Tisdag

Ja den här dagen kommer bli precis som tidigare framspått.. Men jag är ändå positiv. Känns bra om jag lyckas göra bort allt detta ikväll så jag senare endast kan fokusera på kommande prov. Dessutom är tisdagen avklarad, och det innebär att det bara är skoldagar kvar och sedan helg. Imorron har vi dessutom bild och jag ska fara och casha in på verkstan, känns också bra. Så har jag torsdagkväll ledigt, fredag ledigt, lördag ledigt, och sedan kommer söndag då jag ska plugga som ett djur igen. Nu kör vi, även om det ser tungt ut ikväll..
Mina läxor/uppgifter som ska göras ikväll:
Engelskaläxa
Gympauppgift
Artikel om studiebidraget
Sagoartikel
Plugga till spanskaprovet

Ahhh.. viva la fucking vida.


Agnes

Ikväll har jag och agnes hängt hemma hos mig. Timmarna flög iväg på en massa snack och catchup där vi fått lätta på våra vilsna skellefteåhjärtan. Jag mår bra, bättre än på länge. Agnes min fina, jag tycker så himla mycket om dig!

Imorgon väntar som vanligt skola, så ska väl kräla mot sängen snart. Men vill itne sova. Känns som en omöjlighet, faktiskt. Men ska ta mitt förnuft till fånga och försöka ändå, för resten av veckans kvällar kommer jag sitta limmad vid mina skoluppgifter. Skål!


mot bion

Tjenaretjenare. Idag tog jag en redig sovmorgon sedan satt jag och åt frukost i sängen medan jag tittade på 101 dalmatiner hehe. Snart ska jag hoppa på en buss till stan och se lejonkungen i 3D med mamma och mina småttingkusiner, blir nog roligt eftersom jag älskar lejonkungen haha. Vi hörs senare!

3 fula från ikväll




Blev en trevlig kväll med dessa tjejer och några fler, nu är det sängdags på en gång, puss och kram!

Get down on friday


Bild från en rolig fredagkväll
Sho. Sitter på psyket och jobbar. Ja, på psykologin alltså. Denna dag kommer suga så jävla mycket, men det är fredag så äntligen kan jag bli en människa igen. Är fan mer död än levande på veckan, är ful och har inget liv. Men på helgen lever man upp. Så fredaaaaag och äntligen få leva igen. Sweet.

Emma och jag vi är goda vänner.


ahhh ännu ett bevis på att jag borde bli fotograf, är jävligt nöjd med skärpan:) hehe nä

yä yä wow wow

Nu är jag hemkommen. Började kvällen med att sitta hos karro och prata sedan kom hind, amanda och danne också och ja, vi gjorde väl inte särskilt mycket. Men det var roligare än att bara sitta hemma iallafall.

Nu ska jag fortsätta lyssna på lite lugn musik för att varva ner inför sänggåendet och dränka ansiktet i ansiktscreme. Imorgon=fredag=kul=ja tack. Gud så himla skönt!

Torsdag


aahhh näsborrar.. me ghosta
Jag hade tur när jag kom hem idag att pappa inte öppnat dörren till mitt rum, för det såg ut som någonting som skulle kunna gett honom en hjärtinfarkt med tanke på att han är så pedantisk. Hur som helst hann jag röja det mesta innan han kikade in.

Efter skolan gick jag på stan med amanda och karro och det slutade som vanligt med en fika på kitchen där vi satt och spanade på folk och gjorde strategier för livet med tandpetare. Jag saknade dig under fikat hind!!

Nu drar jag till karrobäbben♥

Mot ica

Svar till maria: love u!

Alltså mitt liv..? Nej just ja, det fanns ju inget.

Japp även denna kväll består av skit. Har jobbat, gjort lite gympaläxa, lagat middag själv och nudå? Slutar väl som alla andra kvällar med en tripp ner till ica och köpa frysna jordgubbar och äta dem med glass och se tv. Mysigt, ja. Skönt efter en lång skoldag, jovars. Men kul... nej vadfan. Undrar om man kanske kan köpa ett liv där nere på ica också? Ska kolla upp det!

