josef är trött

vi är hos emelie. det är natt. jag är trött. jag vill sova. fett värt inlägg. gonatt

this is so not okay..far far not okay


förbannad

jag är trött, sur, stressad, och känner mig sjuk. Skallen dunkar och jag fryser. Borde verkligen sova, och tro mig jag överväger det. Men har en väska som ska packas först. Jag är trött, verkligen så jävla trött. Skulle kunan skalla tangentbordet och somna just nu.

imorron> umeå med brudarna

everybody wants tards


denna fina bild får pryda detta inlägg. 2 tards i en smäll
sista lektionen, sista skoldagen i veckan. Känns prima gött att vara lediga imorron och sticka till ume.
jag är trött, har ont i huvudet, värmeslag och träningsvärk. Ikväll vill jag bara ligga död och fläska godis men blir inge av. Måste plugga, har träning, en timmes styrkepass hemma och dusch att se fram emot. Godis kan jag glömma, känns ju inte överfantastiskt bra.


i'm doing this for me

Låtarna som spelas runt, runt när jag tränar. Hade inte kunnat utan musiken. Spelas på alldeles för hög volym när jag pumpar som en galning hemma, svetten lackar, när jag kör tills jag inte tror att jag ska kunna stå längre efteråt. Det, mina kära vänner, kallar jag u n d e r b a r t.

not afraid- eminem
talkin' 2 myself- eminem, kobe
go to sleep- DMX, obie trice, eminem
bring me everyone- mustasch
breakdown- breaking benjamin
until the day i die- story of the year
you're going down- sick puppies
getting away with murder- papa roach
eye of the tiger- survivor
dance dance- fall out boy
you're gonna go far kid- the offspring
alias- in flames

SOVA

Den här dagen har varit skit. Va jävla trött imorse och emma sa direkt att jag såg hög ut. Kunde knappt hålla mig upprätt. Allt har varit irriterande, jag fattar inte, men dagen sög verkligen skabbig råttsvans. Så fort jag kom innanför dörren idag dök jag i mjukisbyxor, myströja, tjocksockar, snörde ihop håret i en cancertofs och drack litervis med vatten. Sitter för tillfället och trycker mandariner och kiwi, nyttig och sund som jag ju faktiskt är. (försöker sona mitt tidigare brott att äta chips med att skriva detta) Ikväll ska jag om möjligt snygga till mig, och fara på träning. Ha jävligt ont i huvudet så ska dyka ner i sängen ett tag nu. hade

jag just nu, ärligt, vilken babe..

DFISHISDFKJLDF

hatar media. hatar media. hatar media.

DANCE, DANCE AND THIS IS THE LIFE YOU'D LOVE TO LEAD

jag i detta nu

peacear ut med amanda. Jag är på bra humör och jag vill typ dansa dansa dansa.


until we shine

Vad jag vill uppleva det igen, igen...och igen. Vad jag saknar det.


josefin westin nordin och elvira lundvik, aka josseochelvira, en stavelse. Ville man ha en av oss fick man den andra på köpet. Bild från 20 november 09, så längesen nu. Jag saknar det som var.


drygt..läs int

jag är trött. men ändå fett taggad av nå random reason. Alltså, jag måste sluta använda ordet ''fett'', har börjat överdriva det i allt jag säger. ''Det är fett jobbigt, fett kallt, fett gott, fett drygt, fett..'' ja ni förstår va? Använder det lika mycket som jag använde ''tamefan'', när jag hade den perioden. INT BRA.

Ikväll blir det..? Amanda? P-lugga? Ingen aning, orka


UNPREDICTABLE

Who does'nt long for someone to hold?
Who knows how to love you without being told?
Somebody tell me why i'm on my own, if there's a soulmate for everyone.

texten, har varit med i bloggen förr. Men den passar ju så bra.

hmm

Jag har tränat idag. Det var bra
Jag sparkade dock så tånageln sprack också så det börja fetpumpa blod. Det var mindre bra.

light it all up

Som sagt sov ju julia och agnes hos mig igår. Det var längesen jag skrattade på det viset. Jag vill så ofantligt mycket visa er hur jävla rolig ringaren i notre dame var eftersom vi lade märke till en speciell person i bakgrunden. Helt jävla underbart. Vi vrålade av skratt en lång tid åt det, och kommer på mig själv med att sitta och fnissa för mig själv nu. Det var hur mys som helst, och fet stress när vi vaknade men så kan det gå.


