You gonna make me stay


arkivbild som publicerats måååånga många gånger.
Är med hind, amanda, vera och karro @my place. Vi ska snart he oss ut och starta upp en eld och grilla. Men först ska vi lira nåt sällskapsspel. Kommer bli en mysig kväll. Fattas bara att ida, dalle, dallas, dolme, dahlqvist vore här så är vi fulländade igen. Men man får inte allt man vill. Pussar!

Feels like i own the place

Ja nu har jag uträttat hälften av allt jag ska göra idag. Från stan fick jag med mig ett halsband fullt med fjädrar och en ny ögonbrynspenna. Har förresten också lyckats tagga joel på att dra på fest hos mange 2015. Han slutar aldrig sjunga på den. Underbart.

Snart kör jag till urs och ikväll blir det grillning i ursviken. Kommer säkert bli lika mysigt som vanligt. Men innan dess> middag, konsum, konka ved som fan. Ha en bra fredag peps.

Jag vet, du vet vad som måste ske nu.


hehehehe
Idag har jag helvetes mycket att göra. Väckaren ringde inte så det hela började åt skogen. Nu ha jag packat, städat och plockat ur dismaskinen. Ska snart skynda ner till stan för att möta upp hind vid älven och sen måste jag lämna igen alla hyrfilmer och köra till ursviken. Efter det blir det att läna igen ytterligare en film på OK. Sen ska jag äta och ringa ihop alla och till sist släpa ved upp till lilla kåge för en redig ursviken grillning. Har till råga på allt bränt mig överallt i ansiktet så läpparna ser silikonpumpade ut och mitt nylel är rödare än djävulen. Seriöst, det kan mycket väl hända att jag svimmar innan dagen är slut. Hade.

Trodde man kunde svika kärlek, det kan man inte.

Jag är i extas. Literally. Harry Potter, helt jävla genialiskt. Filmen var hur bra som helst. Satt och grinade bakom mina 3D brillor flera gånger. Känns dock så sorgligt att resan är slut här, man har ju vuxit upp med dessa filmer. Från att man var 7, till nu 10 år senare. Kommer nu läsa alla böcker i ordning, se alla filmer igen och sedan läsa böckerna på engelska. Kommer aldrig förlora min galna kärlek till det här. Ärligt, alltså.

When it all ends

Jag har sand på alla möjliga ställen. I öronen, under naglarna, i håret och under ögonlocken. Krasar typ när jag blinkar. Hej, förresten. Som ni förstår har jag spenderat dagen på stranden med la familia. Ha solat, badat och spelat volleyboll ända till himlen bokstavligen öppnade sig och regnet började vräka ner.


Det är dags för en lång dusch, sen ska jag se harry potter och dödrelikerna del 1, för jag har inte sett den ännu (skämmes). Ska nämligen på bio ikväll och se sista filmen så viktigt viktigt att hinna se ettan före.

mot ursviken

Drar till urs. Ska träffa karro en snabbis, min älskade vän som jag umgåtts med dagarna långa i snart 2 veckors tid. Thank u♥ Sen ska jag spendera kvällen med nadja och elvira i yttre där det vankas grillning och mys. Blir bra, behöver det. Hejs.

Det har blivit så svårt att älska, när all sorts kärlek lett till besvikelse

Vet inte vad det är med mig nuförtiden. Är helt orkeslös, vågar knappt lite på någon och där inräknat mig själv. ALLT är så jäkla jobbigt så jag vet inte vars jag ska ta vägen. Vill bara ligga under täcket och fan inte komma fram nåt mer. Vet inte vad jag vill med nåt, vet inte vad jag ska skriva för att nån ska förstå. Förväntar mig ingen medkänsla. Vet inte ens varför jag skriver det här, kanske för att ge nån sorts förklaring till varför jag inte är mig själv nu. En förklaring till varför jag är konstig och inte finner ord. En förklaring till varför jag inte kan stå ut med någon just nu, eftersom jag inte kan stå ut med mig själv.
Fattar inte när allt blev såhär svårt? När blev jag så svår?
Livet ska inte vara så svårt, jag blir galen. Bokstavligen.

Everything's so blurry, and everyone's so fake.

you eat, you’re fat. you don’t eat, you’re a freak. you drink, you’re an alcoholic. you don’t drink, you’re a pussy. you read, you’re a nerd. you don’t read, you’re stupid. you tell a secret, you’re an attention seeker. you don’t tell a secret, you’re still attention seeking. you let someone in, you’re easy. you don’t let someone in, you’re too uptight. you smoke, you think you’re cool. you don’t smoke, you’re a loser. you’ve had sex, you’re a slut. you haven’t had sex, you’re a frigid little bitch. you wear make up, you’re a slag. you don’t wear make up, you’re ugly. you can’t please anyone. ever.


chaachaa

Är med korken(karro) och makkie och mange mange mange. Ska dra.. nånstans? Hade.

