ner på ica och köpa ett jävla lass med frukt och sedan äta ihjäl mig på det och sedan gå och lägga mig. Fuck söndagar, oavsett om det är skola eller ledigt som gäller dagen därefter.

Av alla ställen på jorden vill jag helst av allt vara här.
Dyngsnygga brudar i poolen!

Hemma spa


Såhär ser det ut hos mig ikväll! Inte...
Men jag kör ett lite mindre lyxigt spa dock som duger lika bra(vem försöker jag lura?)

Ikväll är det både regnigt och blåsigt ute och jag har ingen lust alls att göra något jobbigt ikväll. Trots att vädret är som det är så trivs jag. Att ligga och se en bra film och köra lite hemmaspa och lyssna till regnet är toppen en dag som denna. Därför håller jag nu på att slänga ihop skrubbar och ansiktsmasker, hacka gurka, spola upp fotbad, plocka ögonbryn och göra hårmassage för fulla muggar.

Senare kommer karro förbi och då blir det nog en rejäl kraschlandning i min säng uppdukat med film, chirre och hallonsoda. Nu ska jag hoppa i mina mjukaste kläder och köra igång. Vi ses!

Klassfest på g

Tjabba!
Nu är det fan i mig helg och det känns pretty fucking great. Dock har jag bränt mig i ansiktet så jag ser ut som en jordgubbe, fick IG i matte b(inte helt oväntat), har huvudvärk och har en jävla städning framför mig. Ser milt uttryckt ut som att ett korståg dragit genom mitt rum. Gruvar mig för att öppna dörren och kolla in.


Hursomhelst, fredag. Och ikväll är det klassfest, och innan dess träffas jag emma, sara och amanda hos mig för att ha tjejmys. Blir nog super. Dock lär jag få stressa tills min skalle spricker. Nu blir det städning, men jag ska också hinna duscha, fixa mig, laga käk och det kan ta hur lång tid som helst. God damn it.
Vi hörs sen!


RSS 2.0