Duktig josse

Vet ni en sak? Jag är nöjd med mig själv. Idag har jag mer än gärna varit en vän åt en som behövt en vän, jag har köpt nya block till skolan så nu är jag fit for fight att plugga, jag har börjat på gympauppgiften, jag har hjälpt pappa i köket, duschat och gjort en extrem uppfräschning innehållande peeling, rakning av ben, tvättat hår, smörjt in kroppen, plockat bryn, tvättat ansiktet grundligt osv. Sedan höjdpunkten ikväll: har för första gången kört i stan men filbyten och allt vad det innebär, kört flera rondeller, trafikljus, 110 på e4an, parkerat, lyckats växla i en sväng och så vidare. Kanske inte låter mycket för redan erfarna bilförare men för mig är det en bedrift. Är sjukt nöjd, och jag höll mig dessutom samlad och var snäll med pappa hela tiden.

Nu ska jag parkera mig istället för bilen i soffan och spela tv spel med pappa ändå tills det är sängdags. Det känns bra just nu!

Given to fly

Snart så...
Svar på lindas kommentar:
tror det var en positiv kommentar, så tack;)!

Efter skolan blir det jobbsökande, snabbfika med karro, plugg och övningskörning. Samt en renovering av mig själv. Är både ful och äcklig idag fast jag fixat mig. Det är med andra ord ingen bra dag, förutom fikat. Känner mig så fast, och det är skolans fel. Känner att det finns så mycket jag måste göra, men som jag inte vill. Vill bara leva som ajg vill, kan man få det eller?

Nya örhängen



Boomboom


Shue. Efter skolan idag drog jag och fikade med gudarna där saker som det bilden visar diskuterades. Nej inte att bada eller att springa runt och veva med armarna i bikini. Utan att åka utomlands till sommaren. Spara pengar, packa en väska och ta en sista minuten till alanya. Vore så jävla gött. Ja sedan sprang jag runt och delade ut mitt cv till hela stan. Nej, men på många ställen! Känner mig duktig, mogen och väldigt ansvarsfull nu hehe.

Nu lyssnar jag på riktig nostalgi musik och känner att det mesta egentligen är rätt bra just nu, och bättre ska det bli. Om jag bara orkar fixa mig kommer jag nog tycka livet är drägligt en längre tid, fast vi vet ju hur det brukar gå med det. Slutar orka fixa mig direkt jag sagt något som det här.. Okej det ska fan inte hända än, iallafall. Känner att det är något storslaget på g nu(dock inte med mitt utseende)fifaaaaan!!

Allstar


Ahh hård bild, vad i helvete är jag 5 år eller?
Bilden är iallafall till för att gestalta vad jag gjort hela dagen. Jag och pappa har spelat mario och skrikit och levt om och skrattat i mängder medan vi i panik slet och bröt i dosorna så de knakade. Det har varit en riktigt skön söndag och än är den inte slut, ska ta en lång dusch och efter middagen fortsätter spelandet. Är precis en sån här söndag jag vill ha innan skolplikterna kallar igen.. och inte bara det, till veckan måste jag verkligen övningsköra massor och även plugga till spanskaprovet.. fuck shit.

Dont ever tell us what's right and wrong.


Gårkvällen, tagen med karros skrytphone, men kvallan på bilden var kanske inte lika mycket att skryta med.

Game på g


Sho, nu ska jag styra upp lite hemma sen kommer gobruden på bilden hit och då kommer vi lira tv-spel tills tummarna blöder. Det känns lite som en tradition det här, vi brukar göra det ungefär en gång per halvår tror jag. Då fyller vi skålar med chips och botten upp i glasen med cola, vi släcker ner i tv rummet, stänger av mobilerna och sedan spelar vi utav bara helvetet hela natten och låter ingen annan vara med. Okej det där med mobilerna var att ta i, men inte det att dessa kvällar är märkta med en "fuck you, det här vill vi göra själva" stämpel, för det är dom. Vi kan ju inte släppa in massa amatörspelare som förstör på "liv och död" stämningen. Haha är laddad som fan!

All night long


Uh klockan är mycket. Borde sova, men har redan bestämt mig för att se en film innan. Sitter och myser i mitt fina sidennattlinne och har vräkt chirre som el gran finale på denna fredagskväll, var inte sugen men påsen skulle ju ätas upp så skyller på det.. Okej egentligen är det lördag men so what. Hursom var det en trevlig kväll, vi drog till Elias och hängde där. Well nu är jag så förbannat trött, men jag vill verkligen orka se filmen så jag ska kämpa. Imorgon blir det en sovmorgon utan dess like, och sedan vankas tv-spels lan med sara! Puss och hej, jag har hicka som fan... ska dricka vatten upp och ner nu. Hade.