Vi shakea den för sean banan


Are we finally okay?


Vet inte hur saker känns nu riktigt. Det är iallafall på rätt håll. På väg uppåt, och det är det viktigaste.
Och vi klarar ju det här eller hur?

Run for your life


Idag har jag spelat basket med pappa och joel och well, inte mycker mer än så. Ska snart äta sen hämta min darling i urs så jag kan köra till stan. Sen ska jag träffa tjejerna. Hade.

Ta bort mig.


hata facebook
hata vidriga skellefteå
hata äcklig värme inomhus
hata att vara negativ
hata lovande ord som ändå ingen håller
hatar falskheten
hatar att inte våga
hata denna kväll
hata att inte stå ut
vill härifrån, nu.

Rolig_tjej

Lär ju ska vara jordens tråkigaste människa ever. Nobbar trästocks för tredje året i rad, fan ni får ursäkta mig, men jag hatar trästocks. Kommer aldrig bra artister eller nåt. Okej låt gå för adept men annars.. hallå?! Fast i tysthet måste jag medge att det känns förjävla sorgligt att ligga hemma och se film när jag vet att resten av skellhells befolkning befinner sig på trästocks och tycker det är grymt. What the fuck went wrong with me?

Är ful, trött, och har ingen lust med nåt förutom att slänga mig i älven. Flyta runt i vatten och inte bry sig om nåt annat. Få se om jag kan lura i folk något sånt vansinne ikväll. Vill inget annat. Kul tjej, go to hell.

Count your cash and kiss my ass.




tja


Detta mina vänner, är en fin bild från i vintras. Stunning!
Gårkvällen blev som väntat kul. Sen sov hind här och idag ha vi legat och pratat hur länge som helst, skrattat, käkat osv. Ikväll blir det äntligen att träffa karroooo. Blir att vara med henne, hind, filip, emil med flytvästen och armpuffarna, och kanske ida och vera förhoppningsvis. Kommer bli mys.

High above, or down below


Under kokosnötsträdet (hehe)

Ha duschat och fräschat upp mig, komme in och skrämde mamma med mitt flottstripiga hår imorse hehe. Ska äta sen her jag mig iväg mot stan för att plocka upp hind och sen blire häng med ida och vera. Blir nog en jättemysig kväll!


The music is my bodyguard


Underbart.

Vaknade upp till en tyst och tom lägenhet, utvilad, utan att för en gångs skull blivit uppsliten innan jag sovit klart. Kom på att jag hade en halv subway macka kvar i kylen, och tro mig, den satt jävulskt fint till frulle. Åt ''frukosten'' i sängen och kollade på Bridget Jones dagbok. Nu håller jag på att tanka film och ligger bara och tar det lugnt, ensam. Det må ju låta tragiskt, men idag ska jag inte göra ett skit. Förutom att vara med linda ikväll och amanda en kortis idag så ska jag bara vara ensam och göra saker jag känner för. Typ ta ett långbad, se film, läsa, spela tvspel. Underbart. Älskade förbannade ensamhet!

Underbart.

Vaknade upp till en tyst och tom lägenhet, utvilad, utan att för en gångs skull blivit uppsliten innan jag sovit klart. Kom på att jag hade en halv subway macka kvar i kylen, och tro mig, den satt jävulskt fint till frulle. Åt ''frukosten'' i sängen och kollade på Bridget Jones dagbok. Nu håller jag på att tanka film och ligger bara och tar det lugnt, ensam. Det må ju låta tragiskt, men idag ska jag inte göra ett skit. Förutom att vara med linda ikväll och amanda en kortis idag så ska jag bara vara ensam och göra saker jag känner för. Typ ta ett långbad, se film, läsa, spela tvspel. Underbart. Älskade förbannade ensamhet!

Det finns ingen poäng med att vara fri längre

Ska notera vissa saker nu innan jag kryper ner i sängen och försvinner i drömmarnas land:
-Mitt hår luktar GOTT
-Är så ful att fåglarna slutar kvittra
-Är trött
-Lyssnar på en Håkan Hellström låt, när fan hände det?!?!?!?!?!?
-Ha sugit i chicago ikväll
-Äger i nätpoker
-Ska sova
-Ska vara med LINDA imorrn, äntligen!
-Undrar varför bra klillar envisas med att ta fam allt det dåliga med dem hela tiden
-Solen är på väg att gå upp
-Allt gör ont för att abbe far bort snart...
-Snart kommer karro hem
-Hind är hemma!!!
-Ser ut som döden
-Måste köpa marker så jag kan spöa folket i texas
-Har inte mycket sommarlov kvar innan jag ska jobba ihjäl mig sen börjar plugget
-Fasor.....

