to be only yours i pray


Är hemma idag pga ont i magen, men de är lite bättre nu efter att ha tryckt en alvedon. Ligger ner, slapp som fan, och ser kurage. Känns rätt skönt ändå, men hoppas jag orkar fara imorron. Hörs.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej på dig!

Ska du åka till Rhodos.

Det gör du absolut rätt i. Det va hur bra som hellst. Mythos beach Resort vart ett grymt fint hotell. Det öppna 17e april så mycke dom inte hunnit göra i ordning än. Men om ett år kommer de va grymt fint. Ett paradis för barnfamiljer. Rekomenderar att ni åker bussen in till Rhodos town och går i gamla staden. (inne i borg gården) Riktigt mysigt.. Va de gätter hotellet så rekomenderar jag att ni går ner och äter i resturangen som ligger närmast havet. Där ska ni äta Pork. (fläskfile, grymt god sås med inbakad potatis och ris.) Jag gilla inte hotellbuffen men är för jag är lite kräsen. men det är en smaksak. Frukostbuffen är jätte bra. Rekomendrar våfflorna med nutella. (om man nu gillar våfflor) ;) Hotellet är jätte fint. rummen klockrena. det va väldigt kallt i poolen när vi va där. Finns iuf en uppvärmd pool och en innomhuspool.. regna 3 av dagarna som vi va där. men vädret blir ju bara bättre och bättre. så ni kommer absolut ha de bra! Trevlig resa! =)



lägger ut lite bilder från resan under dagen så kan du se lite hur de ser ut..

2011-05-02 @ 15:22:33
URL: http://missthure.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hehe, ni kommer absolut ha de bra där.

Färg får man. solen tar bättre än va man tror..

vi hade ju inte all inclusive. Så vi åt bara i hotellresturangen sista dagen. därför jag vet hur buffen var. för dom andra ställena hade då stängt pga 1a maj. "day off"

Men resturangen som sagt nere vid havet. Det tillhör ju också hotellet. Där åt vi mycke.

finns andra resturanger en bit bort.. men åt aldrig där. såg lite halv skumma ut. men inne i rhodos finns de riktigt bra resturanger. men tar ju typ 30 min att åta dit.. om inte mer med bussen.. man hittar alltid sina favorit ställen. sånt man själv tycker om att göra och så vidare.

Hoppas du som sagt får de riktigt bra.

2011-05-02 @ 21:46:25
URL: http://missthure.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0