until we all bleed

bild från median

ikväll ska jag, inte helt oväntat, plugga spanska till provet imorron. Men allt sitter som en smäck och jag är inte orolig över det provet längre, känns rätt jävla fint alltså. Sen ha jag varit duktig och plockat ur diskmaskinen och duschat. Senare blire perhaps peace out med amanda hind och zacke? Kanske? Vi får se vad som orkas ikväll. Puss och kram, nästa gång vi hörs är jag en fri kvinna. Fri, fri friiiiii (at least några dagar)

 

 


everybody in the club say weho

Imorron är sista skoldagen i veckan. Har prov, men när det är klart äre leeeeeedigt. Fy så skönt. På torsdag ska vi vame folk sen på fredag ska vi fira vår egen DALLAS som fyller 17 år. Kommer bli jättekul. På lördag blir det nog bio med elvira om våra sista ören räcker till hehe. Aja ska tillbaks till skolan nu och göra sista mattenationella, död.åt.mig.

dagens shopping

Typ virkad, ljusgul tshirt från Gina.

Metall fjäderörhängen från ur och penn, halva priset.

Earcuff med blad från ur och penn, halva priset. (ser ut som ett tap hehhehe)

 


just like we always do

Vill klä mig i sommarkläder nu.
Anyways, idag har det varit vattenkrig på skolan. Inledde morgonen med ett redigt sprinterlopp från ninjorna med emelie i släptåg. Med galen speed flög jag flåsande som ett ånglok fram över parkeringen med panik i blicken. (Dom jagade oss på sparkcyklar..) Japp, där gjorde man bort dagens motion med bravur, har inte fått en droppe på mig. Tyvärr kommer nog domedagen imorgon istället. Har iaf pluggat matte och spanska så det sitter som berget i skallen nu sen halv 4 idag. Har skickat in datauppgifterna, har lämnat in sagoanalysen. Känns rätt jävla bra. Sen ska jag till amanda och umgås med hon och zackuz. Vi hörs imorron!


innan spår


Hatar detta jävla väder. Kallt, fuktigt, regn= skit. Moppade iaf till elias och hängde där med han filip och maja. Gjorde inte så mycket, satt och snackade ochj ag lyckades skämma ut mig på ett sätt jag inte lyckats på på väldigt länge. Men det var riktigt trevligt. Moppade för övrigt dit, vilket var otroligt spännande eftersom jag varken kan treafikregler eller vägen till ica kvantum haha men he gick också bra.

Nu ska jag dyka i säng och läsa, men först ta bort smink och sätta upp håret, är så jävla ful så jag vill grina nu. Gonatt.

ye

Ledsen för inaktivitet i bloggen. Hinner inte bloggas nu, ska plugga och lira dataspel. Återkommer imorron tror jag. Hoj

tjaaaaafan


one more time

Nu blev det ju inte käk på subway. Blev en sallad från ica istället och körsbärs tomater till efterrätt istället för kakor. Way to go josse, way to go. Nu ska jag städa mitt rum sen hoppar jag ner i ett bad för uppfräschning. Sen blire att styra upp utseendet lite sen bussa till karro aka bellman. Blir att mysa galet med brudarna. Känns som ett bra sätt att inviga helgen på. Ha en bra kväll!


we might not get tomorrow

Ska hänga med elujao på lördag. Blir ladiesnight med grill, fett och spel. Gamla godingar, goda dagars magi. lovely.


drar


mmm marabou♥

Är en duktig liten jävel idag som jag tidigare lovade. Ha städat verkstan där jag förintade lite fler hjärnceller tack vare dieseln där inne som luktar så förbannat gott, ha städat lite, ha duschat, ha plockat ur diskmaskinen, och nu ska jag ta ut moppen på en ride för att dra till urs och hämta grejer och plugga med amanda och karro. Josse for president, hell yeah.

Imorgon är det fredag, imorgon ska spmj1 spela brännboll mot SPID. Kan bli väldigt intressant. Sen blir det stan, käk och sen drar jag till karro. Hörs.