Saknar grekland.



Maniac

Har fått världens harry potter mani igen. Får en sån där släng några gånger per år då jag ser filmerna om och om igen. Har nu för första gången gett mig helhjärtat in för att läsa böckerna också. Väldigt väldigt odd att jag inte gjort det tidigare. Ha strö sett 1an och 2an eftersom det är mina favoriter och till helgen ska jag och joel köra ett lan. Sen blir det ju förstås att dra och se sista filmen på bio inom en snar framtid. Måste medge att det känns förjävla tråkigt att det snart är slut med harry potter. Man har ju liksom vuxit upp med harry. Sjukt.

Ikväll blir det pokerkväll, är tagg som fan. Hade!

''Vi hade iallafall tur med vädret''

Nu: blir det film och grönsaksdip.
Imorron: blir det att stiga upp tidigt, moppa till amanda och packa in sig i bilen för att åka mot en heldag i övik innehållande bad och käk. Kul!

11 juli


Dagen blev inte riktigt som tänkt. Vi drog till skatan och direkt kom alla världens moln flytandes och täckte solen så alla började dampa satan. Slutade med bad, sandkrig och att vårt lilla sällskap splittrade sig i team verla och det lite bättre teamet, abb-star. Ingen fattar haha.

Så efter det drog vi och gick en stund på stan och well, nu är jag hemma. Ikväll blire nån film och bara ta det lugnt. Sticker till övik över dagen imorron, kommer gå lös som ett barn på julafton i rutschkanorna!!

Kickstarts again

Ska kräla i säng snart. Göra en tidig kväll, typ? Klockan är lite mer än halv två och är jag i säng innan två, ja, då har jag kommit i säng i tid. Ikväll har jag insett två saker:
- Jag har blivit lite brunare idag (galen segergest)
- Jag börjar om med nyttiga livet igen. Känner på mig att det kommer gå skitbra faktiskt.


Så, vad ska jag säga? Imorron blir det stranden och kickstart på det nyttiga igen. Man måste liksom börja någonstans. Äta bra, utnyttja min pilatesboll till fullo och sedan blir det gymkort i höst. Jag känner att jag är på g, kaaaaaaaaaatching.

All day, all night, what the fuck

J-star och abbe spöade ida och zacke i kubb ikväll. Kändes förjävla fint måste jag säga. Nu är jag så trött så ögonen går i kors. Orkar.inte.vara.vaken.mera. Imorron blir det sovmorgon sen stek4 i solen. Nighty.

aha aha


Hängbild från ursviksskolan. Veras bild (casuuuuual)
Hänger @ma house med veron, dallas och abbe. Ska väl he oss ut snart, vet inte vart, men jag bryr mig typ inte. Bara nåt händer. Vad som helst, med vem som helst. Är fett less på att vi sitter bort så många kvällar. Äh fan, ska inte negga, är ju trots allt med några av dem jag trivs bäst med. Blir nog en bra kväll ändå i slutändan.

trött, sur, orkeslös, värdelös, meningslös, förbannad och jävlig.

det är stökigt som fan i mitt rum- jag blir så trött
jag är vaken och huvudvärken kommer smygandes- jag blir så trött
jag har en fet inombordare på g under läppen- jag blir så trött
jag måste sminka av mig- jag blir så trött
jag har antydan till ont i halsen- jag blir så trött
jag är hungrig- jag blir så trött
jag glömde mitt godis på brännan- jag blir så trött
jag måste stiga upp klockan 9 imorron- jag blir så trött
jag sitter och är missnöjd på allt- jag blir så trött
jag är trött- och ja, jag blir så trött.

Drop dead beautiful

Om någon skulle se min frilla nu skulle den skratta gott och peka finger hehe.. Har alltså 4 lika stora flätor som står ut här och var på skallen i hopp om att få jämt lockigt hår när det torkat, please god?

Måste leta kläder, blåsa håret lite och packa ihop mig. Sen bär det av mot urs sen stan och köpa gottis och till sist mot myckle där det vankas grill och bad. Under kvällens gång ska vi sörja våra saknade bröder, hind och karro. Fan kan ni inte bara stanna häääär?


Spinnin' around

Veras bild

Staaaaaarrreeefääärreeen. SKOJA. Men en glad bild från stadsfesten iaf.


Pysslar med jeansshortsen.

Har inte bloggat på nästan en vecka. Så blir det när man ha varit hos morsan med en dator som man helst skulle vilja släpa ut och slå sönder med ett baseball trä. Hårt. Men, för att undvika att det ska hända håller jag mig långt ifrån den.