Finally fucking friday


Jahapp nu har vindarna vänt sen jag skrev senaste inlägget. Drar på mig lite finare paltor och sticker ner till amanda om ett tag, nu ska jag ringa Hindgodden sedan fortsätter jag att dona på med sminket. Äntligen lite fredagskänsla!!

Skit liv


Har just duschat och jag är fan i mig deprimerad. Fredagkväll och vi har inte ett skit att göra. Jävla skellefteå, jävla 17 år. Är så sjukt frustrerad att jag skulle kunna bryta av mitt tangentbord och tugga sönder tangenterna. Och min dator är seg, och jag vill så gärna hoppa i fina kläder, fixa mitt hår, sminka mig fint och dofta som en sommaräng..alternativt en fruktsallad. Nämen ni förstår, till vardags är jag riktigt äcklig. Men på helgerna vill jag liksom lyxa til ldet lite men vad fan ska jag göra det för om vi inte har någon att visa upp det för haha? Fullkomligt slöseri på både tid och produkter. Döda mig bara.

Snurra min jord igen


Alltså jag känner typ ingenting just nu. Egentligen. Det beror nog på att det inte händer något. Det står så jävulskt stilla att jag börjat undra om jorden fortfarande rör sig. Är typ inte säker längre, men jag vet bara inte vad jag ska göra för att få den att snurra igen. Vet inte hur jag ska bära mig åt för att få den att spinna igång mitt liv. Det enda jag är säker på är att ingen kan fixa allt åt mig. Det är upp till mig.


Hard work

Så.förbannat.tröööööött.
Har nu just kommit hem efter en dryg skoldag, en stanrunda på 2 timmar och sedan en dryg städning på jobbet. Såna här dagar hatar jag, för jag vill verkligen bara hem efter skolan. Och stan går jag liksom på bara för att få tiden att gå innan jobbet börjar, känns inte lönt att åka hem och vara hemma en kvart sedan åka tillbaka. Nej fy. Sjukt egentligen att man åker hemifrån på morgonen halv 8, sedan kommer man hem igen 11 timmar senare.

Men det finns positiva saker också! Har ju gjort bort allt jävla jobbigt i veckan nu och har bara heeelg framför mig. Åh så jävla underbart!

I can watch you forever



Idag for jag på skolan och det känns bra faktiskt. Om ett tag slutar vi och då planerar jag och amanda att ta en stanrunda så jag kan sätta sprätt på mitt presentkort på gina (om jag för en jävla gångs skull kan hitta något fint där). Sedan blir det jobb och dra in lite pengar och ikväll kanske det blir ännu en promenad fast med amanda. Har nu två dagar i rad varit ute och gått flera kilometer och det känns så skönt. Blir som en uppvärmning till gymandet som börjar till veckan, och en kompensation för att jag säkerligen inte kommer ge mig ut på någon promenad i helgen. Tror jag är redo för mitt hurtiga liv nu, är fan aspeppad!

Tillbaka till livet.

Förlåt för denna snustorra uppdatering, och förlåt igen för att det nu blir ett tråkigt inlägg utan bild eftersom jag bloggar från mobilen. Hursomhelst har jag varit sjuk och inte orkat skriva och ja därför här det inte heller hänt något speciellt kul jag kan dela med er. Men håll ut, mina få läsare. Nästa vecka blir det andra bananer! Imorrn ska jag iallafall på skolan och i helgen blir det nog, i beroende hur jag känner mig då, att fara till umeå med tjejerna på fredag och sedan hitta på något annat festligt på lördag. Ser framemot en hel helg med dem och att göra mycket kul. Är helt frustrerad av att bara ligga hemma i soffan och se dåliga repriser. Nej nu får det vara nog med det, imorgon är jag förhoppningsvis tillbaka i livet igen. Känns jävligt bra!

bry

Denna kväll spenderar jag liggandes i soffan. Ser armageddon med mamma och äter chirres. Känns ganska soft ändå, är så sjukt trött och fortfarande inte helt frirre. Sedan har jag satt upp ett mål för veckan: att ta en ny profilbild till fb. Ser ju fan ut som dynga på alla bilder, så it's time!