Guns n' roses

Detta blev trycket på min tröja på median. Awesome, ska gå och trycka den nu så får vi hoppas det blir snyggt och inte tapigt. Efter skolan ska jag jobba, plugga och fara förbi ursviken och hämta massa skit. Ha typ sagt det varje dag i veckan men de ha inte blivit något av, men ikväll ska jag fan vara duktig.

update från median

For once in my life, gör vi något kul på median. Nämligen tröjtryck. Jag och emma letar som vildar efter snygga bandtryck. Eller vi ha just hittat varsitt användbart. Vi bråkar för övrigt med pg. Det är kul. Idag slutar vi tidigt, och då blir det stan och solning. Sen blir det plugg och film med några. Hörs senare.

gonatt


Hänger med amanda och zacke at my place. Alla ligger helt upp speedade för att vi ha triggat varandra så det dånar om det. Vi for en sväng på waynes och sen kraschade vi i min säng. Vet ni, jag är på riktigt jävla bra humör. Det är så skönt.

dayrace

Imorse: var jag så trött så det kändes som om jag blivit överkörd av en ångvält, men kom i tid och skrev nationella.
Idag: slutade vi halv 12, for till stan och fikade med emma och emelie, shoppade en bh och två par trosor och en börs, käkade sen lunch på subway.
Senare: bussade vi tillbaks till skolan för att skriva ytterligare ett nationella (satans jobbigt)
Ikväll: ska jag moppa till ursviken och hämta lite stuff hos mamma och umgås med amanda och karro.
Senare: ska jag plugga spanska och sovaaa

what are words?

foto: jag

So tell me dear, is there anything i can do for you? Is there anyone i can call?


WHEN YOU'RE FIGHTING AGAINST A DEAD END

Nu ska jag släppa ut lite idioti från hjärtat hade jag tänkt. Lite funderingar sådär. Alltså, jag har en fråga som jag sen tänkte diskutera lite kring.. Kan man få det man vill ha mest i hela världen? Kan man verkligen det?

Somliga skulle nog svara ja direkt på den frågan. De som upplevt det, eller de som har väldigt låga krav. Jag menar, vill man helst i världen ha något simpelt, något som inte kostar, eller något som bara hänger på dennes vägnar så skulle svaret ja framstå som självklart.

Men de flesta skulle nog svara ett antingen rakt nej, eller åtminstone ett tveksamt nja på frågan. För jag tror de flesta strävar, strävar efter större saker. Strävar efter sånt som kostar mycket både bildligt och bokstavligt, sånt som inte bara handlar om vad en person vill. De flesta sätter ribban högt och hoppas kunna ta sig över utan att riva. Men hur går det för dem? Vi tar kärlek till exempel. Där behöver två hjärtan dunka i samma takt. Två individer, två viljor. I flera fall funkar det, bara. Men de som krossas och de som trots detta inte kan sluta känna dedär starka känslorna för personen som krossar.. Vad blir det av dem? Känslor kan man inte tvinga fram av någon annan. Det måste komma naturligt. När det inte gör det på en gång, kan en annan persons känslor ändras då efter en lång tid av hopplöshet, efter en lång tid av längtan? Kan de trasiga till slut få till det? Kan verkligen de som trasats sönder få den de vill ha mest i hela världen?

out into nothing


Bild utan någon som helst koppling till detta inlägg.

Häj. Kom i säng vid 4 igår. De som skulle vara mitt nattliga sällskap, elias och filip, var inte redo att dyka upp här förrän vid den tiden typ så tyvärr hann vi inte ses igår, däckade framför filmen istället. Så idag ha det inte varit många knop over here. Ha legat i sängen och läst, ha ansträngt mig och flyttat mig till soffan och läst och sett tv, sen åt jag middag, sen satt jag i soffan igen och nu sitter jag här. Det duger inte. Ska borsta tänderna och hoppa i säng med matteboken i högsta hugg, typ nu. Gonatt.

if you don't know where to go, stay close to me instead


Nyss for packet från mig. Det vill säga, amanda ida vera zacke och måns. Vi hyrde 3 filmer och köpte godis för 115 jävla spänn. Där stod jag vera och zacke och gick lös med skoporna som om det inte fanns någon morgondag. Tror ni vi åt upp allt? Nej, det mesta är kvar. Tacksamt att jag fick det som blev över, men just nu vill jag bara spy på godis. Well, klockan är snart 2 och konstigt nog är jag inte trött. Ska nog sparka igång en film och invänta ett samtal för vidare information. Haha sneaky sneaky.. Gonatt på er iallafall.

