Cause when we do our thing you know we go insane.


Vill på party. Vill orka fixa mig. Vill dansa. What the fuck man? Jag orkar aldrig längre, och nu har jag en fulperiod som heter duga. Min lathet är skamlig, fast.. när jag försöker fixa mig ser jag ännu värre ut så det kanske inte är latheten som är den största boven. Det är jag, eller snarare: mitt ansikte. Die.

Getting higher than the empire state


Lindas bild från In flames konserten.
Min jävla blogg suger värre än en dammsugare, vad fan ska jag göra? Blogga oftare? Om vad? När jag sitter och pluggar? När jag är trött? När jag äntligen pluggat klart? När jag ska jobba i verkstan? Fuuuuck this. Måste skaffa mig ett liv, och börja ta lite bilder annars går den här bloggen samma öde till mötes som apberget...

Måndag

Idag hade vi en riktigt ovärd lektion bestående av en ännu onödigare undersökning. Sedan gick jag och lunchade med Amanda på subway och traskade runt ett tag på stan med henne och karro och nu är jag hemma. Ska sätta mig och skriva så tangenterna glöder på mitt reportage så kanske jag hinner göra något ikväll. Sedan blir det att ta en välförtjänt och förbannat lång dusch.

Ingen rubrik


Gammal bild från en mycket trevlig basketkväll
Long time no see folks! Den här bloggen är lika torr som en sandlåda, jag vet. Kanske ska stänga ner den helt och börja om från scratch istället. Fast jag vet inte, skulle lika lätt köra ner den till botten också. Men iallafall, på senaste tiden har jag haft det så jävla avslappnat. Jag har fått gjort ganska mycket plugg, så jag har liksom kunnat slappna av och faktiskt göra saker igen. Dra ut på kvällarna och spela basket, grilla, bara ta det lugnt och se en film. Och allt detta utan att få dåligt samvete för att jag vet hur mycket jag egentligen måste göra.

Jag mår bra just nu, allt känns bakvänt, ovanligt och lite diffust. Men jag är glad. Nästan hela tiden. Och det känns sjukt jävla bra.

RSS 2.0