Nu ska jag fortsätta se filmen, hejdååååå.

Fredag

Ska jag kunna släppa in mina vänner ikväll måste jag städa litegrann, det flyger runt dammtussar och nej jag dammsugade inte i onsdags som jag sade att jag skulle. Såklart. Ikväll blir det myskväll med brudarna, behövs verkligen lite trevligheter efter första djävulsveckan!

Förresten, detta minishoppade jag idag på stan(obs, jättebra bilder jappcheck):
Cranberry joy bodyscrub på the body shop rean

Vitt, längre sidenlinne från bikbok som jag ska ha på skolan:) Hehe skoja, snarare sova i!



And all the fuckers don't know how to act.


Behöver inte säga mer än: äntligen fredaaaaaag chalalalala!

Hej världen


Hej kompisar, såhär ser jag och Emma ut idag. Vi har textkommunikation med andra ord... Less som fan och helt förkrossade :'(

Bra häng


Ikväll for jag med mina kompizar till ett fik. Jag tror det hette waynes..? Har aldrig varit där förut iallafall.. men jag har hört talas om att det är ett ganska coolt ställe där det är bra häng. Okeeeej ska sluta nu, vi var som sagt på wayes och näe alltså, jag gillar typ inte w som slutar på aynes. Dyrt, mycket folk=trååångt, alla tror det är ballt att hänga där också. Varför inte at ett annat fik? Okej vi har inte så stort urval då hehe, men det är fan inte så bra på waynes alltså. Ibland kan det vara trevligt att fara dit, men alltså de som är stammisar där förstår jag inte.

Hur som helst hade jag kul ändå fast vi var på w som slutar på aynes eftersom jag var med några riktiga goddar och det förekom mycket skratt. Nu ska jag kräla i säng, I TID. Skönt, för imorron har jag en riktigt jobbig dag framför mig.. och eftersom jag inte tvättat mitt flottiga hår kommer jag som grädden på moset se ut som djävulens avkomma. Kul:)

Går lös med dammsugaren cause..


Uh oh


Så jag haha, underbart. Kvällen spenderades med amanda och zacke, spelades lite NHL matcher och lite mariocart och nu är jag trött och förbannad att jag fortfarande är vaken. Vet att jag kommer dö imorron pga det. Fuck och godnatt!

Dagens shopping

Tröstshoppat har jag, som jag lovade. Blev dock ingen klocka, vilket nog är lika bra kanske när pappa säger att ur och penns klockor tappar färgen snabbt. Kanske inte i alla fall men men, man får ju inte heller ett års garanti gratis heller som man brukar få på klockor och sånt. Visst det är 60 kronor, men tror inte det blir något utav.

Jaja, tröst shopping var det. Detta kom jag hem med(och ja självklart, mådde jag bättre efteråt):
-Vitt spetslinne
-Carlingsjeans (låga) mina gamla var skitäckliga
-Två fattiga läppglans, ett med guldglitter och ett med silver, för 20 kronor




Kärlek för en del, blir aldrig mer än ett spel.


Hej. Idag var det snusklunch. Idag var det också asjobbigt att vara på skolan. Känns som att lovet typ inte existerat..alls. Ska göra klart den förbannade artikeln med Emma sen drar jag och tröstshoppar. Är ute efter en klocka, ett par jeans och någon tröja (mamma, nu var det längesen jag köpte något fint hehe.. typ förrförra veckan..). Ska sen hem och spela tv spel och göra allt annat jag har abstinens efter eller bara känner för att göra. Hadeee.


I cant stand watching my life fall inte pieces again.

Joel har farit- jag vill gråta.
Skolan börjar imorgon- jag vill gråta.
Jag kommer inte kunna sova ikväll- jag vill gråta.

Fan nu börjar allt det dåliga igen. Kan ingen bara döda mig? Typ nu? Blir fan genomdeprimerad av att skolan börjar om. Känns inte bara "åh så jobbigt, vill ha lov en vecka till". Känns "dra åt helvete, jag kommer ändå inte överleva denna termin så varför inte bara begrava mig nu?" och "okej.. där försvann livsgnistan". Fyfan.

Måndag.