Jag är helt jävla fantastiskt trött. Är mörkblå under ögonen och kroppen säcka fan. Ha inte fått mycket sömn denna helg, så blir att sparka igång en film nu och dricka cola sen sova. fätt najs

EMMA LINNÉA LUNDMARK

Det borde vara brottsligt, jag har inte sett dig på 18 dagar. 18 DAGAR?!?!!? Jag saknar dig emma, amse, franke, min ''hey we're going nuts'' vän. Mer än du kan ana!


wait..wuuut

vart i tusan är världen på väg?
För övrigt är jag väldigt och då menar jag väääääldigt less på skellefteå. Suger fan rektum här.

ikväll vankas pizzabak, film och, fetta med julia och agnes. Närmare bestämt med dessa kalasisar ni ser på bilden. På det säger vi, thumbs up let's do this LEEROOOOOOOOY JENKINS


god is a dj and life is a dancefloor

so dance on it until your body's numb


smekapiska



Att vara frisk.
Ja, inte begär man så mycket då. När jag va sjuk insåg jag att jag borde uppskatta att vara frisk mer. För det sög så förjävligt att va sjuk. Nu, fast det känns förjävla jobbigt med plugg och skola igen så uppskattar jag att vara, ja just det, alldeles normal. Allt är alldeles normalt igen.

Att våga.
När man vågar stå för sin åsikt. När man vågar göra det man känner för, utan att känna att det kan bli fel. Det är bland det bästa som finns att göra det som faller en in, impulsivt, och utan att tänka på följderna. Och försåts att itne känns någon regret efteråt. Bara stolthet.



Att bli röd i nyllet.
Det lär ju ska vara bland det jävligaste som händer. Jag blir det hela tiden, för allt. Jag har sagt det förr och nu säger jag det igen, jag blir det för det jag skäms för och för det jag inte skäms för. Jag blir det när jag skrattar, när jag blir överraskad och alltid när jag redovisar. Jag är en vandrande reklampelare för ketchup. Kan inte göra nåt åt det, och det är åt helvete.

Jeans.
Egentligen dissar jag ju inte jeans i sig, för jag tycker det är skitsnyggt. Men antingen är dom för små eller för stora. Sitter dem bra över röven så säckar dem i knäna och tvärtom. Eller så är de för långa och oformliga. Tror det är jag som är oproportionelig, jag kan inte ha jeans, och det blir jag galen på.


hahajaahaha

hola öh..igen.
Denna dag är dryg, yes it sure is. Nu ha vi fucking datakunskap, sen blire hem hem hem och sen träning. Ja gott folk, imorron är det fredag och det känns fineminemang. Hur gött som helst, kommer bli en bra helg, alltså:

fredag: se film och käka subway med gulleganget
lördag: lagat mat, se film och slagg hos mig med agnes och julia
söndag: chilledilla, träning och göra dataläxa


''we have an onion here''

haha sitter på grafisk desgin och hatar datorer och indesgin mer än allt annat. Vi kriver om vitlökar och antiloper hähähäh. Busschauffören lät oss inte åka med imorse så vi stod och frös i en halvtimme. vilken liten faggot. Snart helg anyways, blir att umgås med brudar hela helgen. awesome yeye wow wow

delikat

wake up in the morning feeling like winehouse

Vet ni hur ljuvligt det är att sätta på sig sina tightaste jeans och konstatera att röven fortfarande sitter där den ska? Vet ni hur ljuvligt det är att fixa håret efter duschen och kolla sig i spegeln utan att se sprängröda kladdiga ögon glo tillbaka? Det är till och med fucking amazing att dra på sig bhn igen efter en vecka utan för vem fan orkar ha det när man bara ligger hemma? Sitter och småjublar över att ha vanliga kläder och göra som jag alltid gör, jublar över att dagen är.. precis som vanligt. Känns så jävla längesen. Är inte helt frisk men snart så, och snart så duger helt okej för mig.

