Bildbevis

Here you go. Veras bild. Den livsfarliga snurrgrejen aka mördarmaskinen som står utanför mig som jag tidigare nämnt. Där hade jag alltså just dykt ner i marken helt utan styrsel i rasande fart. Sen ett btw, varför ser mitt hår jävlart lila ut?


Take that and rewind it back

Känns ju inte sådär ''hey ho let's go'' kul att fara och jobba.. Är hungrig och har inte hoppat ur sovtröjan är. Men pengar behövs och sen ikväll blir det nog stadsfesten kanske, eller något helt annat. Får se vad lusten tar mig till. Känns nästan som att det kan bli av att pila ner till stadsfesten au naturell. I nuläget (dödläget) känns det inte som att jag kommer orka bry mig ett piss om hur jag glider runt där ikväll. Som avslutning på detta kommer två delikata ''natural look'' bilder. Sweet as hell att inte orka sminka sig. Peace out.

Waiting on the world to change

Lyssnar på john mayer, borde sova. Och ja, av mitt och karros samtalt tidigade att döma skulle det inte kännas fel att krypa ner och sova tillsammans med någon. Eller ha någon som håller en vaken hur trött man än är med sms. Nej nu klev jag nästan över tröskeln ner i det emotionella träsket. Måste upp därifrån fort. Gonatt.

förbannad

Bered er, för nu ska jag klaga och flänna och hata allt jag kan:

hata mitt hår. hata alla frisyrer. hata plattångssladden som krullar ihop sig. hata tröjan som datastolen kör fast i. hata alla mina kläder. hata att det är så jävla varmt. hata att bli ful på alla kort. hata känna sig äcklig. hata att känna sig värdelös. hata stress. hata allt som ta för lång tid. hata borttappade grejer. hata mitt ansikte. hata slut nagellacksborttagning. hata att va så förbannad. hejdå.

Club cant handle us


Ha spenderat denna jävla varma dag med karro och ida, men mestadels karro. Svettigt naaaaanting, men inte ska vi klaga. Fast det är trots allt det enda vi svennar gör, klagar över vädret. Att det är för varmt eller för kallt. Aldrig nöjda.

Köpte iaf till allas förvåning ingenting, spenderade inte ens pengar på käk. Åkte en karusell med folket sen var det inte mycket mer med det. Är taggad som en sate inför fredag då det blir att åka rejält. Men hursomhelst har det varit way to varmt att hänga i stan idag egentligen. Borde ha legat på playan. Men ikväll blir det volleyboll match och bad på kanotudden. Kommer bli helmysigt!

Walking through the city with my eyes on the road


För övrigt var ju detta så snyggt så jag håller på att få en hjärtattack x1000. Vore inte fel att hitta nåt liknande, eller kanske tillverka själv? Ja det bli nog av!

Imorron ska jag stiga upp halv 9 och träna sen duscha och äta en stadig frukost/lunch. Sen blir det stan med karro och ida. Ska ta en kik på statsfesten och sen shoppaaaa. Nämen, jag har pengar och ska casha in imorrn på verkstan så vad hindrar mig? INGET. Ska göra mitt yttersta för att hitta ett svart axelbandslöst linne och nå mer smycken. Behöver verkligen lite nya acessoarer med tanke på hur fula vissa är. Visar vad som köptes imorron efter stan.

If you're a criminal, kill it on the floor

Snart stadsfesten, är inte otagg kan jag lova er.


Pump it harder

T R Ä N I N G S V Ä R K. Så fruktansvärt mycket träningsvärk i vaderna.
Efter att jag plågat min kropp med hopprep och är dålig på att stretcha så mår vaderna som dom förtjänar idag. Har trots det tjurat och hoppat ännu mer hopprep idag för att hämnas på dem. Eld ska med eld fördrivas, har jag hört.

Nu ska jag laga middag sen fara till ursviken, haej.

Min ytterst händelserika kväll

Har nu:

•Hoppat hopprep i en kvart
•Gjort 100 situps
•Käkat en näve mandlar, ett äpple och druckit ½liter vatten för att fylla magen efter träningen
•Tagit ett långt svalt bad
•Smörjt in hela kroppen i passionsfrukt lotion
•Plågat mitt ansikte (som för tillfället ser ut som en enda stor krater) med spotless.
•Tyckt att jag är lite finare än vanligt, konstigt med tanke på min hy..oh well
•Sorterat mina smycken och mina filmer
•Lekt med webcamen

Nu ska jag:

•Dricka mer vatten
•Städa bort mina kläder
•Tanka en film
•Tagga mer inför starreferren (stadsfesten för er tards)

Sen när blev du nyttig?