IDAS BILD FRÅN VALBORGS

Vad handlade tro minerna om? Men ni är rätt fina hörni!


then you live on


Igår hände inte mycket. Vi satt mest och häckade sen träffade vi lite galna människor och sen drog jag och vera hem och såg film, ingen mindre än linas kvällsbok. Så kvällen slutade på ett riktigt skönt sätt med andra ord!

Nu ska jag typ dammsuga och skura mitt rum (har inte städats på mer än en månad) och bädda rent i sängen (har inte gjort det sen januari) HAHA jävlar så äcklig jag är. Men nu blir det gjort iaf. Har också skrivit bokuppgiften och skickat in den så det känns fan underbart just nu. Sen ska jag iväg och sola med vera tror jag. Ikväll blir det nog bara myskväll. Puss!

tjaafaaaaaan

Vera is here. Samma gäller hind, karro och amanda. Ikväll ska vi..? Fara ut? Sitta här? Resa jorden runt? Gå lös? Ingen vet, inte vi heller.


now i'm free, free falling.

i'm just waiting for the sky to come crashing down on me.

 


trött

och jag undrar hur detta egentligen började
och jag undrar när det började gå snett
och tiden mellan gångerna är obarmhärtig
och det är det jag som sabbar
och jag förstår er
och jag saknar er
och det gör jag ingenting åt
och jag fattar inte varför
och jag tycker så illa om att känna mig skyldig
och jag önskar det fanns ett lätt sätt att ordna allt på
och jag vet inte hur det ska fixa sig

Gonna leave this world for a while

bild från rhodos


 


i wanted to get away, i needed to get away.

ta mig tillbaks?

Ha betat av två muntliga redovisningar idag utan att bli katastrofalt red i ansiktet. Känns hur bra som helst. Anyways, nu ska jag hoppa i duschen sen blir det girlsen lät det som. Pussn.


TVÅ STEG FRÅN PARADISE

Rhodos. Har aldrig varit på ett finare ställe. Har stått mitt i paradiset.


fuck u


neh

svar till karro: haha jag är ju inte så brun. Har inte fått dedär pepparkake anlagen tyvärr;)

Ikväll blir det plugg och så blir det att fara och jobba. Känns inte så jäkla kul men pengar behövs och sen blir det tidig kväll. Är fan fortfarande klubbad efter flygresan hem. Aja måste göra powerpoint presentation nu, skål.

danzaaaaaaa

(Djup väldigt dramatisk klassisk jörn suck) Känns finemang att träffa mina vänner igen nu när jag är hemma med skinnet i behåll. Men, det känns förjävligt också. Skellefteå.. Alltså, skellefteå. Nej. Kände verkligen bara nej nej nej när vi åkte förbi allt dedär välbekanta man ser varje jävla dag i sitt liv. Kände bara nej nej nej när vi klev av planet och en kall vindpust slog emot en och sen började regnet vräka ner. Skulle göra vad som helst för att få vara tillbaka där i grekland i sofforna på hotellverandan med maja och resten av hänget. Vad som helst.

Har iaf haft det oförskämt bra. Så bra så man blir helt heartbroken av allt trist när man kommer hem och allt bara är så tråkvanligt igen. Så bra så man minns varenda liten detalj, det dåliga och det bra. Men jag har ambitioner och plans på g så negga blire inge av. Nu ska jag iväg och träffa vera, som jag längtat!

update from rhodos

Guys, jag lever. Som fan. Vi solar, vi badar, vi friteras, vi har det underbart. Vill aldrig dra hem igen. Detta ar paradiset, och jag skojar inte. Kommer massa foton nar vi kommer hem. Hors pa onsdag om inte innan. Puss och kram, btw, jag saknar er bruscher!

Sista inlägget

Sista inlägget, nu ska jag stiga upp och packa klart sen kommer skjutsen och kör oss till flygplatsen. Känner mig lite, lite friskare idag. Kvällen kommer spenderas med god mat och häng vid poolen. Vi hörs om en vecka blekisar. puss!