häh


happy hour

så kul med helg...my ass. BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORING

blir jag galet sugen på att färga håret när jag ser detta?

svar: ja
jag vet, jag vet, jag hade ett helvete med att få bort den röda färgen. Tog fel färg osv. Kan inte hjälpas, dessa bilder får mig att vilja förändra. Mitt hjärta slår dubbla slag. Det är så snyggt så jag får rysningar.

röd/orange


röd/koppar skimrande


orange/koppar


hej

mina duntofflor jag nyss hade på fötterna ligger på golvet

jag: Va?
pappa: Vad?
jag: varfördå?
pappa: Vad?!
jag: vad gör dom där?
pappa: men VAD?
jag: vem har tagit av mig mina duntofflor?!
pappa: ja inte var det jag..
jag: nej inte jag heller..


jag och joel ''bråkar''

jag: fan va ful du är
joel: inte fulare än dig
jag: jo
joel: nä du ser fan ut som babben larsson HAHA
jag: .....jaha men du.. du ser ut som.. som.. äh, käften på dig! (blir ägd)

mamma jag och joel pratar


mamma: jo men man vill ju inte känna sig som femte hjulet under vagnen.
joel: nä, inte heller som tredje hjulet under moppen
jag: ..eller tusenförsta foten under tusenfotingen (tittar på joel för respons)
joel: okej det var första gången du var lite kul under hela den här veckan

känsliga läsare varnas

Har du nånsin vaknat med en hals som känns som att den ska sprängas, med en helt igentäppt näsa så andningsproblem är ett faktum och med två igenklistrade ögon som inte går att öppna hur mycket du än kämpar? Well, det har jag. Halsen och näsan börjar kännas som en vana, men ögonen, helt jävla limmade. Vacklade ut till toan, blaskade vatten över dom tills dom gick att öppna och sen kollade jag i spegeln. Det borde jag inte ha gjort, möttes av ett mongo med två variga knallröda ögon varav ett nästan helt igensvullet och tjockt á la terminator och quasimodo i ett. Jag ser ut som ett monster, jag vill dö.

typ nåt sånt, ser jag ut som

i'm awesome, what else?

jag ska försöka att klaga mindre på mitt utseende, gilla läget och vara allmänt..lite mer glad när jag blivit helt frisk. Måste uppskatta att vara frisk, uppskatta det självklara liksom. Efter det här helvetet ska jag tamejfan inte waina så jävulskt. Sen tycka att jag ser okej ut även när jag har risdag, för värre än såhär kan man inte se ut, och nej ni får ingen bild på det.. Men seriöst alltså, ska försöka njuta lite mer, göra det jag vill. För att göra inlägget lite mer ''it's all about me and blah blah..'' kör vi 1 bild där jag trodde jag var nåt.

häjrå

tja

jag vill ha:

en brazilian blowdry/blowout..same shit different names, aaaa då vet ni
ny toning
flerfärgad slingning


då kanske mitt hår skulle vara en anings finare. Men just nu vill jag helst bara ha rent hår, så ska försöka äta nåt, kränga en alvedon och en kopp te sen hoppa ner i ett varmt bad. Allt för att bli frisk liksom. Btw är mina ögon svullena, rödsprängda och kladdiga.. uh gooooos. Är det ögoninflammation tror jag att jag dränker mig i badkaret.

and oh, i will just die

nej nu ha det gått från att vara pissjobbigt olidligt till att vara anusapaslavmormorgnupungpissjobbigt, svårt och långt ord där men ni får kämpa. Nåja, därför ska jag nu hinka i mig det ni ser på bilden nedan, som försöker smaka apelsin.. bara för att dölja smaken av röv. Och det är tjock som typ kräm så fett nice, bävar för det. Får kväljningar vid tanken, men spyr jag så kommer halsen aldrig mer bli sig lik.