Har gjort en riktigt strong grej just. Pappa hällde upp ett glas läsk åt mig men jag gick och hällde tillbaka det i flaskan och fyllde ett glas vatten med äppelcider vinäger istället. Försöker hålla mig till godsaker såsom chirre, godis, kladdkaka och annat jag stenälskar på helgen. Fast läsk dricker jag inte alls nästan så egentligen kanske det inte var så starkt jobbat av mig. Jag brukar aldrig vara nyttig, orkar inte, kan inte, vet inte hur man gör. Men nu försöker jag lite iaf, äter inte vitt bröd alls längre, tar mindre kolhydrater (pasta, potatis, ris) till maten och istället mer grönsaker och kött och dricker mer vatten än vanligt. Samt 50 situps per dag och lite rövträning haha. Det är en början. Känns bra.

Hur som helst så blir det en lugn kväll. Ska nog träna lite, ta ett bad, ha lite spa med ansiktsmask och så och lägga mig i tid som omväxling istället. Känns skönt.

Dancing on the street instead

Dagen har spenderats i stan med Hind. Vi shoppade lite sommargrejer och käkade en go lunch på subway och taggade inför stadsfesten. Sen träffa vi karro och palle ett tag också.

Här har ni dagens shopping:

Gula shorts med hög midja från Ginatricot
(mycket mer skrikigt gula irl)
Sen tackar jag hind som fick mig att köpa dem!



Stort halsband med guldkulor från Glitter





Happiness on a high level


bild lånad av vera
Om jag skulle fråga mig själv just nu, är jag lycklig? Ja, då skulle jag svara att jag inte varit såhär lycklig på länge. Att jag inte mått som jag gör nu på länge. Det är helt Veras och Karros förtjänst. Vilken kväll alltså.. Klockan är över 2 och jag är inte trött alls. Bara sprudlande. Kom just hem efter en kväll fullpackad med glädje och roligheter. Vi har dansat, sjungit för full hals, pratat om allt, tagit nattdopp, gjort upp en tattig brasa vid vattnet, moppat stan runt, käkat på frasses, åkt den livsfarliga snurrgrejen utanför mig och fallit av, moppat till norrhammars lekpark, och som avslutning på denna jävla underbara kväll åkte alla 3 på linbanan skrikandes av skratt och panik.

Det är precis såna här kvällar man vill ha fler av. Spontanitet. Och en massa foton som minne. Varför man inte gör sånt här oftare kan man ju fråga sig. Nu ska jag nog gå och lägga mig iallafall. Massa bilder kommer sen, trust me.
Tack för kvällen ladies, love u both
.

Hänger med snyggbrudarna

älskar er

 

 

 


24 HOUR PARTY


Har en go jävla vecka framför mig. Ikväll ska jag ut med tjejerna och kanske ta ett kvällsdopp, sen har jag några softardagar att fylla med vad fan jag vill. Sen kommer stadsfesten, kommer härja där dygnet runt alla dagar. Ska dock bara spendera pengar på fredag och lördag annars bara hänga där för att det är sån grym stämning i skell när stadsfesten är.

Dedär dagarna innan stadsfesten tänkte jag fylla med att sova ut, bada, sola, träffa vänner, köra runt på äventyr med moppen och shopping. Ja, livet leker just nu.

Whirlwind

Varför är jag vaken? Sitter uppe och gör onödigt skit. Har kört mitt självförtroende till botten genom att försöka ta någon ny profilbild till fb. Ha varit jävlart en centimeter från att börja grina. Blir så jävla arg. Känner mig så jävla ful och jävlig. Vill dö för tillfället. Eller iaf sova och aldrig stiga upp. Orkar inte vara vaken mer. Måste sova, måste sova, måste sova.

Midsommar


Midsommar förra året.

Midsommar, ja.
Mat, släkt, volleyboll, Vera, åka bil, falla som furor och slå ihjäl oss i lekparken på en livsfarlig grej, skratt och popcorn. Typ så kan man sammanfatta denna dag. Blev helt okej även fast inget blev som tänkt. Är iaf på much better humör nu än någon timma tidigare.

Nu ska jag lägga mig, ska sova hur länge som helst imorron. Ska ligga och göra ingenting när jag vaknar. Om jag inte her mig ner på stan med mitt presentkort. Sen på kvällen blir det att ta tag i min obefintliga krage och vara med de homies jag inte träffade ikväll. Ha saknat de små liven. Gonatt.

What uuup

Idag fyller morsan år, dan efter mig haha. Galet sammanträffande där. Men grattis mamma!!