Bild från nyårs får pimpa detta inlägg.
Nu har operation "försöka snygga till mig inför ny termin" börjat. Hur går det då? Ja, för att uttrycka det på ett milt sätt, dyngdåligt. Mitt ansikte går inte med på något. Men än har jag gott om tid på mig. Fast och andra sidan är det inte mycket jag orkar göra, finns ingen att vara snygg för på atorp hehe. Sen gick jag osminkad och med flottigt hår uppsatt i svans nästan hela förra terminen, så egentligen krävs det inte mycket för att göra stor förbättring sedan dess. Lite mascara, tvättat hår och concealer så är jag redan hollywood-snygg i jämförelse med den ruttna varelsen som brukade vara jag:) Meeen, hur som helst kan det ju vara trevligt att komma tillbaka lite fin iallafall. Äh vi får se hur det ska gå.

Nu ska jag som sagt fortsätta med det jag gör och måla naglarna och trimma mina ögonbryn, sedan väntar skumbad, djuptvätt av ansikte, ansiktsmask, ett dyk ner i min bodylotion burk och lite annat smått och gott. Puss och kram.

Söndag

Denna sista lovdag (ja jag kallar den det eftersom det är sista dagen man kan lägga sig när man vill och vara ute och glida på kvällen hehe) har jag spenderat hemma, och kvällen ska iofs också spenderas likadant. Vet ni varför? Jo för att jag fått Joel att stanna i minst en dag till! Fick muta och be ett bra tag innan han gav sig, men nu stannar han iaf. Alltså, det brukar alltid kännas jobbigt när han ska åka tillbaka till umeå men just nu känns det fan som döden för mig... Hursomhelst ska jag inte hänga läpp nu när han faktiskt stannar ett tag till, utan ta vara på tiden. Därför kommer som sagt både denna kväll och morgondagen spenderas hemma. Slappt, men jävligt skönt och välbehövligt inför skolan.

Heheheh


Hittade denna, skrattade en stund. Någon mer som drar på smilisarna? Amanda? Hind? Karro?

You dont know us.


En inte sådär jättesmickrande bild från ikv, jag ser ut som en snopp...
Hursomhelst.. Mitt hår luktar snuskigt gott. Hur nu det kommer sig.. Det luktar iallafall hur gott som helst och jag skulle vilja tejpa fast en slinga hår under näsan. På tal om ingenting då. Önskar att alla skulle sniffa på mig nu.

Kvällen blev iallafall oväntad. Karro ringde i sista minuten och fick med mig till Elias med henne Amanda och Hind. Där hängde vi hela kvällen och pratade och hade trevligt, och ja, när alla skulle ner på subban och äta så for jag hem. Så nu ska jag spela tv spel med mina kära familj, sedan blir det bums i säng för jag är så trött att jag ser stars när jag blinkar. Pussar och kramar.

blääääääääää

I'm alive. Ha skrubbat bort brun utan sol lukten, tagit bort linjer från det, duschat och huvudvärken har runnit av. Kände mig som en zombie tidigare fan. Vad som blir ikväll vet jag dock inte, kan lika gärna sluta med att jag ligger hemma i soffan och kränger chips med Joel och pappa hehe. Kul liv.


Bad day

Yo. Vaknade sent, somnade sent, failade lite med brun utan solningen, luktar äckel från BUS krämen, ha huvudvärk från helvetet och det är inget bra på tv. Detta är en dålig dag. Hoppas fan det blir nån ändring på det när jag hoppat i duschen, vill gärna känna mig som en människa igen!

Brunar till mig


Jag är verkligen definitionen av "blek utan sol". Därför sitter jag nu och brun utan solar mitt ansikte.. tror inte min superkänsliga hy tål sånt tjafs egentligen. För det kliar litegrann. Men jag kollade ju som sagt på nyårs bilderna och ser att jag ser ut som florsocker i ansiktet.. Vet inte säkert om det beror på att jag är blekast i världen eller för att mina tre skönheter till vänner, alltså Amanda, Hind och Karro, är så bruna. Bredvid dem blir jag.. tja en riktig mjölkis.. Och det klarar jag inte riktigt av längre. Så jag försöker göra något åt saken som sagt, får se hur resultatet blev. Tog inte speciellt mycket eftersom bränt barn skyr elden. Ja i det här fallet är jag den brända ungen. För er som inte förstod menar jag att jag provat maffa på en fet klick i ansiktet förut och fick linjer på käkbenen feta som polisonger och det gör jag inte om, eftersom jag lärt mig av mitt misstag.