!

okej.. sa bara att jag skulle slänga in ett sista inlägg i nåt föregående inlägg. Jag antar att jag ljög. Men, där är stället iaf, hotellområdet. Där kommer jag steka imorron, fifaaan.


tonight became a party

kommer sakna er så in i helvete + dallas. Dör lite av tanken att vara utan er en hel vecka. Love u, glöm inte det och se till att hålla världen stabil under tiden jag är borta!


VIVA LA RHODOS!

Alltså, vad är detta? Är sjukare nu än förra veckan. Ha världens snuva, ont i halsen, hosta så det skallrar om det och lite feber. Går fan på 7 läkemedel sammanlagt just nu, alvedon, ipren, abcde vitaminer, ibuprofen, nässpray, zyx och echinagard. Vet, dessa är mördarmaskiner för kroppen. Men vad ska jag göra? Ligga och vänta på ett under? Nej, imorron bär det av till rhodos och jag gör jävlart allt för att bli frisk nån gång.


Ha köpt bikini idag och ska och fixa mer förnödenheter sen ska jag packa klart. Ser verkligen fram emot detta, kan inte fatta att det bär av imorron. Kommer inte hinna blogga nåt mer innan jag drar, eller jo ett till inlägg komemr efter detta tror jag. Annars hörs vi när jag kommer hem igen. Ha de bra i skitskellefteå som jag faktiskt kommer sakna haha!

nääääääähh

vi åker. vi försvinner. är än en gång på färd.
ska undner tiden inte tänka på dig mer. för du är mig ingenting värd.

mot burträsk!

Look for today, om vi kan kalla det så. Fy.. Är inte en pärla idag kan jag ju påstå utan att ljuga. Men nu ska jag ju bara ta bussen till stan sen bussa vidare till burträsk där kvällen spenderas så who the hell cares hur jag ser ut? Bry me.. typ inte alls. Förresten är jag hes som fan och låter som en man, jag är ovanligt älskvärd i dag med andra ord. Vi hörs imorron, perhaps. Puss & kram


vi faller

Kom nyss hem från amanda aka abbe. Alltså, det är konstigt. Jag amanda och karro ha bara suttit på röven, druckit powerade, loka, cola och käkat glass med hallonbåtar och pratat och inte gjort någonting, ändå ha jag inte haft såhär kul på länge. Att isoleras hemma i en veckas tid får en verkligen att uppskatta det lilla mycket mycket mer. Ha inte ont i huvudet eller magen längre, ni är medicin brudar Nu hoppas jag bara att halontet vill gå över sen är jag tillbaka på spåret igen. Imorgon blir det att följa jullan hem till västomsundet, äta middag, och sen ha en mysig kväll där. Blir en bra start på helgen. Hörs imorron, typ. Kanske. Nu är jag trött. Gonatt.

i've got something

Hej. Imorse hade jag förbannat ont i halsen. Men nu känns faktiskt det mesta mycket bättre. Ska iaf he mig iväg och knega för jag behöver ståååålar. Sen blir det äntligen att träffa amanda och karro. Satan vad jag längtat.


10 FAVORITER


käk:
subway perhaps? näfan jag vet inte
färg: svart och vitt (kul, jävla präst)
lukt: goda killparfymer och diesel. Blanda vi dessa så ha vi en redig karl. ♥
sak: mobilen
ord/meningar: vi styr, de bli inget av, tamefan, öj bror
klädesplagg: carlingsjeansen (classic)
sminkprodukt: foundation
ställe: olika, det varierar vars jag trivs som bäst.
sysselsättning: gå lös med mina bröder
människa/människor: girlsen




motherfuckers

Fick ett glädjande besked idag, adept till trästocks. Fyfan så helvetes jävla slaviskt bra!!!!!!!!!!

*

I like the way you look when you don't understand. I like the way you fuck things up. I like that you're hopeless.

 

 


call the firestation

Åh josse inte vara så babe, men amanda vara babe Lånade av Hind.

Med denna bild kryper en josse med magknip, halsont och huvudvärk i säng i tid.


six feet from falling


Köpte btw av Cissi en tröja idag som jag suktat efter sen första gången jag såg henne bära upp den med bravur på skolan. Underbart!