Dagen har spenderats i stan med joel, sen ha vi ätit och sett film sen fikat och firat mamma. Nu sitter jag hos amanda i väntan på att veron ska komma hit. Förhoppningsvis kan vi komma fram till något om midsommar.. Blir inte klok av att inte veta nåt alls. Kommer väl sluta med att jag inte far någonstans. Vi hörs.

Happy birthday (nästan)

Är hos amanda med karro. Vi trycker chirre och är rädd för hennes pappa. Om inte alltför länge ska jag hem, och imorgon fyller jag år. GRRRREAT.

SNIRKEL

jävla boring arkivbild
Lanade igår. Det va kul. Jag sög i mariokart och vi skrattade och imiterade snirkel långt in på småtimmarna. Vaknade upp hos amanda, är trött. Ha sovit bredvid en vera som snarkat som ett förbannat ånglok i mitt öra hela natten haha. Men jag tycker om henne ändå! Sen fikade jag med elvira och for en sväng på joypeak. Ikväll vet jag inte än vad som blir, men imorron hoppas jag det blir bra väder så vi kan dra på kanot och sola och bada. Hugs.

I staden

Hejsan. Dagen har spenderats i stan med favoritvera. Bytte min plattång som laggade, köpte oxå lite annat smått och gott som förgyller vardagen lite grann. Sen åt vi lunch på torget oxå. Ikväll ska jag till amanda för att fetlira tvspel, kommer bli hur jävla kul som helst, är tagg haha. Hörs imorrn perhaps. Pussar!

KUSINVITAMIN


Häng med Maj4.

They don't have a clue

Vilka stjärntider. Jisses.


SOMMARJOBBET TILLBAKA


Alla jävla tummar upp! Viva la vidaa!
Sommarjobbet är nu åter i mina små nävar. Ja, ni läste rätt. Så från ingenstans kom mitt jobb i kåge flygandes tillbaka utan förvarning. Känns förjävla gött. 3 veckor, över 10000 spänn rätt in på kontot. Fyfan, jag är på banan igen. Jag kommer kunna simma i pengar.. nästan iaf.

mot staden

Har solat för fulla muggar och även styrketränat idag. Snart ska jag spurta ner till stan och handla lite förnödenheter, såsom sminkborttagning, bomullsrondeller, hårspray, ansiktsmask osv. Lite sånt där man behöver typ hela tiden. Allt verkade dock ta slut på precis samma gång.

Ikväll blir det som sagt spa kväll innehållande, rejäl ansiktstvätt, hudpeeling, klippa risiga topppar, ansiktsmask, raka ben, hårinpackning, måla naglar, plocka ögonbryn.. Ja, u name it. Ska fräscha upp mig som fan.

playing

Hänger hos zackuz med amanda. Vi ska se film. Ikväll ha vi fetlirat golf med amandas pappa och jag kom tvåa, klar jävla förbättring sen senast vi spelade. Sen drog vi förbi en ''festival'' på folkparken som sög. Är det det bästa skellefteå kan komma med för att underhålla ungdomarna? Fanns typ hoppborg, en scen, en basketboll och lite annat fattigt.

Imorron blir det att steka i solen, sen ha spakväll med brudarna sen träffa maja kanske? Hopefully. Spa behövs verkligen för fan så ful jag känner mig nu. Hörs.

for broken hearts


Bild tagen i burvik 09
Kan man sakna något man egentligen aldrig haft? För om man kan det, så gör jag verkligen det nu.

Hind gulle


STUDENTEN


När bror min tog studenten 2009

Har varit i stan. Har sett skrindor fulla med glada studenter åka förbi. Har sett ballonger, champagne, vita hattar. Har hört glada rop och ''vi har tagit studenten, ja vi har tagit studenten'' sång. Kände hur jäkla lycklig man blev av att se dem. Om två år är jag själv där, två år..  Det kommer vara underbart då det är vår tur att leva om när vi åker stan runt. Men det kommer vara sorgligt som fan. Att skiljas från klassen och kastas ut i en framtid man inte vet någonting om. Men, det problemet tar vi då. Just nu längtar jag bara till att stå med hela spmj där och sjunga för fulla muggar!

poppin' champagne, livin' my life

Klockan är 9 och japp, jag är vaken. Vad fan då för, undrar jag.. Är trött och det är skitjobbigt att vara vaken egentligen men tänkte passa på att få mig lite sol innan jag drar till stan och jobbar.

Gårkvällen var riktigt jävla trevlig. Var ju hos Linnea med ett stort, glatt gäng från klassen. Så vi åt tillsammans, spelade stafettkubb och hade det hur trevligt som helst. Sen gick vi till stan och jag drog till elias. Hade verkligen en fin avslutningskväll. Kommer nog lite lånade bilder in i bloggen sen oxå.