Förutom det har jag plockat mina bryn och ska snart ge mig på min något mildare dove brun utan sol och smörja in resten av kroppen. Vet inte varför jag väljer att göra detta klockan halv 2 på natten men nu blev det så, lär ju ändå sova så länge att det inte finns tid till det imorron. Well nu>brownie(förhoppningsjävlavis)

Tråk

Alltså detta lov har gått åt satans fort. Sover hur mycket som helst men vaknar ändå helt mörbultad av trötthet, axlarna, huvudet, nacken och revbenen värker varje gång jag vaknar (tidigast halv 1). Känns inte helt okidoki. Sen är jag lite missnöjd på mig själv som inte hunnit allt jag velat, typ vara med Maja, vara med Agnes, vara med Julia osv. Har varit sjukt ineffektiv, så förlåt mig, men det måste styras upp snart!

Okej nu känner jag mig inte bara som en miserabel degklump. Nej jag känner mig fet också efter att ha smällt i mig BJ och legat sill hela kvällen. Till råga på allt har jag fett hår, finnar och fula kläder. Vill döda mig själv. Kan inte vänta till förvandligen som ska ske snarast möjligt imorron!

5,4,3,2,1

Är taggad, av nån jävligt konstig anledning. Kan bero på musiken jag lyssna på nu, eller att jag kollar på nyårsbilderna. Satan i gatan, önskar jag hade en dosa med spolningsknappar på. Men men, så blir det ju inte. Nej nu ska vi ha kul framöver istället, tjoho!

There's a world out there and it is waiting for me


Den här kvällen kommer jag spendera strandad i sängen med mina killar Ben och Jerry. Och så tänker jag fortsätta lana PLL all by myself. Känns sådär lite tragiskt på en fredagkväll, men jag hade som planerat att bara vara hemma med pappa ikväll och försöka sova innan klockan 3 inatt. Imorron blir det mini spa på dagen, typ bada, ansiktsmask osv. Sedan göra något med Joel, och på kvällen kommer brudarna så blir det att dra ner till bastun och sedan dra vidare. Kommer bli kung. However, nu ska jag kräla iväg och börja mitt enmanna lan, hoj.

Stan

Cha bloggen. Dagen har jag spenderat i stan med joel, det var trevligt. Dock hade det varit ännu mer trevligt om jag inte hade varit så ful och om jag hade lyckats shoppa någonting.. men man kan inte lyckas med allt. Nu är vi hemma hos farsan och lirar tvspel sen ska vi och äta hos mamma. Ja då vet ni, för jag vet ju hur mycket ni bryr er.

Nattis


Jo jag försökte ta lite söta bilder på mig själv men misslyckades brutalt när jag insåg att min bleka massa till ansikte inte riktigt kom överens med camen... Så jag insåg att detta var den bästa lösningen för oss alla. Jag slipper skämma ut mig och ni slipper mardrömmarna. Gud, jag är så godhjärtad:) Nu blir det sänggång och skriva ner mina förbannade nyårslöften. Godnatt.

Alla manglar på nu!


En suddig, fattig och tattig bild från nyårs. Det kommer fler i promise.
Denna kväll har bestått av middag på subban med karro, bio med brudarna, fika på waynes  och sedan gav jag och abbe oss ut i snöstormen och försökte åka madrass. Dessvärre med mindre framgång. Men hursomhelst hade jag en riktigt trevlig kväll!

Nu sitter jag och snackar med gobruden Hindman på fejjan och gör upp giant plans inför helgen. Äh vettefan om vi kommer så långt, men sista helgen ska spenderas väl!


mange mange mange

Orkar inte blogga nowadays. Min nyårs var hur bra som helst, hade inte velat spendera den på något annat sätt. Så fruktansvärt roligt, skulle gärna spola tillbaka och uppleva den en gång till. Började hos amanda med mat och lekar, sedan åkte vi till frostkåge till sebbe. Bilder orka jag inte hålla på med dock, synd för er. Hoj.. Nä jag ångrade mig. Ni får bilder sen nån gång, typ när jag kommer till pappa för jag orkar fan inte nu. Hoj igen

RSS 2.0