Förresten så.. Vill.verkligen.träffa.folk.ikväll.

Ja så känns det verklgen, desperately. Ha inte träffat mina medmänniskor jag oftast umgås med på två kvällar, det känns inte ok. Visserligen är jag lite hängig, men det ger jag fan i känner jag. Behöver umgås, innan jag börjar gå lös. U see, jag klarar inte av att bara vara med mig själv hur länge som helst. Det gör mig galen. Känner mig fängslad. Vill klippa navelsträngen med mig själv just nu haha. Behöver mina nära, nu.

don't forget your dreams


Ur arkivet
Måste tro mer på den här bilden, måste göra mer som den säger istället för att sluta bry mig hela tiden
Ont i huvudet och halsen idag. Fint, bra, jajo perfekt. Aja slutar snart glädjande nog, blir att kolla bikini efter skolan sen träffa amanda en stund ikväll. Hörs senare

bebis

Borttvättat smink och nyplattat hår. Så blev man plötsligt 7 åt igen med världens babyface. Okej ser typ ut som 13 i vanliga fall haha. Aja, nu hoppar jag i säng och ser film. Imorron> nya tag> usch ja mig.


tja

Ska typ upp på solbacken med min padre nu.. kulkul. Nä, för jag är så ful att inte ens jag själv står ut med mig. Kanske går om jag smiter in en snabbis på maxi och gömmer mig i en huva, sen sneakar jag ut lika snabbt igen. Tror en riktig höjdarplan börjar ta form. Nämen, honestly.. tänker inte förpersta solbacken med åsynen av min vackra nuna.

Ha magknip igen, men de är inte så farligt ändå. Ha räknat matte och pluggat spanska idag så jag känner mig duktig och efter solbacken blir det dusch och lite fix sen ska jag kräla i säng med mina sista krafter.

SPOTIFY


Som alla andra musikkåta redan måste ha lagt märke till läggs spotify free ner. Onödigt, enligt mitt tycke. Och jag är inte så påläst att jag vet varför det ska sluta vara en gratistjänst som uppskattats så förbannat. Men och andra sidan förstår jag inte heller varför alla klagar stenhårt på att köpa unlimited eller premium nu. Det är inte dyrt med 49:- respektive 99:- kronor per månad för obegränsad musik utan reklam. Visst, vem fan är jag att komma och tycka såhär när jag sitter och njuter av gratis spotify premium redan? Men det hade inte spelat någon roll, hade jag inte redan haft gratis premium i ett år skulle jag lätt kasta fram stålarna varje månad. 99 :- är inte några pengar för den som alltid, alltid, lyssnar på musik. Och det vet ni också.

to be only yours i pray


Är hemma idag pga ont i magen, men de är lite bättre nu efter att ha tryckt en alvedon. Ligger ner, slapp som fan, och ser kurage. Känns rätt skönt ändå, men hoppas jag orkar fara imorron. Hörs.

see the lightning in my eyes


En liten tanke som växer i storlek. En snabb ilning genom kroppen som hugger till, oväntat men så jävla kraftfullt. Då vet jag att det är kört. Igen.


haha jag måste vara galen.

SPEAK THE WORDS I WANT TO HEAR

 

Oh we get together. But separate's always better, when there's feelings involved.



how long will i slide?


jag fryser och mår lite illa. Ha växtvärk i benen så det dånar om det också. Känns inte sådär jättehilarious. Sucks to be me helt enkelt. Håller iaf på att tanka hem 72 avsnitt av kurage, haha är fan mer taggad än ett barn på julafton på att sitta och kolla tecknat hela kvällen. Tänkte fara till urs, men jag tro bannemig att det blir en helkväll under täcket istället. Skönt, orkar ändå inte bry me om nån eller nåt ikväll.
hade

like what

Är helt försvagad av hunger. Ska kämpa mig till köket för att hämta nåt ätbart sen slänga igång en film.

Gårkvällen var för övrigt hur bra somhelst. Jag hade jättetrevligt, lite random men random är kul. Har inte mycket mer att säga, komemr förmodligen bilder sen. Pussar

RSS 2.0