Hos Amanda

Förlåt mina små bebisar att jag aldrig svarar på kommentarer. Jag har nämligen gått runt och trott att ingen någonsin vill kommentera min skitblogg, men se så fel jag haft. Det är så att det inte syns i min blogg när jag får kommentarer. Nej jag måste spana i kommentararkivet för att få se några, och det kommer jag inte så ofta ihåg.. Men nu vet ni iallafall. Har fått många fina på senaste tiden, ni gör mig så glad!

Just nu har jag för övrigt massa saker jag är peppad på. Som att träna som en vilde(har kommit på ett sätt att få in minst 3 ggr i veckan nu), göra om mina rum, färga håret. Listan kan göras oändlig. Men jag känner att jag är på g igen. Hur länge det varar kan man ju fråga sig men, for now, så känns det ganska jävla bra att ha några saker att se framemot iallafall!

FUL, FÖRJÄVLIG, FATTIG, FAN


Tja. Såhär ser jag..... inte ut just nu.
Jag är typ allt som börjar på F nuförtiden, har jag insett(se rubrik). Så jävla spyless på att vara ful. Fan vad skönt att kunna bestämma sig att bara vara snygg en dag.. det kan inte jag. Men jag ska försöka, imorgon. Det lovar jag er. Jag ska försöka! Dock har jag inga som helst förutsättningar för att bli en pangpingla. Jag ser så in i nordens tråkig ut. Skulle jag vara en färg skulle jag nog vara grå. Vattnig grå, dessutom. Vad i helvete. Detta liknar ingenting. Vill bara bli lite brun, få lite längre hår och färga det, lite tightare body, och köpa nya kläder. Nu, typ. Hursomhelst har jag så mycket plugg nu så jag vet inte vad, så no time for this.

Ni förstår varför jag nästan aldrig bloggar längre va? Är ju förfan ett vrak.

Nothing, just nothing at all.


Nu var det verkligen längesen jag var här och gick lös senast. Inte mindre än två veckor och två dagar sedan. Herregud, så länge har det aldrig gått mellan mina blogginlägg och det känns konstigt. Men det är bara det att jag inte känner att tiden räcker till. Har så mycket i skolan, körkort, träning you name it. Jag vet inte hur jag ska hinna blogga när jag inte hinner leva mitt liv ens. Och jag vet inte varför jag ska blogga när jag inte har något liv att skriva om. Så det kommer bli mycket färre inlägg och tystare än vanligt här, tills allt lugnat ner sig och tills jag börjat leva igen. För just nu tror jag nästan att jag är död.


Lov

Sportlov. Kan inte säga annat än att det verkligen behövdes just nu, för varje dag den senaste tiden har jag känt det som att jag fan inte orkar mer när jag vaknar på morgonen och lägger mig på kvällen. Men osm sagt, lov. Så jävla skönt.

Denna dag har iallafall bestått av en rejäl uppfräschning. Satt och var äcklig i sängen(som jag inte minns när jag senast bäddade rent i) imorse och sedan blev jag så jävla arg på mig själv eftersom jag är så ful av ren lathet. Så kastade mig ur sängen, vädrade, städade, bäddade rent, rensade kläder, duschade, rakade ben, peelade hela kroppen, målade naglar, brun utan solade, plockade bryn och hade ansiktsmask. Det är konstigt att man sällan gör allt detta, för det är ju inte speciellt jobbigt, och det känns ju så förbannat bra efteråt. Ikväll ska jag dock få gjort lite plugg så jag slipper göra det sen i veckan, och imorron ska vi kanske och äta eftersom finaste hind fyller 18!!!

Nu ska jag platta håret och prova lite sminkningar, allt för att rädda mitt stackars utseende!

RSS 2.0