RUBRIK



Vet ni vad? Stryk det jag sa tidigare om att jag är feberfri, nu ha jag feber..igen. Och halsen har pretty much nått sin höjd av hur ont man kan ha. Jag vet itne vad jag ska göra. Har provat allt som går, alla hemmakurer, vilat och hållit mig ifrån ansträngning så what the hell? Nu beger jag mig mot sängen, haha och jag kan ju bara drömma om att få somna utan problem. Börja fan flänna helt seriöst snart. Snart lär jag ju snart ta priset som skellhells största wainer, men let me know när jag börjar bry mig ett skit om det
badnight people


SF
jag.måste.bli.frisk..NU

seriöst jag klarar inte det här längre. Har ont jävlart överallt. Febern är borta och huvudvärken med, så varför ska halsen bli värre för varje jävla dag som går? Fick ingen jävla penicillin, ingen medicin, inget bra råd..vad fan är vårdcentralen för jävla b- kvalla ställe egentligen? Två råd fick jag, sova mycker och inte träna. wow, tack det kunde jag ju inte räkna ut själv. JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄVLAAAAA FÖRBAAAAAAAAAAAAAAAANNAAAAD AAAAAAAAAAAAH

6 onödiga facts

- jag blir röd i nyllet för allt, när jag skrattar, det jag skäms över och det jag inte skäms över. Värt.. Och helt okontrollerbart.
- jag är en filmflännare
- är en sucker för pappas pizzasallad haha
- har halsmandlar stora som ballar, bara temporarily, förstås, eftersom jag är sjuk.
- jag älskar harry potter, filmerna och dataspelen hehe
- jag har aldrig sett hela titanic


this aint a scene

Min blogg är skit. Den är så jävla sahara torr så det finns inte.
Kan läsa mina inlägg på senaste tiden och undra vars det roliga har tagit vägen? När blev jag så tråkig? Jag menar, jag är ju awesome i vanliga fall. Jag må ju vara en av dom roligaste jag känner, true true. Ska ta tag i dedär när jag pallrar mig till skolan, träningen, verkligheten och livet igen.

.

jag är hungrig- men kan inte äta
jag är pratsugen- men kan inte prata
jag är ful- men det ger inget att göra något åt det
jag är trött på att ligga hemma- men måste
och framförallt, jag vill träna!!!- men får inte

Blir nog vårdcentralen i afton. Jag ber för att dom ska skriva ut penicillin åt mig.

fåordigt idag


SATANS JÄVLA FÖRBANNADE HELVETE

jag känner för att klaga just nu. Och eftersom jag är en handelskraftig kvinna som gör det jag säger att jag ska göra så ska jag göra det.. tricky den där meningen blev alltså.

Livet må ju vara allt bra härligt ändå en söndagskväll som denna. Nej, jag vill dö. Reasons?

- träningsvärk i hela fucking kroppen så jag knappt kan stå.
- huvudvärk deluxe, får yrsel när jag sätter mig upp.
- ont i halsen, den är svullen och både äta och dricka smärtar.
- feber, förmodar jag, eftersom jag fryser men kroppen är jättevarm.
- det är söndag.
- det är skola imorron.
- jag har some sort of nackspärr.


Visst, jag överdramatierar det mesta just nu och tycker så synd om mig själv som man möjligen kan. Men herregud vad förväntas jag göra? Senast igår på dagen frågade pappa om inte jag känt mig nåt krasslig på senaste tiden och jag svarade lugnt att nej, absolut inte. Jag har ett killer immunförsvar. Sen blir det såhär idag. Well i guess att det är i just precis detta läge man ska använda ordspråket, peppar peppar ta i trä.
Jag vill inte vara sjuk första skoldan och halka efter dirrmode, jag vill inte vara sjuk första taekwondo träningen efter jul, jag vill inte. VILL INTE.