Idag blir det som sagt jobb, sen fara till bersan och äta glass med elvira. Sen ikväll drar jag till urs för att grilla med de gamla hederliga folket! Kommer bli nice.

give me everything tonight

Nu drar jag i shorts, vitt spetslinne och strassörhängen. Känner att detta kommer bli en grymt kul kväll. Sommarlov, frihet, hell yeah!


F.R.E.E.D.O.M


Så är ett helvetes skolår slut. Känns så obeskrivligt bra. Känns mindre bra att man står utan sommarjobb, men inget flänn över det. I'm a free women.

Ikväll ska de flesta ur klassen träffas hos linnea och käka middag och mysa tillsammans. Blir kubb och andra lekar. Sen får vi se vars det bär av, om det bär av nånstans. Kommer bli en trevlig kväll, badandes i myggmedel. Vill inte vara en vandrande böld imorron. Usch. Nu ska jag gå och laga till min middag som ska packas med och välja ut några lämpliga kläder. Drar vid 5. Vi hörs imorron!

forever will be enough


Alltså jag har en känsla. Vet inte riktigt vad den innebär dock. Vet inte än. Vet inte om jag vill veta än. Känner lite att det jag och Amanda kallar förändringens vindar har börjat blåsa igen. Får se vad som kommer från det, men jag hoppas det är något bra. Det måste vara något bra. Jag hoppas den plockar upp mig och tar mig på en åktur jag inte kommer glömma. Någonsin.


5 juni


arkivbild i stor brist på annat
Denna dag har spenderats med la familia eftersom min bror fyller 21 idag. Grattis joel!! Har ätit mig smällfet och sen for jag ut med amanda, zacke, karro, jocke och benita. Drog på kanot med dom och spelade kubb, lyckades vinna första rundan för att zacke sög i andra laget så vi fick slunga ner kungen (som vanligt). Nu är vi hos han och ska sen tillbaka till ursviken igen. Känns rätt nice att spendera kvällen där for once, det händer inte så ofta längre. Vet inte vad som hittas på sen men, det brukar bli helt okej vad vi än gör.

hade


Show me what it's like to be only yours


erase and rewind


Är så trött, ren utmattning av alla tankar. Åh denna väntan och längtan. It kills me. Gonatt världen.

IDA DALLAS DAHLQVIST

Grattis finaste Ida Dahlqvist. Älskar dig brother!!!

hurry, i'm fallin'


Typ så såg jag ut tidigare ikv. Sen såg jag inte ut så. Och nu ser jag ut som nåt katten släpat in och ångrat sig. For och spelade kubb på kyrkholmen med ett gäng på 8 pers. Mitt lag förlorade- alla gånger. Men det var riktigt trevligt. Där vid 10 började jag promenixa mot kvantum och blev oväntat upplockad av elias och filip sen drog vi till mig. Därefter komme maja och agnes. Såg harry potter 6 och jag brände popcorn. En bra torsdag med andra ord. Aja nu måste jag verkligen sova, har en jobbig dag framför mig imorron. Vi hörs. Puss.

freedom

majas bild


let's keep on holding on

Gårkvällen började vi älven, fortsatte vid golfbanorna och film hemma hos mig. Och slutade med biltur till statoil för att köpa chirre. Det var mysigt. Satan vad alla gick lös igår. Vet inte va

Idag har jag inte ansträngt mig många knop. Ha legat i sängen, badat, sett film och käkat vindruvor och hoppat runt i mjukbraller (som jag har alldeles för gott om) hela dagen. Ikväll blir det tjejerna för att ta hand om min vän♥. Där kommer det behövas väldigt, väldigt mycket choklad och annat innehållande fett. Sen blir det hopefully att se film med maja, elias och filip. Blir nog en bra torsdagskväll också.

peace up

Drar ut med möjligeternas kung, Vera. Ska nog ner till älven för att sitta en stund.

Oh alltid samma posé.. classsssssy



it comes crashing in


Jatack.

Var hur duktig som helst när jag kom hem idag. Gick berserkagång i mitt rum och snörde allt i min väg åt helvete, Nja men jag snörde massa kläder, rensade som en vilde bland gamla flaskor och smink grejer osv. Tyvärr kom jag fram till en sorglig slutsats som jag först bara drog till som en myt... Min garderob består av 70% mjukiskläder såsom mjukbraller, team sportia tröjor, tjocksockar, sovtröjor, långkallingar?! BEHÖVER.KLÄDER.NU.OKEJ??!?

RSS 2.0