Ha jobbat, solat och pysslat lite med mina nya jeansshorts. Köpte alltså ett par för 100 spänn på gina, ganska basic och tråkiga. Så håller nu på att sätta nitar på hela bakfickan, se bild ovan, kände att jag blev tvungen att publicera den ytterligare en gång. Det är ju så jävulskt snyggt!!! Dock kommer det itne bli lika delicious som på bilden... men något liknande. Sen håller jag på med slitningen också, går lös med pappas sandpapper hehe. Det är roligt, men sannerligen ett evighetsgöra av rang! Ni får se när dom är klara iaf.


Grymt

Ha varit en grym kväll. Började kvällen lite random i ursviken där vi lirade lite chicago. Ha träffat massa folk och åkt karusell med massa olika som en galning och löst vissa saker. Jag mår bra. Väldigt bra. Kvällen blev hur bra som helst förutom småsaker som att vi tappade bort varandra (igen) och att vi inte hann med allt jag hade velat hinna med. Fick sen skjuts hem och nu ser jag en film, ska snart sminka av mig och gå och lägga mig. Känns som att jag blivit överkörd av tåget så trött som jag är.

Motherfuckin' pimp

Dagen har spenderats hemma med joel och filip. Ha spelat poker hela jävla dagen och jag ha lekt dem i det. Är förövrigt jävla dålig i det och spelar helt utan taktik men whatever, vinst som vinst. Hursomhelst är jag är på awesome jävla humör. Ska snart träffa några ladies och käka tillsammans igen sen gitta vi till stads ikväll igen.

Förresten glömde jag tacka för den kungliga presenten jag fick av girlsen igår, looooooove it brudar. Se bild nedan, ett glas, en pokal, en stekande prydnad. Möjligheterna är oändliga med den haha!
(passande att 50 cent-pimp låten började just i min spotify-lista!)

Äntligen hemma

Ja, denna kväll blev väl.. okej. Ja det är faktiskt rätt ord. Hade ena stunden skitkul och andra var det mest bara jobbigt att tappa bort alla och gå utan täckning i mobilen. Sen att bara driva runt och vara oense om vart man ska och sånt tjafs gör mig bara så förbannat slut i skallen. Ha oxå känt mig stressad av nån konstig anledning hela kvällen och varit ful som stryk tack vare regnet tidigare.. thanks alot. Men har oxå träffat massa människor som kommit fram och varit trevliga och det tycker jag är hur kul som helst. Så med både plus och minus denna kväll sammanfattar jag den med ordet okej. Imorron får det bli roligare. Jag är fortfarande taggad, har åkbiljetter kvar och imorron ska det vara bättre väder. Finemang!

Nu ska jag sova för nu är jag fan förbi av trötthet. Är helt genomslut i huvudet så gonatt världen.

You can run but you wont come far

Sitter och äter hälsofil så min skrikande mage håller sig i schack i väntan på mina amigas som är trögare än tåget, iallafall fartmässigt haha. Är hungrig som en svältfödd men dom kommer om typ 20 min och det är verkligen i grevens tid. Kan inte vänta till att sätta tänderna i frasseflottkäk efter en vecka i nyttighetens mörker!

Bite me en la boca

weheartit


Let me introduce you to my partypeople.


+ hind. Helt otroligt att vi inte har en bild på oss allihopa? På den andra fattas ju dallaaas!

Är taggad till max på karusell. Ska åka som om det inte fanns någon morgondag! Tycker också nästan det är skönt att vädret sunkade till sig lite, orkar typ inte med en kväll i värmebölja igen så man blir helt stripig och äcklig. Blir dessutom enklare att välja kläder, annars far man i shorts och sen blir det kallt. Nu ska jag iaf städa och styra upp lägenheten lite så inte tjejerna dör när vi ska äta, sen ska jag duscha och sånt. Kommer ha en toppenkväll, hoppas ni andra får det också. Hugs and kisses.

Lost and insecure you will find me. But maybe that's ok, if you just promise me that you'll be looking for me.


Stadsfesten

Har varit en trevlig kväll på stadsfesten. Har nu invigt alla karuseller utom batman som jag sparat speciellt för oss alla imorron kväll och fyfan så kul vi kommer ha. Vi börjar iaf kvällen med frasseskäk hos mig innan vi drar ner, kommer bli kung. Känns som at tdet är imorron stadsfesten börjar på allvar eftersom vi då kommer köpa åkband och gå lös på riktigt.

Fick iaf nödrycka ut och hämta min bror i stan som var lite rund under fötterna. Tog till och med med mig jacka och överdragsbyxor åt honom för att jag minns att jag bara såg honom ha shorts och tshirt tidigare. Well nu är han hemma i tryggt förvar (sängen) och jag ska bege mig mot min egen. Imorron väntar en solig dag som jag nog kommer spendera med Joel. Sen stadsfesten på kvällen som sagt. Puss!

RSS 2.0