--------------------------------------------------------------------------------------


today/yesterday

såhär fräsch har jag inte känt mig sen tidernas begynnelse. Har duschat, tvättat ansiktet och smörjt in mig så hela jag doftar som en uppenbarelse! Min dag kommer gå ut på att fräscha upp mig så gott som går, skriva en engelska grej, tanka film, gå och lägga mig. Väldigt soft, och precis vad jag känner för!

Igår hängde vi hos makkie. Flottiga och fina låg vi i soffan och bredde ut oss och såg the grudge 3. Den var väl, sisådär. Gårkvällen går att sammanfatta med dessa ord: go folket, cp humor, skratt, trakasserier och film.

nu är det dags för hårdhandskarna

nu lägger jag onyttigheterna på hyllan i ca en månad tänkte jag. Jag menar, jag tycker ananas och andra frukter är mycket godare än allt onyttigt, så varför inte köra på det? Nu är det hårdträning, träna tisdagar, torsdagar och söndagar. Gyma när tid finns till.

Nu är det såhär, att just nu känns det som att detta kommer gå som en dans på trosor. Men jag vet att det kommer bli svårt men det får gå. Kommer funka, måste funka liksom. Jag få ta mig i kragen och daska mig hårt i röven om jag funderar på att bryta detta!

it started out as a feeling


helg

Fredag- idag alltså, för er tards, har jag jobbat. Hade tänkt gå på stan också men hade varken smink eller rent hår så den idén avfärdades efter ett tag. Ikväll skulle jag va med ida dahlqvist men jag vet inte om de blir av nu, joels sista kväll hemma= sorgligt= kanske känner att jag borde vara hemma. Så vi ser väl.

Lördag- göra engelskagrej, ja ni hör ju, nu börjar helvetet, sen gyma och chilla med tjejerna. Föreslogs, som tidigare nämnt, att ta en fika.. men i bet att jag kommer vilja käka subway efteråt istället. Ska försöka förhandla. Sen på kvällen typ hänga med linda amanda rasmus och makkie. Kan bli en bra lördag känner jag.

Söndag- plugga lite matte, göra klart engelskan om jag orken sviker mig imorgon. Sen blir det uppfräschning av mig själv, sitta i fosterställning med frånvarande blick och ha skolångest och sen gå i säng i tid. Känns ju hilarious så det sjunger om det.

party like a rockstar

jag tar tag i 30 dagars utmaningen sen..nån gång. Palla inte nu.
sen en bild från nyårs, veras bild.


Hej, förresten. Känenr att jag varit väldigt oaktiv i bloggen på senaste tiden men hey, sånt händer ju. Har inte tid för det. Ha jpbbat idag och nu håller jag på att tanka en film sen blir det alltså film+daimglass+säng=fläsk=najs
Imorron ska jag iväg och gyma med t-jejerna, hur uttalar man detdär? Och sen få vi se vad som hittas på, lutar åt att ta en fika sen, låter nog konstigt i era öron, men det kallas kompensation och låter helt vettigt i våra små hörselgångar. aja peace out jao

chacha

chaachaa bloggen
sitter med folk. Vi har det trevligt och amanda och karro trycker ÖRTCHIPS..ingen förstår det roliga hahe.

dag 23- det här får mig att må bättre

vänner- när dom ger energi, kramar och stöttar.
kärlek- när den är besvarad och spännande
choklad- alltid
något att se fram emot- när det inte är alltför långt dit bara
komplimanger- åh, allt snällt som sägs gör mig så glad

jag hatar gaylord voldemort

akej, nyårs va nice. Inte riktigt som planerat men det var kul ändå.

Just i detta tillfälle slutar jag och maja lana harry potter dataspelet för att vi varenda jävla gång kommer till voldemort men kan för helskotta inte vinna över honom..och det gör mig pissed. Ähä jag är trött som fan och jag är arg på ''han som inte får nämnas vid namn''. Ska döda honom, nångång. Här sitter jag alltså och lackar ur på en ful påhittad snubbe i mitt dataspel med så dålig grafik så till och med en cirkel kan se kantig ut. Men jag kan inte låta bli, för han är ju dum i huvet. På allvar.

jag tycker illa om dig..

RSS 2.0